Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mats.

Medlem
 • Antal inlägg

  212
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Mats.

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det finns 4 beroenden och det är därför som jag inte fixar det.
 2. Jag uppskattar om du har denna kortare formeln och sedan tror jag att jag löser allt själv sedan.
 3. Det stämmer. Hela summan kolumn F som har E19 - Tintin och Kongo. Det kanske behövs en färdig cell som du nämner. Det har jag inte tänkt på.
 4. Jag får det inte att fungera med den bifogade filen (Excel 2016). Någon som kan hjälpa mig? Flik Kalkyl och kolumn C2 = Flik Tintin och den totala summan i kolumn F om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl K2 Flik Tintin och den totala summan i kolumn F om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl E2 Flik Tintin och antalet CP1 i kolumn D om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Flik Kalkyl G2 Flik Tintin och antalet CP2 i kolumn D om kolumn B2 och C2 är lika med flik Kalkyl och A2 och B2. Excelsnurra.xlsx
 5. Jag har ett problem med min mejladress mats@domain.com som skickar mejlen vidare till Telia, for.efternamn@telia.com. Sedan i somras så fungerar inte det att skicka men det går att ta emot mejl. De skickade mejlen återkommer med meddelandet ”Diagnostic-Code: smtp; 553-SPF (Sender Policy Framework) domain authentication” Inställningarna i Outlook 365 finns med i bilagan. Jag har pratat med Telia och webbhotellet som hänvisar mig till Telia. Hos Telia kastade dom på luren mitt i samtalet när jag försökte förklara problemet. Någon som vet var problemet är?
 6. Jag kör Windows 7 Professional 64-bit. Har 4 GB RAM installerat men i Systemet visas följande information. Installerat minne (RAM): 4,00 GB (3GB går att använda) Varför använder den inte 4 GB?
 7. Finns det Solid-state drive (SSD) till stationära datorer med SATA ? Var kan jag i så fall få tag på en sådan till ett vettigt pris? [inlägget ändrat 2010-01-10 13:54:46 av Mats.]
 8. Tackar. Google har släppt en version 3.
 9. Jag har en katalog som innehåller 5000 bilder (.jpg) och nu söker jag efter ett program som kan hjälpa mig att söka bland alla dessa bilder som är skapta t.ex. under januari månad. Vill alltså hitta alla bilder som är skapade under januari månad från år 2003 till 2009. Någon som kan tipsa mig om ett sådant program?
 10. Har en HP Compaq 6220 där modellnamnet och produktnumret saknas i BIOS. Försöker med HPs verktyg SMBCFG - System Management Bios Configuration att uppdatera BIOS men får följande felmeddelande. === DMI FUNCTION NOT SUPPORTED === *** Error updating DMI *** === Press and key to continue === Får samma problem med DMICFG. Någon som vet vad detta beror på? Mats [inlägget ändrat 2009-07-08 11:22:09 av Mats.]
 11. Mats.

  kmz filer

  Det är inga problem med filhämtning av kmz filer (Google Earth) från http://www.googleearthcoolplaces.com/kmz/triangle.kmz men med samma fil från mitt webbhotell får jag meddelandet ”The page cannot be found” HTTP Error 404 - File or directory not found. Internet Information Services (IIS) Webbhotellet kör Microsoft-IIS/6.0. Hur löser jag detta? [bild bifogad 2009-02-07 14:22:21 av Mats.]
 12. Mats.

  Moment 22

  Tackar och bugar.
 13. Mats.

  Moment 22

  Jag kör Vista Home och kan inte längre komma åt Internet. När jag startar datorn så får jag felmeddelandet att Family Saftey-tjänsten ha inaktiverats. Be administratören på den här datorn att aktivera tjänsten igen. Internetåtkomsten är inte tillgänglig förrän tjänsten har aktiverats. När jag försöker manuellt aktivera Windows Live OneCare Family Saftey tjänsten så får jag felmeddelandet ”0x80092003”. När jag försöker installera Windows Live och Windows Live OneCare Family Saftey så får jag meddelandet att jag är offline. För att installera Windows Live måste du vara online. Anslut till Internet och försök igen. Hur löser jag detta problem?
 14. Använder programmet Tele2 SMS i Outlook och nu helt plötsligt så kan den inte hantera mobilnummer i Outlook-kontakter som har den svenska landskoden +46 presenterat före mobilnumret. Hur avaktiverar jag landskoden i Outlook?
 15. Mats.

  Windows Update

  Är det möjligt att använda Windows Update även om en användare inte är lokal administratör på en dator med WXP SP2?
×
×
 • Skapa nytt...