Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Nyssa

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag har en HP PA DV6-2070 inköpt i november 2009. Nu verkar batteriet vara slut. Jag har testat adapter och moderkort enligt hp:s instruktioner och de verkar ok. Hp support assistant säger att jag måste byta batteri. Men, är inte det lite väl kort livslängd? Tycker det känns orimligt. Någon som vet?
 2. Tack för svar. Då ska jag inte kasta rotern än då. jag kollade länken. Jag har en dv6 2070eo och kör tydligen 64 bit. Under Drivrutin - Nätverk hittar jag 3 uppdateringar med olika datum. Visas de som finns eller alla som jag behöver. Fattar inget.
 3. Jag håller på att bli tokig. Köpte en Hp för ett halvår sen och det har varit problem mest hela tiden. Den har svårt med det trådlösa (den gamla funkar bra) och den senaste tiden får jag blåskärm flera gånger om dagen. Blåskärmen kommer helt slumpmässigt så jag kan inte koppla det till något speciellt. Nu kör jag med kabel och det funkar än så länge. Kan det vara routern? Min kunskap är minimal men det finns säkert någon som kan förklara för en novis vad man skulle kunna tänka sig att göra. Laptopen är väldigt nära papperskorgen..
 4. Ok. Har nu Windows-brandväggen aktiverad + AVG antivirusprogram. Sen ska det vad jag förstår även vara någon slags brandvägg i belkin-routern oxå. Räcker inte detta för en småsurfare? Blir det inte en massa konflikter annars? Tack än en gång för alla tips.
 5. Tack alla för hjälpen. Nu har jag tagit bort Norton och installerat AVG istället. Kör virusscanning nu, spännande värre...
 6. Ok, tack för infon. Kan jag alltså ta bort mitt gamla Norton (kom med pc:n 2004) och installera ett nytt antivirusprogram? Funkar det med något av alla gratisprogram? Kan jag ha pc:n full av virus utan att jag märkt det?
 7. Jag försöker förstå hur jag ska skydda min laptop men blir alldeles vilsen av att läsa om alla brandväggar och antivirusprogram. Windows-brandväggen är aktiverad, så mycket vet jag. Sen har jag något som heter Norton. Där har prenumerationen gått ut men då och då letar den efter virus i alla fall. När den nya routern (belkin) installerades var jag tvungen att avaktivera Norton (enligt belkin-supporten) så nu är den ikonen i aktivitesfältet kryssad. Vad ska jag göra? Snälla, förbarma er över mig!
×
×
 • Skapa nytt...