Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  455
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

10 522 profilvisningar
 1. Torparen

  filhistorik

  Tack och god natt återkommer i morgon.
 2. Torparen

  filhistorik

  Som du ser nedan så är det två till utöver dig som vill hjälpa mig. Jag kommer att ta tag era förslag i morgon. Nu stänger jag Tack och god natt.
 3. Torparen

  filhistorik

  OK jag tror jag fattar vad du menar men innan jag gör något så inväntar jag flugfiskarens svar dessutom stänger jag för i kväll. Utanför ämnet: jag har hund som vill ut strax efter sex, så jag har ingen sovmorgon
 4. Torparen

  filhistorik

  "ett eproblem?" syftar du på disk E det är en extern som jag kopierat hela C-disken till Jag tänker stänga för i kväll men ser fram mot svar på min fråga.
 5. Torparen

  filhistorik

  Ja nu har fått fram en ny bild, men fortfarande är jag som ett stort frågetecken. Någon som har synpunkter eller helst tips. En sak är klar ,tror jag, skräpet som finns på bilden är en bidragande orsak till hela säkerhetskopieringsgenomförande förmodligen också orsaken till att datorn inte hittar diskarna. Ja jag vet jag är tankspridd glömde bifoga klippet här kommer det stort som ett hus.
 6. Torparen

  filhistorik

  Med hopp om att du inte upplever mig som mycket tjatig (lite är jag) vill du precisera var jag hittar igen beskrivningarna du syftar till?
 7. Torparen

  filhistorik

  OM jag förstår dig rätt kommer jag inte längre med detta problem, eller kan jag göra något ytterligare?
 8. Torparen

  filhistorik

  Jag knappade i felkoden på GOOGLE Hamnade då Microsoft C där bl.a. det hänvisades till denna länk http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspx men där är så många synpunkter att jag inte hänger med. Men om jag fattat rätt så har det med säkerhetskop och filhistorik att göra och det är detta jag har problem med. Frågan är bara ur jag kan åtgärda felen. Kanske du Cecilia kan vill och har tid att hjälpa mig på spåret? Om jag fokuserar mig till just nu aktuellt problem är det följande. Plötsligt började datorn bete sig konstigt, jag stängde den och försökte starta upp på nytt men den vägra att starta. I ren desperation drog jag ut alla sladdar, det visa sig då att ena hd-en var boven. Jag tror inte det är något fel på disken, mer sannolikt innehållet. Den andra disken är helt kurant, jag kan kopiera manuellt till den, men då jag försöker använda Windows alternativ kommer beskedet kan ej finna enheten . Ja det blev en hel uppsats. Slutsats jag tror inte att diskarna är felaktiga utan något i datorn är boven.
 9. Torparen

  filhistorik

  God morgon Efter genomförd säkkop kan jag läsa av bif någon som kan förklara vad det är och om det krävs åtgärder?
 10. Torparen

  filhistorik

  Sorry det är värmen eller åldern skall vara 65 MB Plötsligt då jag höll på börja datorn bete sig underligt, fick ett felbesked (en hel följetong) stängde datorn. Då jag försökte starta den på nytt omöjligt, vad gör man? jag drog ur kablarna till båda hd_na ja då starta datorn. Alltså ena HD.n var boven i dramat. Nu är jag så less på sk…..en att jag stänger för i kväll. God Natt.
 11. Torparen

  filhistorik

  Hr och häpna som jag sa tidigare finns på utforskaren men får beskedet "hittar ingen enhet" När jag nu sitter framför datorn hör jag hur en HD skramlar den som systemet "hittar ingen enhet" Jag går då in på kontrollpanelen och klickar fram enligt bif. bilderna talar för sig själv, men hoppas ni förstår att jag blir villrådig.
 12. Torparen

  filhistorik

  PS du skriver skiva jag har ett USB-minne på 65Kb vilket jag använt och det funkade.
 13. Torparen

  filhistorik

  Hej och tack för dina synpunkter, jag var tydligen inte helt ute och cyklade. Systemreparationsenheten skapar man en gång? Vad jag funderar över, märk väl funderar, är om Windows uppdateras behöver inte då det göras en ny srepenhet, eller är det så att Windows inte är inblandat?
 14. Torparen

  filhistorik

  Först av allt: Jag hoppas innerligt att Ni inte tagit illa upp för att jag varit "otrogen" och tagit hjälp från Microsoft C. Nu är det så att jag börjar tro att jag har någon form av skräp i datorn. i dag vid 12 tiden lyckades jag köra en filhistorik no problemas. Nu finns inte disken på utforskaren???? En annan disk som tidigare funkat för säkerhetskop (filhistorik) finns på utforskaren men då jag försöker starta filhistorik hittar systemet ingen enhet. Innan jag nu ger upp funderar jag på ett nytt alternativ. Först kopierar datorns HD (C) manuellt till en extern HD. därefter kör jag en återställning. Men om jag efter denna körning kopierar in från den externa HD-n kommer då ev Windows skräp tillbaka. Om svaret blir ja något annat alternativ.
 15. Torparen

  filhistorik

  Säkert är det så, du har bättre minne än vad jag har. Nu är det så att det var många som i all välvilja kom med olika tipps jag tror jag provade de flesta tipsen. Då jag provade ett av alternativen försvann felet, men kom tillbaka. Jag är inte helt säker på att MC länk helt löste problemet. Innan jag använde länken så körde jag mina AVG-program som söker virus och städar bort alla "skumma filer". Om jag gjort detta tidigare hade säkert felet försvunnit innan jag använde MC tipps. Om någon känt sig åsidosatt ber jag verkligen om ursäkt. Men Cecilia har du några synpunkter på frågorna jag ställde till MC?
×