Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vedex

Medlem
 • Antal inlägg

  989
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  17

Vedex vann dagen: 2 april 2019

Vedex hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Vedex

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1956-02-06

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Katrineholm
 • Intressen
  Allt inom teknik.

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Prova om detta program kan hjälpa dig om du inte redan löst detta? Fungerat bra med mina diskar. https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
 2. En variant till, finns flera, kan funka. https://youtu.be/MqeyCyAkbs4
 3. Jag såg det försent när jag skrev svaret och att det var en du som skrev, redigerade detta. Ditt svar poppade upp precis då jag skrev och missade detta. Huawei funkar inte att överföra bilder m.m. utan programmet, har flera själv.
 4. Samsung??? Fel av mig, såg inte namnet av annan person. Du skrev Huawei. Det kanske inte fungerar med Samsung? Då får du anlita Samsungs grejor för överföring av data/bilder m.m.
 5. Ladda ner Windows/Mac versionen för din dator. Du startar exe filen för att installera programmet(om du inte redan gjort det?) Starta programmet, det kommer att fråga efter din enhet. Du måste godkänna anslutningen i mobilen för att bli ansluten. Går det inte så kanske du har fel sladd till USB ingången. Måste vara en fullkopplad sladd, inte en som bara laddar mobilen. Prova i så fall flera om du har.
 6. Ska fungera, du får läsa hur man kopplar upp luren med Hisuite. https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/
 7. https://www.techrepublic.com/article/how-to-disable-the-blur-effect-on-the-windows-10-login-screen/
 8. Har inte Comviq men detta kanske hjälper dig på vägen? https://www.comviq.se/kundservice/artikel/174 https://www.comviq.se/kundservice/artikel/39 Kan inte hjälpa dig mer, hoppas du får igång mobilen/surfen.
 9. Är ju ett dilemma hur man än skyddar sig tyvärr. Ljudet går med hörselskydd, grannar kan ju uppmärksamma detta om man har några då? Rök är nog ingen som har förutom då butiker. Kamera är ju annat, buset kan maskera sig. Annars är ju POE drift att föredra med HDD, box gömd på lämpligt ställe med batteribackup. Magnet-fastsatta/batteri kameror går ju tokbort direkt av mig, går ju att ta bort/sno enkelt. De trötta kapsylkorkarna skriver en rapport för de smulor av värde man kan få av f-bolaget. Och om de skulle ha lite tur så blir det oftast ringa straff av det man läser?
 10. Bara mina knapphändiga funderingar? (r)= roaming? Har du av misstag stängt av det, eller något annat hänt med mobilen? Din lur? https://www.helpforsmartphone.com/public/sv-SE/doro/8030/android-5-1/guides/22/Konfigurere-internett-Doro-8030
 11. För de som är intresserade och har möjlighet. https://www.imdb.com/title/tt9358204/
 12. Lite bakgrundsmusik att streama för jazzälskare. https://tunein.com/radio/SmoothJazzcompl-s106565/
 13. En mobil köper man kontant eller inte alls, bara min åsikt. En polare jag jobbade med för ett gäng år sen satt med 3 abonnemang och en mobil. En sumpade han i backen och en bortslarvad. Spara till ett kontantköp eller en hyfsad begagnad. Tar över barnens mobiler och reparerar dom om det går och får nöja sig med det, oftast bra mobiler med få år. En bra kamera gäller för mig om man har de kraven.
 14. Det enklaste är väl att prova att nolla bios med att ta ur C-mos batteriet eller hur det ska göras enligt manualen. Förmodar att du kan detta? Bios kan faktisk hänga sig ibland.
 15. Kolla Tradera, sett några defekta där för ett tag sen, men kanske inte just den modell du önskar. Och defekta, är det bara fläkten/ar du kan laga vad jag tror, inget annat?
×
×
 • Skapa nytt...