Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ola_skoog

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. tack så mycket [inlägget ändrat 2001-03-21 23:02:55 av ola_skoog]
 2. ola_skoog

  listbox

  hej! är det nån som vet hur man lägger till en string till en listbox. alltså typ listbox.additem("text") med vbscript. går det? tanken är att man ska trycka på en länk och sedan ska en sak läggas till i en listbox som ligger i en annan frame.
 3. ola_skoog

  listbox

  hej! är det nån som vet hur man lägger till en string till en listbox. alltså typ listbox.additem("text") med javascript. går det?
 4. funkade det med ett kabelmodem alltså? eller bara ett vanligt?
 5. det funkar inte, jag får samma meddelande. ljudkortet sitter i sockeln men det finns också en sladd från kortet med 4 hål i. ska den kopplas till moderkortet kanske?
 6. har ett soundblaster PCI 128 när datorn startar står det något om att kortet är fel "routat". när jag försöker köra winamp står följande: MMSYSTEM002 Ett av de enhets-ID som använts har ett ogiltigt värde. vad är problemet? det verkar som nån sorts krock, hur kan man lösa detta?
 7. tack för alla snabba svar! nu har vi ett Nv som fungerar men däremot så fungerar inte internetdelningen. när jag kör guiden så säger han att inget nätverk hittas. LAN:et fungerar annars perfekt, vi kan dela filer och allt. fler tips? fler url:er med guider! tacksam för hjälp [inlägget ändrat 2001-02-21 23:50:37 av ola_skoog]
 8. jag använder mig av win 98, den första versionen tror jag. det här med delad internetuppkoppling kan jag inte hitta, kanske krävs en senare version av 98:an?
 9. vi har kabelmodem och vill använda uppkopplingen till 4 olika datorer. vi har Nvkort, sladdar och har köpt en hub. vad behövs mer? behövs ett proxyprogram? vi får det inte att funka, vad är viktigt att tänka på? tacksam för tips.
×
×
 • Skapa nytt...