Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kikotte

Medlem
 • Antal inlägg

  471
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Allt postat av kikotte

 1. Den kanske går som vinter tid nu är det sommar tid som gäller.
 2. Enkel kod. echo Bat är ett script språk, det är inte samma sak som programmeringsspråk. >> testbat.txt notepad testbat.txt Tex på programmeringsspråk C#, C++, Java, Lua, Python, Perl, VB, php
 3. Det felet du får är en bug och den bug ska vara fixad på version 1.3.7. Kan du skicka po filen så jag kan testa om jag får samma fel?
 4. En smart ide kanske vore att kolla i manual till ditt moderkort och där finns svaren. eSATA kan vara röd ibland inte. Det finns röda usb port men dom är i 2.0.
 5. Dom gör allt för pengar och skiter i design men det går att koda smart reklam och det är inte många som har det. Ofta så vill dom att man ska lägga in javascript för deras reklam och då kan dom som gör reklam styra över hur stör reklam kan vara och sånt så den som äger hemsidan inte har koll på det. Hur skulle jag göra mitt smarta reklam system? 1. Dom måste göra ett företags konto på min hemsidan. 2. Dom laddar upp reklam som är gif där dom vill ha den och skriver in sin länk där den ska gå till. 3. en bot kommer att kolla så att länken inte ha någon popup fönster eller någon skadlig kod. 4. Den lägger upp gif bilden i en annan annan host som jag kan styra över till 100%. 5. Bild länken och länken till sidan sparas i database och skrivs in i koden i hemsidan. 6. Anpassa reklamen efter hur stor skärmen men sitter på, för stor reklam blir heller ingen bra reklam. 7. Om företag är godkänt av mig så får dom en api som dom kan använda sig av. Men just nu är det tvärtom att vi som vill ha lite pengar på reklam måste gå efter deras skit api eller länkar. I Skype är det reklam som innehåller skadlig kod utan att Skype bryr sig om det.
 6. Har du gjort en fil som heter "404.php" Om den inte hitta sidan så går den till "var/www/godis/404.php" Jag får det att funka för mig. Prova det här. ErrorDocument 404 https://google.se/ Så om något går fel så kommer jag till Google var en bra testing.
 7. Vad är det du försöker att göra? Vad är det för mappar som du inte vill att någon ska komma åt? Tex: var/www/godis/password var/www/godis/username
 8. Du kan prova det här men kom ihåg att backup dom mappar innan du ta bort dom.
 9. För att testa hur läge skivor kommer att liva så skulle man nog behöva ha 100 st med samma innehåll och om man vill testa vart dom lever bäst så skulle man behöva lägga 100 st skivor på många olika ställen för att får ett bra resultat. Varför 100 st lättare att räkna procent och om 10 st skulle vara något sönder så har man 90 st kvar att räkna med. Jag tror att skivorna lever längre än vad jag kommer att göra så för att får svar på det här blir nog mycket svårt. Så läge man förvara dom så att dom inte får något ljus så tror jag att dom skulle leva längre.
 10. Jag har slutat att kolla på idg.se sen dom uppdatera sidan sist. Den var ju bra som helst sen dom uppdatera sidan för ett par år sen, sen har jag slutat att kolla där då jag tycker det var för jobbigt att hitta något. Sen försöker jag kolla på dom video som dom lägger upp ibland men dom funkar bara ibland för mig.
 11. Det går att göra Virus i alla Windows utan problem.
 12. Dom som har gjort AdBlock Plus behöver bara byte namn i koden så känner inte hemsidor av den igen. =)
 13. Prata vi om Gmail eller Hotmail så bör du göra en nytt konto där med vpn tunnel du får aldrig använda konto utan vpn får du ger du ut ditt ip och då har du förstört grejen. När du håller på med vpn får du aldrig använda skype eller något program så fort du dra igång vpn tunnel så kan dom får ut ip ur skype och sen när du stänger av vpn tunnel så får dom ditt ip via skype och då har du förstört grejen. När du är ute på internet så kör med "Surfa privat" som det kallas på chrome för då sparas inte cookies för det kan dom använda för att får tag på ditt ip sen när du stänger av vpn tunnel innan du stänger av vpn tunnel ta bort allt cookies. Eller prata vi om mail server? Ja det går att dölja sin ip adress.
 14. Om jag inte miss fel så körs Supra HDMI-kabla i en nyare version än vanlig HDMI.
 15. Om jag vore dig så skulle jag uppdatera firmware på den. http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=11&s=2&m=RT-AC66U&os=8 Då det har kommit ut en ny i år. Vilken version firmware använder du dig av?
 16. En dator när folk kan boka och dom andra dator när dom kan logga in med sitt personnummer och lösenord som biblioteket gör.
 17. Om du ska köra med Linux så är den här jätte snygg. http://zorin-os.com/
 18. Läs post #7 eller http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/system-restore-error-0x80070005/728b2420-739b-4c9b-8f50-99d0b66d9b19
 19. Mållgan http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/system-restore-error-0x80070005/728b2420-739b-4c9b-8f50-99d0b66d9b19 Samma felkod!
 20. Hmm kan det här vara något till hjälp? http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/system-restore-error-0x80070005/728b2420-739b-4c9b-8f50-99d0b66d9b19
 21. Hmm om alla skulle köra bara med bitcoin då behöver man inte växla pengar till ett annat valuta och när man köper något så använder man mobil för att flytta pengar till den person dock vet jag inte om det finns ännu till mobilen det som är synd då är att dom måste skriva in en lång text för att flytta pengar men man kanske kan använda sig av qr koder det hade vart något det. Tycker bara det är synd att man måste betala pengar för att ha ett nordea kort sånt ska bara gratis. När du använder Nordea på internet med dosa så har du 10 minuter på dig att logga in om det har gått mer än 10 minuter så måste du skriva in ny kod igen.
 22. Fick det att funka med den här koden som jag gjorde. List<String> bra = new List<String>(); string[] lines = File.ReadAllLines(path + "//test.txt"); foreach (string line in lines) { string v = line.Replace("mat", "pengar") .Replace("cigg", "skit") .Replace("hej", "hi") .Replace("spel", "game") bra.Add(v); } File.WriteAllLines(path + "//test.txt", bra); Orden är ett tex.
×
×
 • Skapa nytt...