Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

half on life

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Utan att vara någon expert så är 250 gb mycket mer än 4 gb.
 2. Gör en systemåterställning till den punkt spelet fungerade sist. Jag menar då när den fungerade ordentligt. Sen starta spelet och prova att patcha.
 3. Jag tolkar att du har flera antivirus installerat vilket kan skapa konflikt. De kan uppfatta varandra som virus då de inte beter sig som vanliga program...
 4. Jag tror att det är avsevärt skillnad mellan Pentium och i7
 5. Pentium processor låter klent och för det priset kan du säkert få minst en i5. Har ingen erfarenhet av W8 men jag rekommenderar en W7.
 6. Bry dig inte om den utländska damen. Det är lurendrejeri.
 7. Jag tror ett bra grafikkort och mycket ram-minne är bra.
 8. En fråga angående om flera partitioner på samma hårddisk: Påverkas prestandan om man har många partitioner?
 9. Det är upp till dig hur du vill ha det. Båda alternativen är lika rätt. Det kanske är billigare med ett tecken än två om man ska tatuera sig?
 10. Många moderkort har inbyggt ljudkort. Kolla med drivrutiner.
 11. 爸 är alldeles rätt och man kan använda två vid uttal: 爸爸. Är bra på på att prata kantonesiska men inte läsa/skriva. Detta ord är undantag.
 12. Kan det vara så att du spelar/spelat League of Legends? Vad jag vet så behövs programmet när man laddar ner spelet (fås på köpet). Sen kan man ta bort det. Vid uppdateringar av spelet behövs det ingen Pando.
 13. Varför kopia? Det är väl inte tillåtet?
 14. Vad gör du i firefox och har du flera program igång samtidigt? 4 GB RAM och en dubbelkärna bör inte vara några problem...
 15. Har rensat manuellt och det verkar inte vara några problem. Diskrensning har jag kört tidigare och den hittar inte mycket. Tack!
×
×
 • Skapa nytt...