Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Smilingeyes

Medlem
 • Antal inlägg

  82
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Smilingeyes

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Kör Outlook appen i min Samsung Galaxy, och varje gång det kommer ett mail så plingar den något ofantligt. Oerhört störande inkl för min omgivning. Hur får jag tyst på den (hittar ingen ljudfunktion i själva appen, men misstänker att man borde kunna stänga av ljudet på något sätt)
 2. Jo, det finns en topmenypunkt som heter hjälp, men det är den 'nyare' typen av hjälp med en sökfunktion, och utan 'om'. Jag har även provat denna hjälp för att få bort sökfältet över korgen men utan framgång. (Jo det stämmer att jag har outlookpaketet ihop med office - word. excel mm)
 3. Men den fanns inte där fram till för ca 3 veckor sen, när den plötsligt dök upp. Jag har på alla möjliga sätt försökt stänga / flytta / ta bort den. Med 'privat' menar jag att det inte är professional, och det finns inget Hjälp/Om i den version jag kör.
 4. Hej! Jag har i outlook lyckats välja fram en sökruta som hamnar ovanför mina mailkorgar, och nu vill jag ta bort den eftersom den bara ligger och tar upp plats. Hur gör jag detta? (se bild) Jag kör outlook privat, kan tyvärr inte hitta versionsnumret någonstans. Mvh Linda
 5. Smilingeyes

  CAPCHA

  ...eller hur det nu stavas ... fy #¤%¤& !! Man ska ange rätt kladdiga bokstäver i ett fält eller kryssa i alla bilder med bilar i och det funkar typ ALDRIG, man blir bara fast i en oändlig loop mellan lösenord och CAPchor. Varför liksom - är det bara för att folk ska tröttna och sluta använda deras tjänster??!
 6. Hej! Tänkte ladda upp ett par filmer från min android, dom är förstora för att mailas och tidigare har jag använt dropbox och det har funkat hur bra som helst. Men nu går det inte att ladda upp från telefonen längre, själva ladda upp-knappen visas inte på sidan och eftersom det är ett androidoperativ så fungerar inte klicka-dra. Någon som vet någon lösning på det problemet? //L
 7. Jag använder inte innehållsförteckning eller några macron, dokumenten är enkla testdokument med en tabell där användarna fyller i svar. Jag öppnar, läser, för in siffrorna i excel och stänger. Gör inget över huvud taget med dokumenten. Problemen började för ca en vecka sen, troligtvis i samband med en windowsuppdatering.
 8. Tack, intressant. I mitt fall försöker jag inte ens skriva ut dokumentet, utan jag öppnar det bara för att verifiera vissa uppgifter och sen stänger jag. Ibland handlar det om 30 dok som jag ska gå igenom på detta sätt och då är det oerhört irriterande att få upp denna fullständigt meningslösa uppmaning. Samtidigt finns ju risken att man missar att spara när man verkligen gjort en ändring, om man 'lär sej' trycka bort denna varning som något irrelevant. Så jag försöker hitta ett sätt att stänga av detta.
 9. Hej! Sen ett par dagar har jag fått detta till synes triviala men alltmer frustrerande problem: Om jag öppnar ett worddokument endast för att läsa i det, så får jag i alla fall fråga om jag vill spara när jag sen stänger det. Det börjar bli irriterande att behöva trycka bort rutan varenda gång nu. Dessutom riskerar man en 'vargeffekt' så att man missar spara om man verkligen ändrat något. Har jag råkat kryssa i någon ruta och hur 17 får jag bort det? Hälsningar L
 10. Det är samma fel i utforskaren, och har varit så i alla fall sen sent 90-tal. Oerhört frusterande när man letar igenom stora filbibliotek tex. vilket gjorde att jag gick över till engelskt Windows.
 11. Tack för hjälpen, mbgtmari. Tyvärr behandlar artikeln att "ersätt alla" fungerar illa. Nu verkar ju funktionen vara borttagen helt och hållet, kanske berodde det på att den fungerade dåligt, vilket jjag också upplevde. Jag får använda workaronden, avbryta stavningen och köra sök-ersätt. Tidskrävande, men det verkar vara den enda lösningen numera.
 12. Hej! Fick en windowsuppdatering härom veckan och efter det har funktionen "Ersätt alla" försvunnit ur stavningskontrollen. Förut har jag, om jag stött på ett återkommande stavfel kunnat välja Ersätt Alla och då har hela dokumentet bläddrats igenom och Word har ersatt det felaktigt stavade ordet med det korrekta. Det har varit utmärkt om jag tex redigerat dokument skrivna av flera författare och på en blandning av amerikansk och brittisk engelska och vill skärpa upp det till samma - och således tex byta color mot colour. Men nu plötsligt är den möjligheten försvunnen. Någon mer som stött på detta och som vet om det går att får den tillbaka?
 13. Tack så mycket! Det fixade sej efter en del pillande
 14. Skapa en dummykolumn och kopiera allt innehåll till den Gör sen sök och ersätt för att ta bort texterna DI och decimalpunkterna. Då kommer du få en lista som ser ut som 12 14 16 18 12 110 osv Gör kolumninnehållet till numerisk Sortera sen på den kolumnen så bör det bli som du vill
×
×
 • Skapa nytt...