Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vedex

Medlem
 • Antal inlägg

  906
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  16

Vedex vann dagen: 19 januari

Vedex hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Vedex

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1956-02-06

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Katrineholm
 • Intressen
  Allt inom teknik.

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vedex

  Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5220

  Ja du, kan ju vara så att det är svårt att träffa rätt eller att det är svårt att hjälpa till, eller så kan det enkelt fungera ibland?
 2. Vedex

  Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5220

  Långskott? Har du väl redan provat? Fick ett nytt simkort från tele2 med posten helt plötsligt för många år sen (tror jag det) var som dödade min mobiltelefon som var en samsung, den hamnade i ett bootmode som inte slutade efter bytet av simkort, svar av tele2 = goddag yxskaft så det var bara att skrota luren.
 3. Provat annan filmvisare/webbläsare?
 4. Vedex

  Hölje till lampa

  Nu går det ju inte att se storleken men kan detta vara nåt? https://www.belysningsmaterial.se/shop/product/ljusimitationshylsa-drop-vit-100-mm
 5. Du måste kolla om din skivspelare har Riaa-förstärkare inbyggt, och i så fall(om inte) blir signalen för svag om man går in på hörlurs-ingång till tape/aux, eller din Bose speaker eller vanlig förstärkare. Och låter skit med. Läs gärna om Riaa. Enligt bild så står det LIne out och jag hoppas/förmodar att då finns det Riaa-förstärkare i grammofonen. Då behöver du en sådan här från kjell. https://www.kjell.com/se/sortiment/ljud-bild/kablar-adaptrar/3-5-mm/3-5-mm-till-rca/adapter-3-5-mm-hane-till-2x-rca-honor-0-2-m-p39588
 6. Vedex

  LÖST Systeminställningar LG G4

  Har ingen LG, men kan du inte gå in i telefonens systeminställningar och ändra detta? Kan ju vara så att detta spärras genom att appen vill göra detta utanför inställningarna(antivirusprogram/annat). Har haft liknade problem ibland med vissa olika appar.
 7. Vedex

  Minidatorer

  Mitt förslag att kanske satsa på en begagnad med lite bättre pris, inte speciellt större? Problemet med ditt förslag är att den kan vara svår att uppgradera om det behövs ett nyare grafikkort, kanske inte går alls eller finns plats? Nu kräver dessa lowprofile grafikkort som finns flera modeller av, nedan. Har själv 3 HP som köpts av företag(utrangerade datorer) en går som HTPC för media/musik. https://shop.inrego.se/stationara Se där, länka verkar fungera nu mot ibland. >mbgtmari<
 8. Understruken bry jag mig inte om, men att vissa länkar man lägger in blir bara en ren text, typ youtube, annat. Använder Opera, kanske det är problemet? Körde foxen många år men den blev så slö över de mesta sidorna och är fortfarande slö tycker jag, bruka provar den då och då för och se om det har blivit någon skillnad.
 9. Kanske hjälper dig, en PDF-fil? Verkar fungera dåligt att länka med opera på Eforum för mig? https://www.google.se/url?sa=t&amp;rct=j&amp;q=&amp;esrc=s&amp;source=web&amp;cd=3&amp;ved=2ahUKEwipkcLvvfLdAhUD1iwKHbOXC4cQFjACegQIBxAC&amp;url=https%3A%2F%2Fgzhls.at%2Fblob%2Fldb%2Fc%2F8%2F2%2F3%2Fa18e74287e35672517af7a2d6a10cf12d188.pdf&amp;usg=AOvVaw2A-v29KbStqGuM1y7faEM-
 10. Väck dina grannar om du har några? https://youtu.be/0YuOWkEEflI
 11. Vedex

  Företag som köper prylar i lyxfällan?

  Enkelt svar, vad skulle du betala för det som de visar i rutan? Och märk då de ska tjäna på något på dessa prylar som företag. Finns inte i min värld dessa summor som de ger av snällhet, förutom i reklamsyfte.
 12. Ofta så är det med gamla datorer att Cmos-batteriet har gett upp och då stämmer inte datum/tid och då fungerar inte web-programmen, en sorts säkerhet. Kolla att datum/tid stämmer och ändra detta. Har inga andra förslag än detta just nu.
 13. Vedex

  Köpa win 7 (Fixat)

  Fann denna länk på blocket. https://pcmac.se/produkt/windows-7-professional-64-bit-dvd/
 14. Vedex

  Köpa win 7 (Fixat)

  Finns flera alternativ/butiker på prisjakt, du får kolla där.
 15. Vedex

  Konstigt ljud från datorn...

  Det är läsarmen på hårddisken som låter, ta backup på det du vill behålla och ha inget viktigt på hårddisken. Kör tills den rasar och fixa en ny på garantin, du kan ev. påtala detta redan till butiken där du köpt den. Är dom schysta så byter dom ut den innan, om dom kan få fram ljudet i butiken?
×