Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mats.

Medlem
 • Antal inlägg

  212
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Mats.

 1. Det finns 4 beroenden och det är därför som jag inte fixar det.
 2. Jag uppskattar om du har denna kortare formeln och sedan tror jag att jag löser allt själv sedan.
 3. Det stämmer. Hela summan kolumn F som har E19 - Tintin och Kongo. Det kanske behövs en färdig cell som du nämner. Det har jag inte tänkt på.
 4. Jag får det inte att fungera med den bifogade filen (Excel 2016). Någon som kan hjälpa mig? Flik Kalkyl och kolumn C2 = Flik Tintin och den totala summan i kolumn F om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl K2 Flik Tintin och den totala summan i kolumn F om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl E2 Flik Tintin och antalet CP1 i kolumn D om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl G2 Flik Tintin och antalet CP2 i kolumn D om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Excelsnurra.xlsx
 5. Jag har ett problem med min mejladress mats@domain.com som skickar mejlen vidare till Telia, for.efternamn@telia.com. Sedan i somras så fungerar inte det att skicka men det går att ta emot mejl. De skickade mejlen återkommer med meddelandet ”Diagnostic-Code: smtp; 553-SPF (Sender Policy Framework) domain authentication” Inställningarna i Outlook 365 finns med i bilagan. Jag har pratat med Telia och webbhotellet som hänvisar mig till Telia. Hos Telia kastade dom på luren mitt i samtalet när jag försökte förklara problemet. Någon som vet var problemet är?
 6. Jag kör Windows 7 Professional 64-bit. Har 4 GB RAM installerat men i Systemet visas följande information. Installerat minne (RAM): 4,00 GB (3GB går att använda) Varför använder den inte 4 GB?
 7. Finns det Solid-state drive (SSD) till stationära datorer med SATA ? Var kan jag i så fall få tag på en sådan till ett vettigt pris? [inlägget ändrat 2010-01-10 13:54:46 av Mats.]
 8. Tackar. Google har släppt en version 3.
 9. Jag har en katalog som innehåller 5000 bilder (.jpg) och nu söker jag efter ett program som kan hjälpa mig att söka bland alla dessa bilder som är skapta t.ex. under januari månad. Vill alltså hitta alla bilder som är skapade under januari månad från år 2003 till 2009. Någon som kan tipsa mig om ett sådant program?
 10. Har en HP Compaq 6220 där modellnamnet och produktnumret saknas i BIOS. Försöker med HPs verktyg SMBCFG - System Management Bios Configuration att uppdatera BIOS men får följande felmeddelande. === DMI FUNCTION NOT SUPPORTED === *** Error updating DMI *** === Press and key to continue === Får samma problem med DMICFG. Någon som vet vad detta beror på? Mats [inlägget ändrat 2009-07-08 11:22:09 av Mats.]
 11. Mats.

  kmz filer

  Det är inga problem med filhämtning av kmz filer (Google Earth) från http://www.googleearthcoolplaces.com/kmz/triangle.kmz men med samma fil från mitt webbhotell får jag meddelandet ”The page cannot be found” HTTP Error 404 - File or directory not found. Internet Information Services (IIS) Webbhotellet kör Microsoft-IIS/6.0. Hur löser jag detta? [bild bifogad 2009-02-07 14:22:21 av Mats.]
 12. Mats.

  Moment 22

  Tackar och bugar.
 13. Mats.

  Moment 22

  Jag kör Vista Home och kan inte längre komma åt Internet. När jag startar datorn så får jag felmeddelandet att Family Saftey-tjänsten ha inaktiverats. Be administratören på den här datorn att aktivera tjänsten igen. Internetåtkomsten är inte tillgänglig förrän tjänsten har aktiverats. När jag försöker manuellt aktivera Windows Live OneCare Family Saftey tjänsten så får jag felmeddelandet ”0x80092003”. När jag försöker installera Windows Live och Windows Live OneCare Family Saftey så får jag meddelandet att jag är offline. För att installera Windows Live måste du vara online. Anslut till Internet och försök igen. Hur löser jag detta problem?
 14. Använder programmet Tele2 SMS i Outlook och nu helt plötsligt så kan den inte hantera mobilnummer i Outlook-kontakter som har den svenska landskoden +46 presenterat före mobilnumret. Hur avaktiverar jag landskoden i Outlook?
 15. Mats.

  Windows Update

  Är det möjligt att använda Windows Update även om en användare inte är lokal administratör på en dator med WXP SP2?
 16. Det fungerar, stort tack för hjälpen. / Mats
 17. Hej, Behöver tips vilka funktioner cellerna F2 – I2, F3 – I3 och F4 – I4 skall ha för att kunna visa en sammanställning på antalet klädesplagg efter storlek enligt bifogad fil. / Mats [bild bifogad 2006-12-16 14:14:33 av Mats.]
 18. Start/Kör: Notepad exempel.bat [inlägget ändrat 2006-10-16 22:32:56 av Mats.]
 19. Jag osäker på om Siemens kör med likadan lösning som Ericsson och Nokia men kontrollera om du inte måste ange via någon Siemens konsol i kontrollpanelen vilken com port USB DCA-510 har fått. Vilken com port DCA-510 har fått finner du via enhetshanteraren.
 20. Mats.

  Visio

  Har problem med Visio som startar om automatiskt efter att man har stängt programmet. Finns det inte någon parameter som man kan lägga till när man startar Visio.exe / för att felsöka problemet?
 21. Det fungerar när man skriver användarnamnet, se bilden. Jag har med Microsoft Office XP Resource Kit Tools skräddarsytt en automatisk installation av Office med alla säkerhetspacthar. %username% skall hämta användarnamnet på den användare som är inloggad när denne skall öppna Outlook första gången.
 22. Vad är det som säger att kortet skall börja fungera efter att ha bytt ut kondensatorerna? Köp nytt kort är mitt förslag.
 23. 4.000 kronor vill ju leverantören ha för en 3.06 GHz, 512MB RAM och 140GB HDD så beslutet blev enkelt. Jag köper inte ut den.
 24. När 3 år har gått så får man valet att antingen lämna tillbaka sin hem-PC eller köpa ut den. Det har ingenting med hur mycket man har betalat brutto på sin lön under dessa 3 år. Vid ingången av ett nytt avtal kan utköpspriset inte anges eftersom detta är helt beroende på vad produkterna anses vara värda på privatmarknaden efter tre år. Denna bestämmelse utgår ifrån skattemydigheterna. Alltså bör en marknadsvärdering göras efter tre år. Men vem egentligen är det som bestämmer vilket marknadsvärde en PC har efter 3 år? Vi har en livlig diskussion på vårat företag att det t.ex. skulle kosta 4.000 kronor att köpa ut en 3 år gammal HP Presario 8430SE. Är det värt det eller skall jag lämna tillbaka den?
 25. Jag kör Windows 2000 Professional SP4. Oavsett vilket program jag försöker starta så öppnas istället ett Internet Explorer fönster. Jag döpte om Iexplore.exe och då fick jag följande felmeddelande när jag skulle öppna Excel: "htttp://specific911.net/se.cgi?query=C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\EXCEL.EXE" Det går inte att installera Ad-Aware, jag får samma felmeddelande. Samma sak händer när jag försöker köra HijackThis 1.99.1.exe. Någon som vet vad som har hänt och hur får jag bort detta? [inlägget ändrat 2006-02-23 19:27:53 av Mats.]
×
×
 • Skapa nytt...