Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Crill333

Medlem
 • Antal inlägg

  55
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Crill333 vann dagen: 11 december 2013

Crill333 hade det mest gillade innehållet!

Om Crill333

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Löst! ✌ Alternativ 1: Det funka med att inaktivera bluetooth helt och hållet i enhetshanteraren. Alternativ 2: Gå in på Bluetooth-inställningar (i kontrollpanelen). Kryssa av 1 och båda i 2. (fungerade för mig)
 2. Hejsan! Jag har en ny laptop, och den har inte full täckning till routern. Den ger bara 4/5 bars på wifi mätaren. Har testar att vara 1cm ifrån till 10 meter ifrån. och alltid 4/5 bars. Så fort jag kopplar ifrån nätverket så visar den att det är 5/5 bars. Men när jag väl ansluter så blir det bara 4/5. Det gör så klart att hastigheten bli så mycket sämre. Jag har lyckats få 5/5 bars nån gång och då är hastigheten betydligt mycket högre. Kan tänkas vara när jag inaktiverade bluetooth. Men det har inte alltid funkat. Känns konstigt om bluetooth stör mitt wifi. Vore nice att lösa det =) Kör windows 7 om det är till nån hjälp. Datorn heter Asus K56CB
 3. Hejsan. Jag har en laptop med 17 tums skärm som har upplösningen 1080p! med Windows 7. - WOW säger många kanske! Men i mitt fall blir text och bilder jättesmått på skärmen. Skulle vilja ändra till lägre upplösning som fortfarande håller kvalitén. Ändrar jag från 1920*1080 till ett lägre steg är det 1600*900 vilket är perfekt upplösning! Men ger mig dålig kvalité på text och bilder.. allt blir lite suddigt eller lite grumligt. Kan jag på något sätt stå kvar på 1600*900 men fixar kvalitén? PS! Inga kommentarer om att jag ska ha 1080p (förstår dock er som vill ha det, men i mitt fall blir det för smått)
 4. LÖSTE DET! LÖSNING: Installerade Windows 7 genom USB 2.0 USB 3.0 funkade inte! Kör USB 2.0!
 5. Hejsan. Jag har köpt MSI GS70 Stealth. Från början är det Windows 8 på laptopen och min fråga är hur jag gör för att installera Windows 7? Jag har ändrat i bios till "LEGACY MODE" och då bootar windows 7 skivan upp. Men den vill ha drivrutin för att hitta hårddisken. Har letat runt lite men inte hittat något som den har tagit emot ännu. Väljer jag "UEFI" så vägrar den bootar windows 7. Så verka som jag måste köra "LEGACY" Tack så länge!
 6. Tack för alla svar! Det slutade med att jag körde med Acronis True Image 2012. Det va gratis när man körde det bootable på USB:et. Vet inte varför, men men. det funkar fint. Japp, grejjen va att jag ska sälja min gamla SSD på 120 gb nu när jag köpt en på 180 gb. Så då ville jag föra över allt från min 120GB till min nya 180gb innan jag sålde den.
 7. Jag har en ssd på 120 gb där jag har Windows 7 på och lite bilder och annat jag vill spara. Nu har jag köpt en ny ssd på 180gb. Kan jag då skicka över allting från min gamla ssd, (120gb) till min nya ssd (180gb)? Kom gärna med tips, guider och förslag =)
 8. Hejsan. 1. När släpps AMD Bulldozer i Sverige? 2. Hur bra är AMD Bulldozer? Slår den intels processorer? Mycket verka oklart, men är det någon som har lite information eller tror sig veta gällande AMD Bulldozer så är nog fler än jag "happy" to know =)
 9. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pci Express to SATAII HOST CONTROLLER Rom 1.6.x.x JMicron Technology Corp. Detecting Drivers: DONE: no drivers found. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Inaktiverade "ATA CONTROLLER ROM" i BIOS och då försvann det. Antar att jag hade det inaktiverat där innan. Bios som återställde sig efter jag pillade ur kablarna säkert. nu är det fixat iaf! =)
 10. Hejsan. Jag kom ihåg att jag drog ut 24pin-strömkabeln till moderkortet och USB kontakten för frontpanelen och även USB 3.0 kontakten till moderkortet. Sen när jag satte tillbaka dessa kontakter så kom detta upp på skärmen vid start utanför windows 7: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pci Express to SATAII HOST CONTROLLER Rom 1.6.x.x JMicron Technology Corp. Detecting Drivers: DONE: no drivers found. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Testade att installera JMicron SATAII HOST CONTROLLER men hjälpe inte. Hur få jag bort det? elle fixa det? Det har aldrig vart där innan, bara sen igår när jag plockade ur och petade tillbaka kontakerna i moderkortet,
 11. Problemet löst! Här kommer lösningen: Här kommer .reg-filen som tar bort värdena då! RemoveUpperLowerFilters.reg (174bytes) Antal nedladdningar: 50 Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] "Upperfilters"=- "Lowerfilters"=- Klistra in koden i ett vanligt textdokument (Anteckningar) och spara dokumentet som RemoveUpperLowerFilters.reg. (Se till så du får filändelsen .reg och inte .reg.txt eller något annat.) Eller ladda ner min bifogade! Dubbelklicka på "RemoveUpperLowerFilters.reg" och godkänn registerändringen. Du kanske måste starta om datorn för att ändringen skall aktiveras.
 12. Hejsan. Jag har win7 64bit. Och idag la jag märke till att CD/DVD-rom enheterna var borta? Det står "Det går inte att läsa in den här enhetens drivrutin. Drivrutinen kanske är skadad eller saknas" Någon som vet hur man få tillbaka enheterna? Så här ser det ut: /mr C!
 13. Jag kollade lite här och såg ingen jätte stor skillnad. Spelen funkar felfritt med mitt 6950. Spelat massa nya krävande spel och det flyter på bra. Dock vet jag inte vad jag har i FPS. men har inte märkt av något lagg. Men jag antar att det är ganska onödigt eller att jag kan i varje fall vänta med att låsa upp det.
 14. Crill333

