Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Smilingeyes

Medlem
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

 1. Word frågar om spara utan att ändring gjorts

  Jag använder inte innehållsförteckning eller några macron, dokumenten är enkla testdokument med en tabell där användarna fyller i svar. Jag öppnar, läser, för in siffrorna i excel och stänger. Gör inget över huvud taget med dokumenten. Problemen började för ca en vecka sen, troligtvis i samband med en windowsuppdatering.
 2. Word frågar om spara utan att ändring gjorts

  Tack, intressant. I mitt fall försöker jag inte ens skriva ut dokumentet, utan jag öppnar det bara för att verifiera vissa uppgifter och sen stänger jag. Ibland handlar det om 30 dok som jag ska gå igenom på detta sätt och då är det oerhört irriterande att få upp denna fullständigt meningslösa uppmaning. Samtidigt finns ju risken att man missar att spara när man verkligen gjort en ändring, om man 'lär sej' trycka bort denna varning som något irrelevant. Så jag försöker hitta ett sätt att stänga av detta.
 3. Hej! Sen ett par dagar har jag fått detta till synes triviala men alltmer frustrerande problem: Om jag öppnar ett worddokument endast för att läsa i det, så får jag i alla fall fråga om jag vill spara när jag sen stänger det. Det börjar bli irriterande att behöva trycka bort rutan varenda gång nu. Dessutom riskerar man en 'vargeffekt' så att man missar spara om man verkligen ändrat något. Har jag råkat kryssa i någon ruta och hur 17 får jag bort det? Hälsningar L
 4. Sortering av V & W i Word

  Det är samma fel i utforskaren, och har varit så i alla fall sen sent 90-tal. Oerhört frusterande när man letar igenom stora filbibliotek tex. vilket gjorde att jag gick över till engelskt Windows.
 5. Tack för hjälpen, mbgtmari. Tyvärr behandlar artikeln att "ersätt alla" fungerar illa. Nu verkar ju funktionen vara borttagen helt och hållet, kanske berodde det på att den fungerade dåligt, vilket jjag också upplevde. Jag får använda workaronden, avbryta stavningen och köra sök-ersätt. Tidskrävande, men det verkar vara den enda lösningen numera.
 6. Hej! Fick en windowsuppdatering härom veckan och efter det har funktionen "Ersätt alla" försvunnit ur stavningskontrollen. Förut har jag, om jag stött på ett återkommande stavfel kunnat välja Ersätt Alla och då har hela dokumentet bläddrats igenom och Word har ersatt det felaktigt stavade ordet med det korrekta. Det har varit utmärkt om jag tex redigerat dokument skrivna av flera författare och på en blandning av amerikansk och brittisk engelska och vill skärpa upp det till samma - och således tex byta color mot colour. Men nu plötsligt är den möjligheten försvunnen. Någon mer som stött på detta och som vet om det går att får den tillbaka?
 7. ANSWERED Lägga in profilbild i Outlook 2010

  Tack så mycket! Det fixade sej efter en del pillande
 8. Skapa en dummykolumn och kopiera allt innehåll till den Gör sen sök och ersätt för att ta bort texterna DI och decimalpunkterna. Då kommer du få en lista som ser ut som 12 14 16 18 12 110 osv Gör kolumninnehållet till numerisk Sortera sen på den kolumnen så bör det bli som du vill
 9. Hej! I Outlook 2013 och modernare räcker det med att gå in på "File" och klicka på fotobilden under Account Information för att kunna ladda upp en profilbild, men i O 20101 verkar det fungera på samma sätt. Där är fotobilden inte klickbar, och jag lyckas inte hitta hur man ska bära sej åt för att ladda upp en bild, alternativt kunna hämta från någon soc. media. Tacksam för hjälp Linda
 10. Vad är DividersAnarchism

  Eset online scanner lyckas jag inte få att fungera, den scannar i någon timma, sen crashar den. Provade två gånger.
 11. Vad är DividersAnarchism

  Hej! Här kommer filen från AdwCleaner: AdwCleanerS0.txt
 12. Vad är DividersAnarchism

  Hej! Här är filen Addition som bifogad Addition.txt
 13. Vad är DividersAnarchism

  Här är texten, den blev för stor för att klistra in: www.dropbox.com/s/e9vdp8u0hpllk6h/FRST.txt?fl=0
 14. Kriser

  En annan grej är klantskallarna i Stockholm som lyckas bygga hela nya bostadsområden utan skolor. Vaddå, tror dom inte att barnfamiljer kommer flytta in i villorna, eller???!!!
 15. Vad är DividersAnarchism

  Hej! Gjorde ytterligare en körning med FRST, det här är vad jag får fram, vet inte om det kan ge något men tacksam om det kunde det:
×