Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  656
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

11 976 profilvisningar
 1. Torparen

  LÖST Problem ominst av photoshop

  Hur gör jag om det skall markeras att tråden är klar?
 2. Torparen

  LÖST Problem ominst av photoshop

  Problemet är löst en gammal fil som skulle bort
 3. Torparen

  LÖST Problem ominst av photoshop

  Ny dator? Nej en nygammal. Dagens problem började med att jag fick ca. 700 spökbilder som hade koppling till Photoshop. Efter många många timmars jobb fick jag bort allt utom nu aktuella. Var dom sju hundra filerna kom ifrån står i stjärnorna. Handlar om senaste versionen, felmeddelandet kommer efter att 100% visas. Får då ett felmeddelande att uppladdningen misslyckades samt bifogas en länk. Då jag klickar på länken får jag upp bif.
 4. Har haft problem med Photoshop försökte göra en ominst, men tji. Får felkod Exit Code: 145 --- Summary 2 fatal error(s), 3 error(s), 4 warnings(s) Någon som har något tips?
 5. Torparen

  användarekonto

  Har fortfarande problem med tangentspråket åöä försvinner. Nu har Microsoft Community föreslaget mig att öppna ett nytt användarkonto. Min fråga blir vad är ett användarkonto? Microsoft Community
 6. Torparen

  Adobe Bridge

  Ja du nu har jag genomfört ditt tips provade och klickade alla tre rutorna flera gånger men icke sa Nicke. Det märkliga är att ver 8 inga problem. Jag har också fått tips om att tömma cachminnet, men om jag tänker rätt så avses bridges cachminne???
 7. Torparen

  Adobe Bridge

  Vet du var han hittade cachminnet? Eftersom jag inte kan öppna bridge kommer jag ju inte åt cachminnet.
 8. Torparen

  Adobe Bridge

  Nytt försök: ' https://helpx.adobe.com/se/bridge/kb/troubleshoot-errors-freezes-bridge.html Denna länk fick jag från Moderskeppet med denna fick jag ordning på V8.1 Det är något som är knepigt med forumprogrammet, när jag klickade på din bifogade länk i mailet fick jag beskedet (kan ej hitta sidan o,s,v,
 9. Torparen

  Adobe Bridge

  Jag har fått bridge V8,1 att funka v9 är tji. Jag tänker prova ditt tips då jag fått ordning på skrivaren. För mig är din info förmycket att ha i huvudet, Bif länk fick jfrån Moderskeppet
 10. Torparen

  Adobe Bridge

  I går då jag höll på med programmet fick jag plötsligt beskedet att programmet kraschat. Jag av installerade programmet samt därefter installerade det på nytt. Nu är det så att när jag försöker öppna programmet är det öppet 10-20 sekunder därefter stänger det ner. Vill också framhålla att jag har fyra andra Adobeprogram men vilka jag inte har några problem.
 11. Haver nu enl rek laddat ner på en USB-sticka W10 enl förslag. Säkkopia görs en gång i timmen. Så om jag fattat det rätt så har jag nu både livrem och byxhängslen. Betr tangentbordet förmodar jag att jag får leva med problemet, lite retligt kommer alltför ofta. Så Cecilia och Benny om jag nu har gjort allt nödvändigt så blir arkivet nästa plats för tråden. Stort tack för ert tålamod och hjälp. MVH Lennart PS hoppas det inte är tjänstefel att tillämpa lite känslor? DS
 12. Tack för alla kloka råd, jag har W10 i datorn, därför fråga till Benny: Du skriver "skapa åtstenhet via Windows och ladda hem W10 från o.s.v. Skall jag göra mer än det Cecilia föreslår? Nu är det så att jag har ytterligare ett problem som inte Windows support klarar av nämligen: Vid flera tillfällen försvinner å,ä,ö har vidtaget alla åtgärder som W support rekommenderat. Tror du att detta fel försvinner om jag laddar hem W.10 enligt ditt förslag. Ja jag lovar Cecilia att inte fortsätta med denna tråd här.
 13. Hej Jag hade planer på att göra en systemavbildning efter det att återställningen var klar. Har jag någon nytta av en systavb om jag saknar återställning? Jag kör en säkerhetskopiering varje timme, i denna ingår alla personliga filer. Så havererar datorn? den dagen den sorgen. Om nu mot förmodan jag har nytta av en systemavbildning så får det bli i kväll. tar väl timmar?
 14. Nej jag har inte gjort någon systemavbildning, tanken var att först göra en återställningsenhet först. Men har jag någon nytta av systemavbildningsenhet om jag inte får till åtstenhet?
×