Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

grons

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Windows startar upp som det ska, är rädd att jag kommer förstöra några komponenter om jag försöker starta upp igen om det är något fel på nätagget eller kylningen?
  2. Hej! Har precis bytt ut lite delar i min dator, jag har nytt moderkort, processor, grafikkort och nya minnen. Datorn startar upp okej men efter ett tag (1.5-2min) startar den bara om. Nya delar: Gigabyte X58A-UD3R moderkort I7 950 Intel processor 3 * 2gb corsair minnen HD Radeon 5770 XXX Gamla delar Hiper nätagg 580W Samsung hårddisk 400gig 2 Dvdspelare Någon som har någon ide om vad problemet kan vara ? Tack på förhand
  3. Har testat och nollställa bios men samma problem återkommer. Hårddisken går igång som den ska om man inte har några minnen insatta i datorn, så jag tror inte det är den. Det enda jag kan tänka mig just nu är moderkorts fel.
  4. Kan inte komma in i setupen, och har testat med andra nätagg men problemet består
  5. När jag kör utan minne i låter processorn normalt men när jag sätter i minnena börjar den "loopa". har testa med olika minnen i olika portar men samma sak sker. vad kan det bero på?
  6. Har testat och dra ut strömmen från alla enheter (dvd, hd) samt tagit ur grafikkortet och har bara ström till moderkortet. drog även ur minnen och då startar den upp normalt men börjar pipa för att minnet saknas...
  7. Hej Har fått problem med datorn, den vägrar starta upp. När jag sätter på den startar den om på direkten, det låter som att den försöker starta upp hela tiden men stängs av efter en halv sekund. När jag jag väl har startat går det inte att stänga av den utan den bara fortsätter försöka starta upp. Powerknappen blinkar, processorfläkten snurrar och det är ström till moderkortet. Någon som vet vad felet är?
×
×
  • Skapa nytt...