Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  886
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni 2018

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

15 295 profilvisningar
 1. Ja vi är helt överens, kommer att söka efter en sådan kabel då jag kommer till Mediamarkt i Torrevieja
 2. Till alla som kommit med tips: Tack för hjälpen.Nu är det så att jag är i Spanien har ej eget skrivbord. Har bildskärm men blir krångligt att använda på grund av platsbrist. Men utifrån hur krångligt det verkar vara att använda TV:n så väljer jag att trängas med hustrun. Hej från 28 grader.😉
 3. Mitt problem är löst så tack för alla tips.👍
  • Tack för tippet  jag har fått till det efter timmars jobb.Jag hittade mallar  på nätet.
  • 👍👍
 4. Tack ok jag väntar, jag deppar ej ihop om det ej lyckas.
 5. Teven skall användas som bildskärm. Om jag har två program öppna samtidigt kan jag visa dessa på varsin skärm om jg inte minns fel.Lång kabel tv:n Ja jag måste av praktiska skäl sitta några meter från tv:n.
 6. Då jag håller på med kurs i fotoprogram är det fördelaktigt med två skärmar. TV.n och datorn ligger på samma nät så nu till frågan:Kan jag ansluta tv:n till datorn trådlöst? Att koppla ihop dem med kabel antar jag är inga problem, men bra om jag slipper en lång kabel på golvet. PS.jag stänger för kvällen så mer kommentarer från mig blir först i morgon.
 7. Såhär är det: Jag har använt Libreoffice under lång tid.För någon vecka sedan var jag i behov av textmallar, vilka jag ej fick fram i Libre Office. Laddade därför hem Open Office.Nu har jag lyckats fixa mallarna,väljer därför att återgå till L-O. Så slutsatsen blir att jag för närvarande är problemfri. Med hopp om förståelse föreslår jag att vi lägger ärendet i arkivet. Slutar med att sända ett stort tack för hjälpen hälsningar från Spanien 23 grader.
 8. Programmet jag har är tydligen inte samma som det du har.OpenOffice Writer. I detta fins ej "ta bort" jag klarar inte av att göra en kopia som bilaga.
 9. Då jag skrivit ett brev och sparat i Open Office vill jag efter det att jag sänt det ta bort det från OO.
 10. Av skäl som i detta sammanhang är ointressant har jag bytt till Open Office. det handlar om ett dokument jag vill ta bort.Då jag använt skrivelsen vill jag ej ha kvar denna.
 11. Antag att en textsida har sparats, men vill nu ta bort den från programmet.Hur gör jag har efter timmar gett upp.
 12. Jag har Libre office A4 ark med 3X8 etiketter. Har någon tips på mall?
 13. Strax efter det att jag skrivit frågan gick det upp ett ljus i gamlingens skalle. M.a.o du har helt rätt, men om jag får uttrycka mig som i skolan så blir det: tack för visat intresse. Ha det bra. 👍
×
×
 • Skapa nytt...