Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mesa

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Mesa

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Kista
 • Intressen
  Foto, konst, natur

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Undrar varför blir .doc filen oläslig med konstiga tecken när jag sparar filen i datorn. (Win 10) ? Det syns rätt på förhandsvisning.
 2. Tusen tack, det hjälpte!!!😄 Jag använde Microsoft Edge och så enkelt var det! Men kan det vara inställningar på Opera eller varför det inte fungerar?
 3. Problem med Google Photo i molnet som jag har som automatisk backup från mobilen. Men jag kommer inte som förut förra året in på sidan via min dator utan får svaret: "Sidan fungerar inte accounts.google.com omdirigerade dig för många gånger. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS" Var och hur kan jag få hjälp med detta? Eller är jag tvungen att ladda bilderna manuellt till min dator? Jag använder Opera mest. Tacksam för hjälp!
 4. Jag har upptäckt att min Google Backup är borta och det står där bara: Sidan fungerar inte accounts.google.com omdirigerade dig för många gånger. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Jag förstår inte vad som är problemet? Vad har hänt? Någon som vet?
 5. Mesa

  Yahoo.se

  Hej! Jag letar efter en gammal mejl från 2013, för att hitta en viktig bildfil som jag bifogade i den. Minns inte mottagarens adress. Undrar vad händer med mina gamla mejl?? Hur kan man snabbt eller överhuvudtaget hitta ett visst års mejl, eller kan man det?
 6. Ja, det verkar så, massutskick utan mejl adress.
 7. Jag fick denna mejl och vet inte vad göra. Kan man polisanmäla det? Hur kan jag veta om det är fejk eller inte? Kontot funkar som vanligt. Lyckades inte byta lösen då det har blivit så komplicerad.("två steg") Ska tillägga att jag har inget att skämmas som påstås i brevet./Mesa Anonymous Hackers <Hacker@client.fr> Till:Recipients 30 nov. vid 23:53 Hej! Jag har dåliga nyheter för dig. 22/08/2018 - den här dagen har jag hackat ditt operativsystem och fått full tillgång till ditt konto Det är värdelöst att ändra lösenordet, min malware avbryter det varje gång. Därefter gjorde jag en fullständig dumpning av din disk (jag har all din adressbok, historik för visning av webbplatser, alla filer, telefonnummer och adresser till alla dina kontakter). För en månad sedan ville jag låsa din enhet och be om en liten summa pengar för att låsa upp. Men jag tittade på de webbplatser som du regelbundet besöker, och kom till stor glädje av dina favoritresurser. Jag pratar om webbplatser för vuxna. Jag tror starkt att du inte skulle vilja visa dessa bilder till dina släktingar, vänner eller kollegor. Jag tror att $ 600 är en mycket liten summa för min tystnad. Dessutom spenderade jag mycket tid på dig! Jag accepterar pengar endast i Bitcoins. Min BTC-plånbok: 13S6xmcCJJwfiZsAFmLVjheY21hx2rZFUo Om du inte vet hur man gör det här - skriv in Google "hur man överför pengar till en bitcoin plånbok". Det är inte svårt. Var inte arg på mig, alla har sitt eget arbete. Farväl.
 8. WD My Passport Jag har ett stort broblem med min My Passport, Backup HD, som är nästan full (använt 1.80 TB, ledigt 10 GB),likaså min datorns HD och jag måste snarast ta bort onödiga dubletter och Windows programfiler med mera. Jag har gjord av misstag flera backup versioner av bilderna, vilket tar jättemycket plats på min lagrings HD:n. Frågan är: Hur hittar man dubblikater av bilderna? Där finns RAW,Jpg med mera. När man öppnar backup mappen så finns allt i komprimerade Zip mappar numrerade typ: Backup files 1-77. Det går inte manuellt hitta o ta bort dubbletterna, tror. Finns det någon program som kan göra jobbet? Jag har Lightroom 5. Skulle den kunna användas? Hur i så fall? Jag är inte så duktig med den. Tacksam om hjälpen! Bifogar en skärmdump.
 9. WD My Passport

   

  Hej! Jag har problem med min ext. HD.!
  Jag tror att jag har av misstag kopierat dubbletter av mina filer dit, men vet inte hur jag kan kolla detta och ta bort dem. Finns det någon som vet och kan hjälpa mig? Bifogar en skärmdump.

  WD My Passport 2018-07.JPG

  1. Cecilia

   Cecilia

   Hej!

   Du får ställa din fråga i ett underform, t ex i https://eforum.idg.se/forum/37-h%C3%A5rddiskar-lagringsmedia/, i stället för i rutan för statusuppdateringar om det ska gå att hjälpa dig.

 10. Mesa

  URL för Win 7

  Vet någon URL adress för att ladda ner en Windows 7 på svenska? Tacksam!
 11. Jag fick kvittot, men inte specifierad. Jag var där tidigare o vågar inte lämna min dator i deras händer. Vet någon ett URL adress till var man kan ladda ner en Windows 7 på svenska?
 12. Tack för snabba svaret! Jag har betalat W 7:n och betalade även för HD formateringen (pga virus?) och för w10:n, men fick ingen papper på det. Det står version 1511 (W10) . Jag har redan försökt aktivera med min W7 nyckeln, men det gick inte. HP support rådde att installera W7 igen.
 13. Hej! Jag har HP Pavilion p6360sc stationär PC och hade Windows 7 installerad. För någon månad sedan fick den ett alvarligt problem med virus(via Skype?). Jag tog datorn till en firma, som då formaderade hela HD:n. En ny extra intern HD installerades i datorn, som han uppgraderade till W 10. Den gamla HD:n använder jag som bildarkiv + backup. Det fungerar, men fick snart varningsfönster ungefär såhär: "Din Windows-lisensen slutar gälla den 27/6!" Du måsteaktivera din produktnyckel snarast." Men.. Nu funkar inte längre min gamla Windows 7 produkt-nyckeln!! (Jag vill inte gärna gå tillbaka till företaget, som verkar oseriös.) Jag kontaktade Mickrosoft, och efter många försök fick tekniksupport svaret, att de kan inte hjälpa mig med Windows 10 och hänvisade att vända till HP = datortillverkaren. Ringde HP och de sade att datorn är för gammal och därför kan de inte hjälpa. Jag hoppas någon kan hjälpa mig att få tillbaka min original Windows 7 för att börja med. Jag har en gammal (egen) Repatationsskiva för Windows 7, men vet ej om den skulle fungera. Hjälp! Snälla nån, vad ska jag göra, det är brådis, för att jag ska på semestern snart?
 14. ------------------------------------------------------------------------------ Ja, fläkten gick konstant på högvarv även när jag bootade datorn då. Men , det lät inte längre från nästa dag, när jag öppnade. Modell: HP-Pavilion p6360sc, tror jag.. Läskigt om det blir så igen.
 15. Hej! När jag öppnade min dator i kväll kände jag inte igen min hittills så tysta dator. Fläkten ? susar konstant nu och låter besvärligt mycket. Utan ansträngande program. Jag köpte den ca 5 månader sedan från Elgigantens öppningserbjudande. Vad borde jag göra med den?
×
×
 • Skapa nytt...