Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

CJ Björkdahl

Medlem
 • Antal inlägg

  4 345
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om CJ Björkdahl

 • Medlemstitel
  Veteran

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vad är detta för dumheter, Erik? Hur menar du? -Berätta gärna hur du tänker, för jag förstår inte hur du har tänkt. För övrigt är det olagligt att påstå något sådant som du gjorde, enbart domstol har rätt att avgöra vad eller vad inte är brott. Att påstå att någon skulle vara kriminellt (vad du Erik nu gjort) är olagligt och åtalbart. Men jag ser över med detta om det enbart beror på ungdomligt eller annat oförstånd från din sida. -Att anse att kvinnor i mellanöstern borde förses med handeldvapen är inget brott. Snarare en berömvärd åtgärd. -En bra grej för att åstadkomma jämlikhet där, om än något rabiat. Men rabiata feminister brukar ju inte behandlas taskit i Sverige, eller? "Sista varning"? Sorry, visste inte att vi hade utväxlat några ömsesidiga varningar innan. Har vi det? -Det kan vi ju, om det är sånt vi skall hålla på med.. Hälsningar CJB
 2. Jovisst, Tico. Men tyvärr är det "rötäggen" som syns mest. Jag riktar mig mot rötäggen.. Förresten kalls skjutvapen "equalizer" på amerikansk engelska.. "Jämlikhetsskaparen".. Inlägget redigerat pga hets mot folkgrupp. Frågan är om de ens vågar gifta sig med dem? [inlägget ändrat 2004-02-10 21:20:30 av Erik Junesjö]
 3. Jag vet att du Eminos inte är sådan, men jag riktade inte mitt inlägg mot sådana gubbar som du, utan mot elaka gubbar: Själv är jag kristen och inte alls någon "knutby"-gubbe. (Sekulariserad kristen är jag, dvs. tror inte på dumheterna men är döpt och konfirmerad). Om jag skulle vara elak skulle jag säga att "typiskt en "allahgubbe" att vilja censurera en tråd", men det säger jag inte... Jag tycker det vore utmärkt om kvinnor skulle vara beväpnade mot alla hemska gubbar som vill våldta dem antingen fysiskt, psykiskt eller via "Gud".. Låt kvinnorna använda USA:s "demokratiska vapen" och låta GUD "sortera" de äckliga gubbarna "upp eller ner"! MVH CJB! -Kvinnosakskrigare!
 4. Skicka ris och ros till idioterna/gullegrisarna som har makten: registrator@primeminister.ministry.se <registrator@primeminister.ministry.se> Utnyttja yttrandefriheten innan det blir försent!
 5. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=219701&previousRenderType=2 Inlägget redigerat då det innehöll hets mot folkgrupp. Detta är din sista varning CJ. Vid nästa övertramp så stängs kontot. /Erik [inlägget ändrat 2004-02-10 21:07:12 av Erik Junesjö]
 6. Man får inte ändra på konstverk, det är sant. Men för egen del så kan man göra precis vad man vill. Problem uppstår dock om man offentliggör verket med ens ändringar..
 7. Lite bättre handhygien kanske vore ett tips? Själv har jag aldrig (säger aldrig) slitit ut några kulmöss, jag har gamla från 1995 fortfarande i garaget som "failsafe" om det skulle behövas). Rengöras? -Typ en gång om året, tar två-tre minuter..
 8. Nix, det går inte, eftersom det rör sig om en enda mottagare. Vad jag har funderat på, är om man skulle kunna bygga en lös kortläsare som gör att fler boxar kan dela samma programkort. Borde gå.. (Observera att det inte rör sig om någon piratdiskussion, utan om hur man skulle kunna dela ett och samma abonnemangskort på två eller fler boxar i samma hushåll)
 9. Själv valde jag bort optiskt trådlös mus just på grund av batteriförbrukningen. Valde logitechs trådlösa "kulmus" istället. Kör med samma batterier sedan oktober 2003, enligt kontrollprogrammet är batterinivån fortfarande på topp! (två små size AAA-batterier)
 10. Socialismen är som tanke väldigt vacker, men det är också kristendomen och islam.. I praktiken så fungerar inte utopier. Precis som i islam och kristenheten dyker det upp diverse ayatollor och knutbypastorer som säger sig äga tolkningsföreträdet till "läran" och trumfar igenom sina egna perverterade versioner. Detta oavsett om gubbarna heter Khomeini, Lenin, eller Ulf Ekman. Utopier fungerar aldrig, därför skall man hänfalla åt liberalismen. Bättre att var och en är sin egen lyckas smed än att hålla på och knapra som gnagare på andras kakor. [inlägget ändrat 2004-02-10 13:06:09 av CJ Björkdahl]
 11. Vad kostar en sådan däringa fläkt/fläns? Vad kostar ett nytt moderkort? -Retoriska frågor!
 12. Ja, nVidia, men billigaste möjliga nVidia.. (nVidiakort som sitter i billigaste möjliga "stormarknadsmaskiner"..) Okej kort, men hör inte hemma i fina dyra Mac! -Vore som att stoppa i "BiltemaOlja" i en Ferrari!
 13. Du får en "lycka till"-poäng för det!
 14. Chakotay! Long Time No See! (Till och med Voyager har slutat för länge sen! MVH Archer AKA CJB in this time-zone
×
×
 • Skapa nytt...