Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

maggish

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. hej har du fått ordning på internetet till klienterna? Jag får inte det, tänkte om du kan berätta....
 2. jag har trådlös D-link mot routern och internet funkar utmärkt på servern, får dock ej över det till klienten...
 3. Hjälp! mininätverk med server 2003 och en klient, XPpro. Det har inte vart ngt problem att dela ut GPO:er eller annat. Men jag får inte över internet!!! Det funkar alltså på servern. Allt (tror jag) är gjort. Det som jag tycker ser konstigt ut är att i DHCP så tilldelas servernamnet Som är maggan.se IP-adress från internet. Är det nån som vet om det ska vara så. Jag har ju konfigurerat servern med fast ip adress 192.168.1.10, men nu står det annan adress där. Ska inte MIN adress stå där? Snälla, I GO CRAZY!
 4. Kan någon förklara funktionen för fliken member of under egenskaper i en user? Eller har den ingen funktion mer än att man snabbt ska se vilka som har vad? Mvh Maggan
 5. maggish

  två OS

  Tack så jättemycket Gav mej inte inatt, kopierade över ntldr och ntdtct från det nyare os:ets skiva och skrev över, och vips så funkade allt! Jag hade ingen tanke på ålder när jag installerade,men nu vet jag bättre! /Maggan
 6. maggish

  två OS

  Jag hade windows server 2003 på installerad på hela hdd. Skapade sen en ny partition där jag installerade XP PRO. Nu vill windows server 2003 dessvärre inte starta. Det blir bara svart skärm med en cursor uppe i vänstra hörnet. Nån som vet vad jag ska ta mej till?
 7. Har server 2003 med en klientdator. Har nu installerat office 2003 och fösöker skapa GPO men det vill sej inte! När jag kommer in i redigeraren för grupprincipobjekt och letar reda på filen pro11.msi så stoppas jag av ruta: det går inte att verifiera att den här sökvägen är en nätverksplats.... Jag har ju kört den i run (setuppro.exe /a pro11.msi) och mappen office skapades i c:. Snälla någon/några,vad gör jag för fel? jag faller snart, går nätverksutbildningen men verkar ju inte fatta nånting känns det som, vill ju!!!!
×
×
 • Skapa nytt...