Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  918
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni 2018

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

15 557 profilvisningar
 1. Nu har jag följt Adobes manual men icke. Läste dock i manualen att vissa skyddsprogram kan ställa till problem. Jag har nu som jag sagt tidigare slopat detta alternativ, varje fall tills vidare.
 2. Har Kaspersky internet på min dator. licensen går ut om en månad. Har provat Malware gratisprogram, verkar bra. Är det någon som har erfarenhet av dessa program och kan råda mig vad jag skall välja om en månad?
 3. Jag kommer att prova längre fram, just nu är jag less.
 4. Det är dessa bilder jag tänkte sända via mail. Bilderna visar solnedgång bakom the solt lake. Ur salta sjön hämtas vägsalt för hela Europa.
 5. Jag ger upp bara erkänna att jag ej klarar av det. Men jag kom på att det går bra att sända "Exportera med förinställningar för e-post (från hårddisk.. Kanske att gå över ån efter vatten men nu kan jag sluta och grubbla. Så ett stort tack till alla som kommit med tips speciellt till Laso som kommit med en utförlig anvisning. Ha det bra! I dag är det inte mer än 18 grader, här i San Luis.
 6. . Det nya kontot dyker upp på vänster sida. På höger sida, ska du skriva in inställningar för det konto du har normalt för att skicka dina mail. Det är alltså samma server-inställningar som finns i ditt normala mailprogram. Det är alltså för Utgående post som ska in här på övre halva Är det de uppgifter som finns ifyllda ?
 7. Kontonamn? är det samma som mailadr? om inne var hittar jag kontonamn?
 8. Hej. Jag kan ej engagera mig mer med detta idag Så tack så länge.
 9. Torparen

  Sända mail

  Försöker sända mail med foto från Lightroom men tji.Går ej att validera blir felmeddelandet.
 10. Nu är det så att jag ha mer än 1000 bilder vissa beskurna vissa ej.Hade hoppats slippa kika på varje bild för att se symbolen beskuren.
 11. Texten är så liten att det är omöjligt att läsa. Se även nedan.
 12. Jag kan ej finna någon text som avser beskuret. Enklast är att trycka på filter därefter metadata. Men beskuret kan jag en finna.
 13. TV:n har pixelformat 16/9 medan min kamera, Canon Eos 70 har formatet ?????. , framgår ej av manualen.. Dock är jag säker på att det inte är 16/9, I LRC kan bildformatet beskäras till 16/9 vilket jag också gör. Men jag är inte mer än människa så många gånger har jag missat. Nu till frågan: I LRCL finns ett filter med vilket man kan filtrera en massa funktioner ex stjärnor färger flaggor m.m. Men jag kan ej finna något om beskuret kan det bero på att funktionen saknas?
 14. Med hopp om att du inte upplever mig som tjatig så återkommer jag. Jag har originalen på både hd och sep hd. Aha nu förstår jag vad du menar. Det är så att i lightroom har jag original och kopior därför missförstod jag dig.
×
×
 • Skapa nytt...