Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

F4r33st

Medlem
 • Antal inlägg

  187
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

F4r33st vann dagen: 1 juli 2012

F4r33st hade det mest gillade innehållet!

Om F4r33st

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1989-01-15

Kontaktinformation

 • Skype
  f4r33st

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

9 950 profilvisningar
 1. troligtvis att drivrutinerna stötte på något fel. Kan vara så att du behöver uppdatera dina drivrutiner. Har för mig Hp ska ha någon hjälp panel där du kan lätt klicka på en knapp för att söka uppgraderingar för grafikkortet. Eller så högerklickar du på skrivbordet, går in på skärmupplösningar, sen Avancerade inställningar. Nvidia kort är jag lite osäker på vad som fungerar men du kan testa 2 saker. under Bildskärmskort klicka på Egenskaper, sen gå in på Drivrutiner och klicka på uppdatera drivrutin.. Ifall det inge fungerar så stänger du ner den senaste fönstret och går in på nvidias flik och sedan öppnar nvidias kontroll panel och söker efter uppdatering där. Ifall inget av detta fungerar så får du söka efter rätt drivrutiner på nätet och ladda ner manuelt.
 2. Prestandan är lite svårt att veta, förens testare har fått tag på processorerna. Men enligt rykten så ska den slå intels processorer. Men saken är på vad, hur mycket, och hur processorerna hanterar. mitten/slutet av september kommer vi få se benchmarks på hur bra de verkligen är. Så just nu är det bara vilda gissningar som flyter runt på nätet. Processorn släpps 19e september. Men troligtvis i små mängder, sista veckan i september eller början av oktober kan man få tag på den.
 3. har hittat mig tillbaka till eforumet. Vilket jag inte har besökt på månader. Tänkte ha 2 analoga kameror (liknande detta http://www.aliexpress.com/product-gs-img/325835692-car-camera-for-2010-Prado-wholesalers.html ) Men problemet är att hitta något att spela in med? Någon som har några ideér? ska kunna köras på 12v och orka spela in 8 timmar ^.^
 4. Lite sen på att svara men, grattis till jobbet. =)
 5. 2 månader kvar XD bf3* xD
 6. Det var ett exempel Jag litar iallfall inte på trådlöst =) Hört så mycket skit om hur folk försöker göra attacker mot dem. http://www.securityfocus.com/news/7438
 7. allt trådlöst är icke säkert. Finns massa sätt att lura punkterna att de tror att de pratar med verandra. Medans de egentligen pratar med varandra med en annan dator imellan som tar upp all information som skickas. Lägger upp en video. Liknande detta. Så ifall folk vill så kan de komma åt det mesta som är trådlöst. Det som är säkrast är att köra trådbundet även då det ser fult ut.
 8. aww, önskar att man kom ihåg alla olika namn nu.. men just nu kör jag med BH-200, lite äldre model men fungerar hur fint som helst. Dock, kan max ha den i örat i ett par timmar sen så börjar det kännas. Dock så hackar den inte, och jag kan gå iväg 10m ifrån bilen in i en byggnad och fortfarande höra den andra personen fin fint. dock, 1 ståldörr och betongvägg imellan, så förlorade jag kontakten Kör Nokia n82 samt Samsung Galaxy S hade liknande problem som du hade, men kommer dock inte ihåg vilka modeller det var.. Dock då körde jag 6670 och en annan telefon jag inte kommer ihåg namnet på.. det var en sony ericsson.
 9. Mw2 najs online ja, men tycker så mycket om zombie mod på black ops =) Och skulle inte battlefield 3 komma ut om ca ett halvår?! =)
 10. Av vad jag har hört så ligger det typ så här Junior 24 000kr 2-4 års erfarenhet 30.000kr 5-7år 35-45.000kr. Mer än så vet ja inte. Så 50.000kr skulle nog inte vara något problem för 12års erfaranhet. men sen är ju det upptill företaget. Min gissning är att de börjar ge dig runt 40-45.000kr. Sen när du visat vad du går för så lär du lätt öka den mängden.
 11. har ru trådlöst? kör med det så ser han inte lampan =) Dra ur internet kabeln? Klipp av dioden i modemet (Jag tar icke ansvar för att jag sa det) =) avaktivera internet på datorn när du ska gå o lägga dig? (borde fungera)
 12. testat andra forum utan svar =( Får se ifall detta hjälper. Ska bygga/köpa en projektor duk. Först av allt, bygga en. men problem med att reda ut vilket matrial jag ska använda som duk. Vill inte använda ett vanligt lakan. För det den reflekterar inte ljus så bra. Så vart / vad ska jag använda som matrial? Vart kan jag få tag på det? får max vara 2m hög och 4 m bred. Något i den stilen, gör inget ifall det skiljer sig en del. Några ideér?
 13. Japp, butikerna ligger inte så långt ifrån va? =)
×
×
 • Skapa nytt...