Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

D. Bäckström

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Om D. Bäckström

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1982-01-01

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Tack! Intressant läsning! Får prova det som en sista utväg. Jag är inte så förtjust i för mig okända program. Men tack ändå.
 2. Tack för tipset. Jag börjar med ett standardkonto, om inte det räcker så provar jag gästkontot. Det är deras egna dator så jag har inget där på som de kan klanta bort.
 3. Det går att barnspärra windows med föräldrarkontroll. Du kan t.ex. begränsa antalet timmar som barn kan använda datorn, typerna av spel de kan spela och vilka program de får köra. Men! Finns det nåt sätt man kan föräldraspärra datorn? Varje gång jag träffar mina föräldrar och svärföräldrar så har dom klickat på något de inte vet vad det var. Adware och toolbars måste avinstalleras. Ibland är det lätt och ibland krävs det efterforskning för att få bort de jobbiga programmen. Jag hittar inga inställningar för att skrivskydda Chrome så inte tillägg och liknande inte går att installera. Har nån några tips? Jag kan väl inte vara den enda med klåfingriga föräldrar! Edit: Jag har installerat Adblock på chrome. Har nu även gjort en ny användare utan admin-rättigheter. Ska prova hur det påverkar användarvänligheten.
 4. Det börjar närma sig: http://www.mytrendyphone.se/shop/iphone-5-aux-113050p.html Kanske kan limma fast den på en hållare?
 5. Nja, den hållaren fäster man i cigguttaget och det uttaget är så dumt placerat så det är inte ett alternativ. Men tack för förslaget.
 6. Suck, jag får väl köpa ett Bordsställ för iPhone 5, Belkin: http://www.clasohlson.com/se/Bordsst%C3%A4ll-f%C3%B6r-iPhone-5,-Belkin/38-5494 Och ha den ståendes i bilen då...
 7. Jag är ute efter en iphone5-bilhållare som man sätter i fläktgallret. Det ska vara lightning och 3,5mm-uttag inbyggt, som på denna bild fast för bilen då: Jag vill inte höra talas om några FM-sändare, tack... Det är så störande, för ett tag sen bläddrade jag igenom massor såna hållare men jag kunde inte bestämma mig riktigt. Men nu hittar jag inte tillbaka Nån som vet var man kan hitta bilhållare med lightning och 3,5mm?
 8. Datorn är också i ett jordat uttag. Men en optiskkabel mellan dator o förstärkare borde göra susen.
 9. Jag har RCAx2-3,5mm mellan dator och förstärkare. Jag kanske glömde skriva det. Men jag har skickat efter en optiskkabel istället för en galvanisk avskiljare för RCA. Läste nånstans att det skulle bli sämre ljud med en avskiljare inkopplat. Japp, alla kontakter är jordade och ligger på samma propp. Boxee, förstärkare och PS3 sitter i samma grenuttag TVn är på ett annat eluttag men de är som sagt på samma propp. Datorn däremot är på en annan propp
 10. Men Snow! Du är ett geni!! Jag trodde det bara fanns avskiljare till antennkabel. Jag har till och med provat att sätta ihop en galvanisk avskiljare för antenn med RCA och det funkade så klart inte. Galvanisk avskiljare för RCA borde fungera! Tack för tipset! Ska köpa en och prova och berätta om resultatet.
 11. Jag har läst där redan. Men jag har redan en galvanisk avskiljare och problemet finns kvar även om jag drar ur antennkabeln ur antennuttaget. Problemet är att förstärkare o dator inte är på samma jordslinga eller nåt sånt.
 12. Jag drog en förlängningssladd från förstärkarens eluttag till datorn. Då försvann brummandet. Men jag kan inte ha en sladd liggandes så här. Finns det nån annan lösning?
 13. Det brummar i högtalarna när jag har datorn inkopplad till förstärkaren. Förstärkaren och datorn sitter i olika eluttag men jag har en galvanisk avskiljare mellan TVn och antennuttaget i väggen. TVn och förstärkaren är endast ihopkopplade med en HDMI. När jag drar ur TVns HDMI ur förstärkaren så tystnar brummet. Men det är ändå ett litet surr kvar, men det försvinner när jag drar ur hdmi-sladden som går till min Boxee box. Finns det nån galvanisk avskiljare för HDMI eller vad tror ni kan lösa detta?
 14. Jag mailade med trumslagaren.se och fick detta svar: Är det nån som äger eller använt en som har nåt att säga om dom?
 15. Nån som vet var man kan köpa en Buttkicker Gamer 2? I svenska butiker är de slut eller så finns de inte i sortimentet längre. På Buttkicker direct kunde man bara skicka till USA eller Kanada.
×
×
 • Skapa nytt...