Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pcc48

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag har en extern hårdisk som slutade fungera, det visade sig att det var usb-kabeln som var trasig. Det kan vara värt att testa med en annan kabel.
 2. Hej! Här är ett forum som du kan vända dig till och få hjälp med det mesta som gäller mobilt bredband. http://www.mobilabredband.se
 3. Hej Cecilia Jag får fram denna information nere på statusfälter. http://smart.idg.se/topic/49820-senaste-inlagget-fungerar-ej/page__gopid__198578& i Internet Explorer 8.Det fungerade tidigare vet ej om det var när jag uppdaterade från Vista till Win 7 som det slutade att fungera. Edit Jag testade i Google Chrome där fungerade det.
 4. Hej Cecilia Det fungerar inte för mig kommer till första inlägget. Skickat med en bild där jag markerat var jag klickar.
 5. Hej! Ja jag menar,markerar man med markören över idag så står det senaste inlägget, men det har inte fungerat dom senaste månaderna. Jag kommer till det första inlägget.
 6. Hej! Går man till senaste inlägget till höger på sidan,ska man automatiskt komma till den som skrev senaste inlägget och inte behöva skrolla ner på sidan. Det har inte fungerat under flera månader.
 7. Hej! När du hade högerklickat höll du ner Ctrl knappen och klickade med vänsterknappen för att stänga fönstret som dök upp och sedan skrollade med hjulet på musen. Funkade med Win7.
 8. Hej Win7 och tidigare operasystem använder inte samma arbetsgrupper, har du kontrolerat att det är samma på win7 datorn, kanske kan vara felet jag fick ändra när jag installerade win7.
 9. Hej! Jag fick usb tv-kortet och det var inga problem att få den att fungera.Kanske ska säga att jag fick två skivor med i leveransen och jag skulle instalera den sista skivan.
 10. Hej! Den finns inte med under Dator, har bara hårddisk C. Hade tidigare redan varit in och markerat visa dolda filer mappar och enheter.
 11. Hej! Skickar med en bild över hur det ser ut när jag är inne i diskhantering, hittar inget sätt att ta bort recovery partitionen jag får bara upp hjälp när jag högerklickar på den.
 12. Hej! Har installerat Win7 och verkar ha recoverypatchen från Win vista kvar hur tar jag bort den utan att riskera att Win7 blir skadad,och att volymen hamnar under disk C.
 13. Hej! Gå till den adress i adressfältet du vill ta bort, klicka på krysset som dyker upp till höger.
 14. Jo den finns där men det är ju inte i Webläsaren IE8 trodde den skulle finnas i verktygsfältet. Christer
 15. Hej! Har installerat den nya pluggin Google Earth direkt i webbläsaren, men hittar ej den.Har IE8 och Win7. Någon som vet vad som kan vara fel. Christer
×
×
 • Skapa nytt...