Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Torparen

Medlem
 • Antal inlägg

  1 021
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Torparen vann dagen: 29 juni 2018

Torparen hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om Torparen

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1936-01-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Hjältevad (ca 2mil öster om Eksjö) men är född uti Malmö
 • Intressen
  Fotografering och redigering med hjälp av Lightroom. Är elev hos Moderskeppet. Ja va mer? Promenader med Selma, en femårig lagottotik. Vistas i Spanien under december-mars där blir det långa promenader till Selmas glädje.

Senaste profilbesöken

16 565 profilvisningar
 1. N u är det så att jag h ar kunniga personer även i mitt umgänge. Då dessa är tveksamma kollar jag med forumet. Cecillia du hade inga negativa synpunkter på Avast. Hoppas innerligen att vi har förtroende för varandra ,
 2. Du har bättre minne än vad jag har (åldern) Nu är det så att jag är i Spanien fram till slutet av april, hemma i Svedala är pinnen du åsyftar.
 3. Jag vet, inst inga gratisprogram utan att ha rådfrågat kunskapen. Kan också nämna jag får 10-15 skräppost om dagen, öppnar dem aldrig
 4. Efter ca tre timmars arbete, med hjälp av Google och utskrifter har jag nu fått iväg tre uppsägningar. Tänk vad dom kan krångla till det, 5 minuter för en best 2 timmar svar. Hoppas nu att detta projekt kan gå i graven. Ha det bra och tack för i dag.
 5. Inst allt möjligt? nej det gör jag inte frånsett aktuella program Jag har sänt in formulär tre gånger innevarande vecka, dock ej det formulär du sänt. kommer att göra det nu. JAG LOVAR
 6. Avast Cleanup Avast Driver Updater Avast Premium Avast Secure Browwser. Ja jag har ordernummerna kvar.
 7. Såhär är det: jag laddade hem gratisprogrammet, då jag fick info om problem hänvisades jag till något betalprogram till sist hade jag betalt tre. och ett fritt. Ej nöjd? Vid några tillfällen har Avast larmat om skumma program, bland annat ett vi skrivit om. Kommer upp en anvisning men får ej bort skräpet, måste använda MB. Avin som kommer upp går ej att få bort, måste starta om programmet, så nu är jag irriterad. Min hustru har AVG vilket jag kommer att skaffa (kanske) om jag nu får returnera Avast. Då jag best program svar på en timma, nu när jag vill returnera 4 mail inget svar. När jag nu skaffar AVG kan jag ändå behålla MB gratisvers? Eller är det så att om jag köper MB:s betalprogram klarar jag mig med det? Åter en uppsats.
 8. Cecillia! Jag har ej spolat ominst måste bara söka mod, en aning orolig att jag missar så jag ej har någon dator.
 9. Har önskemål att returnera Avastprogram. Enligt deras avtal har man rätt till 30 dagars returrätt. Har skrivit till dem på deras formulär, inga svar. Nu behöver jag en ren mailadr för att kunna bevisa datum då jag skrev till dem. Tack på förhand./Fritte
 10. Tack Jari dessbättre kom det inte fram något fel efter första sökningen.
 11. Kom och tänka på en sak: Jag gjorde de flesta säk.kop innan jag körde MB. Kan jag köra MB på den ext HD? såfall hur.
 12. Jag måste tänka igenom allt med säkkop så det blir kanske inte mer i afton. Jag hör av mig efter det att jag gjort återställning.
 13. Jag har nu säkkop alla personliga filer. Så jag är redo att ta emot nästa steg, Nu är det inte helt klart att jag kör processen n u på studs. Jag kommer nu att följa Cecillias anvisningar, allt av värde är säkkop.
 14. Återställning: Ett problem uppstod kan ej fullfölja processen Detta kommer efter ca 40 minuter. Betr dina frågor för övrigt återkommer jag.
 15. Skapa återställningsenhet. Felmed? ja du det kommer jag inte ihåg, men det kommer då programmet är nära nog klart. Tar ju så lång tid men jag kan prova en gång till. Om jag köper en ny dator (ej aktuellt) hur laddar jag då in Windows?
×
×
 • Skapa nytt...