Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Floyden

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Floyden

 1. Hej! Tack för vidare hjälp! Jag prövade att köra manuellt nu med, det står att man ska ta bort UpperFilters som inte fanns med i min lista, jag följde då rådet att ta bort LowerFilters och startade om datorn. Detta löste dock inte problemet, så jag gick vidare i guiden och kollade på kontrollpanelen>system>enhetshanteraren. Där skulle man klicka på DVD/CD-Läsare, men den posten fanns inte i min lista. Är det någon som kan hjälpa mig vidare nu? Åter igen, tack så hemskt mycket för att ni tar er tid!
 2. Freakout: Tack för länken! Jag lyckades hitta min modell, antog att jag har 32-bit versionen, låter det rimligt? Datorn är köpt i butik för tre år sedan. Dessvärre hittade jag inget som verkar ha att göra med CD/DVD. Länken är http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3369426&prodNameId=3466327&swEnvOID=2095&swLang=36&mode=2&taskId=135&swItem=ob-55775-1 Vilken utav dessa bör jag välja? Texten på luckan till CD-läsaren hjälper mig inte vidare att ta reda på vad det är heller. Tacksam för att ni tar er tid!
 3. Hej! Tack för ditt svar, jag testade att köra alternativet "Fix it for me" och följande kom upp: Issues found CD/DVD device not detected - the drive is missing or disconnected Not fixed Vad är steg två här?
 4. Hej på er! På min Compaq Presario V6000 har CD/DVD-läsaren slutat att fungera. Jag har ingen aning om vad som har hänt, det "hände plötsligt en dag"... När jag klickar på "den här datorn" så saknas enheten helt. När jag sätter i en skiva så hör man att det snurrar till i början, precis som vanligt men det upphör efter ett par sekunder. Vad kan vara felet? Går det att laga överhuvudtaget? Tacksam för tydliga svar, då jag har absolut noll koll på datorer! Vänligen, Floyden
 5. Hej! Tack för era svar, jag vet tyvärr inte vad AdAware hittade, hur ser jag det? Kollade under "karantän" men där var det tomt, dock vet jag att programmet hade tagit hand om 3 saker. Ja, det är hotmail jag använder, så mina kontakter finns varken i MSN, Hotmail eller på Live-sidan. Nu har jag hittat den här sidan http://windowslivehelp.com/thread.aspx?threadid=f7bf656a-c830-4adc-8c5a-96a5fbcf58f9&page=1 Kanske funkar det, jag återkommer! Än en gång, tack för era svar!
 6. Hej! Är ny här på eforum så det är möjligt att detta har avhandlats redan, men en snabb sökning hjälpte mig tyvärr inte vidare. Problemet jag har uppstod igår eftermiddag. Jag var inloggad på Windows Live Messenger men satt och surfade. Plötsligt fick jag ca 15 e-postmeddelanden samtidigt ifrån en okänd adress, jag öppnade inget utav dem utan slängde dem direkt och tömde papperskorgen. Ca 5 minuter senare får jag ytterligare 6 st utav dessa mail. Jag läste inte de heller. Tydligen så har det även skickats iväg meddelanden ifrån min e-post till samtliga mina kontakter som löd: "Ämne: hello hey Just received my Apple MC226LL/A MacBook Pro core 4gb from this homepage , www.sdebut.com It's so cheaper but genuine , I like it very much ,I paid it $740US couier charges included , They have some other products. If you want to get one. you can check it out . Regards,[XXX]" Samtidigt så raderades alla mail jag hade sparat i min inbox, samt olika mappar inklusive skickade mail mappen. Idag när jag loggade in så möttes jag av meddelandet att jag inte hade några kontakter. Detta virus har alltså skickat reklam till mina kontakter, sedan raderat precis allt som fanns. Jag sökte igenom med både Norton och AdAware och enbart AdAware hittade tre saker som det automatiskt tog bort. Min fråga är, hur gör jag nu? Går det på något sätt att återskapa mina kontaktlistor eller mail? Tacksam för tydliga svar, då jag helt saknar koll på datorer! Vänligen, Floyden
×
×
 • Skapa nytt...