Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dimension

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Kolla så att du inte har för många processer igång. Firefox är mycket krävande och det kan vara det. Har du t.e.x provat någon annan webbläsare? Prova Google Chrome. Funkar bra och är inte lika krävande. Google Chrome kör t.e.x en process för varje tabb. Så, det är i princip omöjligt att hela programmet kraschar. Om en flik kraschar, så kraschar inte hela programmet.
 2. Tjena! Jag kör för tillfället lite drag & drop i VB10 (C#). Jag håller på att göra ett matte program. Det som vore ultimat vore att om det fanns någon funktion som gjorde att om man trycker på en knapp, så kommer man till ett annat program man har länkat ihop på något sätt. Om det bara går med kod, så gör jag det gärna också.
 3. Man kan inte konvertera någonting utan att det blir en liten liten kvalitereducering, så...
 4. Något i stil med: Vivo vitam dives I'm Creator vita Och nej, om du vill ha hjälp, så är latin verkligen inte ämnat för det här forumet
 5. Så ditt tips är att jag börjar i VB.NET? Har du några bra guider till det? Skulle uppskattas.
 6. Hej! Jag vill börja programmera. Men jag vet inte vilket språk. Så, om någon skulle kunna hjälpa mig, vilket språk ska jag börja att programmera i om jag vill göra program till Windows? Har gjort ett litet program men då var det bara drag n' drop (VB6) och det var bara buttons man kunde trycka på + lite text. Hjälp mig!
 7. Skribenter sökes till en Apple nyheterblogg. Vi ska skriva om allt som har med Apple att göra - Datorer - Appar - iPad - iPhone - iPod, you name it. Skickar PM med min mejladress så kan vi gruppchatta alla som kommer att vara med när vi kommit upp i 5 personer. (skrivit på ett annat forum också) Fixar WordPress och mejl när allting är klart. Kom gärna upp med ett förslag på namn också. Anmäl er om ni är intresserade genom att skriva i tråden.
 8. Posta dina specs. (moderkort,processor,minne etc..)
 9. Hej, Jag har nu snart gjort klart min sida som är uppbyggd av HTML & CSS (snart menyn i css3 och jquery, inte riktigt klar) men iaf, nu till saken. Skulle jag kunna ladda upp sidan någonstans så jag kan blogga direkt? Så jag inte behöver ändra direkt i koden, liksom. Det går bra med en sub-domän, (namnpåbloggen.wordpress.com). Säg till om ni behöver en bättre förklaring, kan inte komma på någon bättre för tillfället. Tack, Dimension
 10. Hej... Jag satt och spelade MapleStory och tryckte på CTRL-knappen (den man attackerar med) väldigt mycket... man behöver göra det för att kunna döda ett "monster". Och sedan så vände sig skärmen helt, jag vart helt galen och startade om datorn. Funkade inte. Gick in i bildinställningarna och såg en 2 skärmar, en som var som den var nu och en som var bred. Tryckte på den breda och detta är resultatet. http://imgur.com/CzDi6 Hjälp mig, då jag för tillfället inte kan köpa en ny dator. Jag blir galen... Tacksam för all hjälp jag kan få.
 11. När den piper till så brukar det vara något slags fel. Öppna upp datorn och kolla. Dammsug inte! Om du inte kan öppna upp en dator eller inte vet hur man gör/hur det ser ut så rekommenderar jag att du tar ner den till någon som kollar på datorn. Det bör inte kosta mer än 300:-
 12. Som du kanske inte vet så överdriver sådana och liknande program ganska mycket över ganska små registerfel. Det brukar inte vara något farligt.
 13. Vet inte riktigt hur du menar, men det är väl bara att göra såhär? <html> <head> <title> ... </title> </head> <body> <a href="..."><img src="..."></a> </body> </html> ?
 14. Håller på med en sida om Sydostasien (skolprojekt), började idag. Jag har försökt som en galning. Hjälp mig! Jag är inte ens nära på att vara klar, därför det inte finns så mycket innehåll på sidan. Jag vill få över texten (länkar till bild snart) till andra sidan. Gjorde en bild. http://i.imgur.com/r0tVs.jpg Och min kod ser ut så här: <html> <head> <title> Sydostasien </title> <style type="text/css"> body {color:red;} h1 {color:#00ff00;} h2 {color:#666666;font-family:Verdana,Arial,Times,serif;} p {color:#222222; font-family:Verdana,Arial,Times,serif;font-size="60%"} </style> </head> <body bgcolor="808080" cellpadding="0" cellspacing="0" topmargin="0" leftmargin="0"> <table width="1000" cellpadding="10" cellspacing="0" bgcolor="333333"><td><p> <a href="http://www.webdesignskolan.se/">Webdesignskolan</a> <a href="http://www.rite.se/">Rite</a> <a href="http://www.bikefight.se/">Bikefight</a> </td></table> <table width="1000" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="0000aa"><td> <img align="center" src="header.jpg"> </td></table> <table width="1000" cellpadding="20" cellspacing="0" bgcolor="ffffff"> <td valign="top" width="600" height="1000"> <h2>Sydostasien</h2> <p> Sydostasien är en del av Asien, den södra delen. Dom länder som finns i Sydostasien är: <br> <br> <ul><li>Burma <br> <li><a href="thailand.html">Thailand</a> <br> <li>Kambodja <br> <li>Laos <br> <li>Vietnam <br> <li>Indonesien <br> <li>Östtimor <br> <li>Malaysia <br> <li>Brunei <br> <li>Singapore <br> <li>Filippinerna </td> <td width="400" bgcolor="cccccc"></td> </table> <table><td> <center> <address>Gjord 11 Mars, 2011 av Benjamin Ohlsson.</address></center> </td></table> </BODY> </HTML> EDIT: Jag började på en lite gamlare sida, så det är därför jag har länkat till tex Webdesignskolan.
×
×
 • Skapa nytt...