Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  838
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni 2018

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

14 683 profilvisningar
 1. Ja du nu har jag fått så uttömmande svar att ämnet kan avslutas. Tack för hjälpen.
 2. Ja du har verkligen bemödat dig om att söka igen ett stort utbud. Jag är nu övertygad om att fler tips behövs ej. Problemet för mig är nu att klura ut om kvaliteten på en 5000 Kr eller en 1000 Kr är så olika att jag kan höra skillnad. Tack för hjälpen ha det bra.
 3. Ja det finns mobiler i hushållet men inte med radio. Visst kan jag ta in musikprogram i mobilen, men jag tänkte mig att jag med enbart hörlurar kan lyssna på musik då jag vallar Selma (hunden)
 4. Jag har sett många komma gående eller cyklande med hörlurar. Min fråga är som följer: Finns det hörlurar som kan ta in FM-kanaler?
 5. Jag har provat flera alternativ bl.a. drar jag filen till CD-spelaren i datorn. Om jag kan lyssna på inspelningen då så kan inre jag förstå att det är inspelningen det är fel på. Därmed har jag inte sagt att det inte kan vara så, men jag med mitt begränsade kunnande fattar det så fall inte.🙁
 6. Tack för all info du sänt, fantastiskt jobb. Men eftersom jag kan spela in på skivan ock lyssna på datorn, drar jag slutsatsen att inspelningen är ok. Rätta mig om jag har fel.
 7. Cd-spelaren är enl Cecillia. Finns ingen röd lampa men på displayen kommer det upp en text DISC jag hör skivan snurra en stund sen tyst. Du fiskaren får gärna jobba vidare med problemet, jag betraktar det som olösligt . Nu gör jag kväll tack och godnatt. 🦶⏰
 8. Nu skall jag förflytta mig till TV alltså rast och vila, vi hörs.
 9. Hej Du är trägen. Såhär är det: Filerna jag vill lyssna på i CD-spelaren är ljudfiler, formatet mp3 eller wma. Det är inga problem att bränna dem på CD-skiva då denna sitter i datorn. Kan också lyssna på den då den sitter i datorn. Men när jag försöker lyssna på skivan i CD-spelaren tyst som i graven. Det är inget problem med spelaren då jag spelar en musik skiva. Innan jag börjar brottas med dina instruktioner väntar jag tills du läst detta inlägg. 🖕
 10. Ja på datorn får jag ljud men på CD-spelaren inte. Det är inte fel på spelaren för Då jag provar med en musikskiva inga problem. Jag tror inte jag kan komma på ytterligare lösningar.
 11. Huruvida det är lagligt eller ej tar jag helt på mitt ansvar. Jag spelar in nu aktuellt enbart för att inte vara bunden till datorn. Jag kommer att radera allt efter det jag är färdig. Är det så att ni känner er som medbrottslingar så?????? Eftersom ljudet kommer online är jag tveksam om jag kan spela in det.
 12. Det är en kurs online, övervägande text, men i denna finns det några avsnitt som är ljud online. ingen gratis kurs (550 Kr), jag måste logga in- Tror att jag svarat på alla frågorna.
 13. Ja du har helt rätt, men å andra sidan sett "gör man bara det man får göra blir det inte mycke gjort" Nu är det så att jag har ej fått det att funka. Kanske det beror på att ljudet kommer online alltså ingen fil Ha det bra
 14. Ja jag har manualen men tack ändå.
×
×
 • Skapa nytt...