  6950 till 6970

  XFX HD6950 2GB Det sägs att man kan låsa upp HD6950 till ett HD6970. Jag skulle gärna vilja ha lite förklaring till det om någon vet t.ex 1*Hur mycket skillnad gör det att låsa upp 6950 till 6970... kommer jag märka någon skillnad i spelen? 2*Kommer grafikkortets temperatur stiga? ... kommer då fläktarna låta högt? 3*Försvinner garantin om jag låser upp? 4*Innebär det andra risker? 5*Ärligt talat, Är det verkligen värt att låsa upp 6950 till 6970? Jag är lite fundersam... skulle gärna vilja ha svar på frågorna. Vet ni något mer så få ni gärna skriva det oxå... vill ha lite koll på att =) /mvh- C
 15. Jag har redan beställt ett... Det blev ett - XFX HD6950 2GB -https://www.inet.se/artikel/5409089/xfx-radeon-hd6950-2gb Det sägs att man kan låsa upp HD6950 till ett HD6970. Jag skulle gärna vilja ha lite förklaring till det om någon vet t.ex 1*Hur mycket skillnad gör det att låsa upp 6950 till 6970... kommer jag märka någon skillnad i spelen? 2*Kommer grafikkortets temperatur stiga? ... kommer då fläktarna låta högt? 3*Försvinner garantin om jag låser upp? 4*Innebär det andra risker? 5*Ärligt talat, Är det verkligen värt att låsa upp 6950 till 6970? Jag är lite fundersam... skulle gärna vilja ha svar på frågorna. Vet ni något mer så få ni gärna skriva det oxå... vill ha lite koll på att =) /mvh- C
×
×
 • Skapa nytt...