Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

erik96

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

2 följare

Om erik96

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Kompisar, IT, elektronik, bra betyg!
 1. Tack så mycket för hjälpen allihopa, tog kontakt med skolan och de svarade på min fråga.
 2. Jag ska börja på gymnasiet nästa år och hade tänkt att förbereda mig ordentligt genom att kolla upp läroböckerna redan innan.
 3. Detta kan verka som en lite underlig fråga att ställa här men, är det någon som har koll på vilka läroböcker man använder på gymnasiet? För att vara mer specifik, i ämnena: matematik 1c fysik 1a kemi 1 biologi 1 samhällskunskap 1b Ifall det är någon som vet specifikt vilka böcker man använder på Norra Real i Stockholm så vore det helt fantastiskt!!
 4. Hade tänkt att läsa Wealth of Nations av Adam Smith och även Friedmans Capitalism and Freedom. Problemet är att när jag söker efter dem i olika nätbuttiker så får jag (föga oväntat) upp flera olika resultat med samma titel och författare men olika antal sidor. Någon som har ett förslag på vilken man ska välja? Vilket förlag osv.
 5. Skulle någon kunna vara vänlig och hjälpa mig med dessa 2 saker: 1. I IMAWP7 så finns det en ikon som heter "gamerhub". Skulle någon kunna förklara lite mer ingående vad detta är för något. Jag kan inte ens klicka på den. Måste den låsas upp på något sätt? Genom att hitta easter eggs? 2. Detta för mig vidare till min nästa fråga. Hur hittar man easter eggs? Har inte hittat ett enda.
 6. Det var inte riktigt så jag menade, det var mer en fråga för att få reda på ifall det var någon som hade någon logisk lösning på "problemet". Dessutom eftersom det är på ett flygplan så kan det ju faktiskt vara so att personen man sitter bredvid varken kan engelska eller svenska eller något annat språk du talar.
 7. Låt oss nu avgöra det här en gång för alla! Vem har rätt till det extra armstödet på ett plan som har rader på 2*3 säten? Jag hävdar att personen som sitter i mitten har rätt till det extra armstödet: Tänk er ett flygplan där raderna är uppdelade i två sektioner med 3 säten på varje sida av mittgången. På varje sådan sida finns det 3 platser och 4 armstöd. Eftersom att 4 inte är jämt delbart med 3 så kommer ett av dessa armstöd att bli över. Låt oss nu säga att personen som sitter närmast fönstret heter "A", den i mitten heter "B" och den längst ut närmast gången kallar vi "C". A: 2 fördelar, utsikt och något att luta sig mot. C: 2 fördelar, obegränsat med toabesök och gått om svängrum för armarna. B: 0 fördelar (förutsatt att denne inte får det sista armstödet). Jag hävdar att för att kompensera för att de andra har så bra platser så borde den i mitten få använda det sista armstödet vad tycker ni?
 8. Det är en HTC HD7 och det står att min nuvarande version av WindowsPhone är 7.0. När jag försöker uppdatera så säger den bara att den redan är det. Några tips? När du säger att de inte öppnar Marketplace för musik, menar du då att de aldrig tänker göra det eller bara tills vidare?
 9. Idag testade jag för första gången att ladda ner en app till min WindowsPhone. Mina problem är två: 1. Det första jag gjorde sedan jag hade märkt att det nu gick att komma in på marketplace ifrån Sverige, detta gjordes via datorn och den senaste Zune-uppdateringen som lade till marketplace, var att försöka gå in via telefonen. Problemmet var att då fick jag bara samma meddelande som jag fått tidigare: "Marketplace is not yet available in your country/region." Jag kopplade då telefonen till datorn och försökte igen, då kom detta meddelande: "Sync complete. To view content disconnect your phone from the computer." I tron att det nu skulle funka så kopplade jag bort telefonen och försökte ytterligare en gång, enda som hände var dock att jag fick samma gamla meddelande om att det inte är tillgängligt här. 2. Efter att ha gjort detta så besökte jag istället Marketplace i Zune för att försöka där istället. Jag bestämde mig för att ladda ner Facebook appen som test. Jag tryckte på "gratis-knappen" och ett meddelande om att en telefon måste vara kopplad till kom upp. Jag kopplade då till telefonen och försökte få appen. Det stod då att appen snart kommer att laddas ner. Jag väntade ett tag men inget hände, sedan kopplade jag ifrån telefonen, men fortfarande ingen app. Varför funkar det inte? Kan någon dessutom tala om för mig vilken version av WindowsPhone vi är på? Jag har nämligen hört att det har uppdaterats nyligen men i sånna fall inte för mig. Jag har dessutom hört att man ska kunna köpa musik via zune, är det sant? Var gör man det i sådan fall?
 10. Antag att ett föremål med en massa på 100kg befinner sig 10m ovanför marken, vad skulle då detta föremål ha för lägesenergi (i Joule)? Jag kommer inte riktigt ihåg formeln och ifall någon skulle kunna skriva den med en förklarande text skulle jag vara väldigt tacksam!
 11. När man skapar en pushpin i Bing Maps så måste man spara den i en lista. När man konfigurerar listan finns det ett alternativ som heter "turn on sharing". Vad händer egentligen om man kryssar i den? Dessutom hur kan man se sina pushpins utan att behöva skapa en ny och sedan spara den? Bara få upp listan med dem.
 12. OK, Tack! Får se om jag skapar nytt konto. Efter sommaren: det är ju bara någon månad så.
×
×
 • Skapa nytt...