Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  1 012
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Allt postat av Torparen

 1. Tack Jari dessbättre kom det inte fram något fel efter första sökningen.
 2. Kom och tänka på en sak: Jag gjorde de flesta säk.kop innan jag körde MB. Kan jag köra MB på den ext HD? såfall hur.
 3. Jag måste tänka igenom allt med säkkop så det blir kanske inte mer i afton. Jag hör av mig efter det att jag gjort återställning.
 4. Jag har nu säkkop alla personliga filer. Så jag är redo att ta emot nästa steg, Nu är det inte helt klart att jag kör processen n u på studs. Jag kommer nu att följa Cecillias anvisningar, allt av värde är säkkop.
 5. Återställning: Ett problem uppstod kan ej fullfölja processen Detta kommer efter ca 40 minuter. Betr dina frågor för övrigt återkommer jag.
 6. Skapa återställningsenhet. Felmed? ja du det kommer jag inte ihåg, men det kommer då programmet är nära nog klart. Tar ju så lång tid men jag kan prova en gång till. Om jag köper en ny dator (ej aktuellt) hur laddar jag då in Windows?
 7. OK då kan du glömma allt jag skrivit tidigare så börjar jag om. Datorn är fortfarande onormalt slö. Jag har försökt ladda tre usb-pinnar för återställning men får besked efter någon timma att något är fel. Pinnarna har behövlig kapacitet med råge. Kan jag göra en rensning av maskinen utan hjälp av återställningsprogrammet?
 8. Innan vi går vidare så vill jag meddela dig att Segurazo är helt borta från datorn. Men tyvärr är den fortfarande slö och jobbar ganska självständigt. Hur det kom in i datorn? vet ej. Men jag tror det var när jag körde Windows skyddsprogram.
 9. Sorry jag fattar inte vad du menar. Med hjälp av Malwarebytes tog jag bort skräpet (segurazo" Det var Cecilia som vägledde mig.
 10. haver glädjen att meddela att segurazo nu inte finns kvar i datorn.
 11. Vill passa på att nämna jag har alla Avast programmen. Det är Avast som larmat om aktuellt program, men kan ej ta bort det.
 12. Som vanligt kommer du med vettiga tips. Hur är det med engelskan? ja den är inte bra. Men jag har med hjälp av Google översatt all text. Givetvis krånglar det direkt. "Starta om datorn,när maskinen först startar igen kommer det vanligtvis att lista en del utrustning som är inst i din dator." Nej det kommer ej upp någon sådan text, kommer ej upp någon text. Nu en helt annan sak: datorn är mycket slö, så även om jag får bort aktuellt skräp så behövs det fler åtgärder. Jag hade tänkt mig stor återställning, men har av en kunnig nörd blivit rådd att tömma datorn helt. Jag har kopierat alla personliga program, men hur tömmer jag datorn helt, och därefter hur jag får i gång den på nytt. Måste väl börja med att inst Windows på nytt hur gör jag? Ja du Cecillia det blev nära nog en uppsats. Om det nu tar tid innan jag svarar beror på två saker, dels skall jag fixa en åteställningspinne dels är det städdag.
 13. Ja du Pelle ditt tips har jag testat flera gånger men tji.
 14. Tydligen är jag förföljd av onda andar. Nu har jag fått in ett oönskat program "Segurazo Client" Kan ej få bort det Mitt Avastprogram larmar om det men ej heller detta får bort det. Är det någon som har tips på hur jag skall få bort eländet.?
 15. Har planer på att göra återställning. Spara alla personliga filer? Vad skiljer den här datorns innehåll med C-disken innehåll?
 16. Tack kollar nästa gång jag laddar in nya foton.
 17. Tack Cecilia jag har lagt Avast, Hoppas övriga respekterar detta.
 18. Just nu har jag Avast inlagt jag har inte anklagat någon för att jag använt Windows. Nu har jag så många synpunkter att jag är villrådig.
 19. En sak till var in på Avast där stod "köp nu" Nu är det så att jag är inte snål, vill ha ett bra program på svenska. Har pysslat med mina datorer i ca 20 år aldrig haft problem med virus.förrän nu då jag använde Windows.
 20. Håll till god MVH Lennart Annonser Topp 10 bästa antivirus 2020 | Ta bort virus | topp10antivirus.se‎ Annonswww.topp10antivirus.se/ta-bort/virus‎ Detaljerad information om den bästa mjukvaran i en lättläst jämförelsetabell. Få upp till 80% rabatt - endast via vår rabattlänk! Skydda alla dina enheter. Jämför de bästa märkena. Expertantivirusgranskning. 100 % gratis virusskydd. Typer: Antivirus, Adware-rengörare.
 21. Det var min hustrus dotter som hjälpte mig, hon jobbar med datorteknik så det var riskfritt. Att jag valde TotalAV berodde på att av tio testade program fick detta 9.8 poäng. har att välja på Avast eller Avg.
 22. Allt var i olag kunde ej använda mail Google fotoprogram m.m m.m Men nu är den som ny. Har använt ett program TotalAv samt support via Team Viewer. Ett "marodör program" upptäcktes. Utöver detta problem så hittades flera hundra dubblettfiler samt en massa annat skräp. Tack för tipsen och god natt.
 23. Nu har jag fått invandrare i min dator tror jag. Har testat återställning den enklare. Vad gör jag?
 24. Jag har gjort en återstart, just nu funkar allt fast lite trögt. Men Cecilia nu är jag trött och less så föreslår att vi tar rast, är det OK?
×
×
 • Skapa nytt...