Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

milesd

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Har åkt på virus genom ngn fil jag laddat ner med bittorrent .. skärmen flipprar omkring (= skärminnehållet hoppar omkring när man flyttar fönster och innehållet i förnstrena syns bara delvis), svårt att göra något på datorn men kör virusscan med NOD32 (installerat) och F-secure onlinescanner. - stängt ner nätverket (XP) - stängt av servern (WHS) Ser dock ut som om virusscanningen inte hittar något virus, dom har nästan kört igenom laptopen nu?? :-( VAD GÖRA? - systemåterställning till gårdagsinloggningen? - hitta bättre onlinescanner? - formatera om C: direkt + installera XP pånytt? - annat bättre alternativ?
 2. Gamla sunet-katalogen blev uppköpt (av Urban Lindstedt på www.uppkopplat.se) och heter nu infoo.se. Hade anmält ett par föreningars adresser där way back på 90-talet. ... idag fick jag och MÅNGA andra svenskar (alla i hela sunet-katalogen?) SPAM från Urban Lindstedt genom hans No-Digit-Media: No Digit Media - <info@e-handelstrender.se> svara - No Digit Media <info@e-handelstrender.se> till - mitt.namn@min.leverantör datum - den 11 juni 2009 11:28 ämne - Webbredaktörens bästa vän signerat av - mcsv5.net ... och det är många andra som drabbats!! Se www.webmasternetwork.se/index.php?s=wn&act=ST&f=2&t=37368&st=0 Så anmäl er INTE till infoo.se om ni vill slippa bli spammade!!! [inlägget ändrat 2009-06-11 16:48:41 av miles] Tråden flyttad från Webbutveckling - övrigt av moderator [inlägget ändrat 2009-06-11 20:02:24 av Cluster]
 3. Det kom igång ½6! .. Uppsala [inlägget ändrat 2007-11-13 21:29:35 av miles]
 4. Jaha nu ä're uppfuckat nät igen ... BBB.com - Kundservice: "Allmän driftstörning 2007-11-13 17:04 Driftstörning. För närvarande har vi en driftstörning i ditt område vilket innebär att du kan uppleva problem med våra tjänster. Vi jobbar på att åtgärda problemet så snabbt som möjligt."
 5. ... gick till sängs 04.00 och då fanns felet fortfarande.
 6. .. hmm strange! Här kommer den igen: https://arsmidtierprod.ext.tel...nfo/local/TT0009858_local.html Länken avslutas med "..TT0009858_local.html" om det blir samma fel. [inlägget ändrat 2007-11-13 12:41:37 av miles] [inlägget ändrat 2007-11-13 12:42:20 av miles]
 7. Möjlig anledning? https://arsmidtierprod.ext.tel...nfo/local/TT0009858_local.html ... jag tappade USA-servrarna vid 22-tiden, kontakten till england vid 22.50 [bBB-fiber i Uppsala]. Skulle vara liiiite intressant med någon nyhetsartikel om det här!!
 8. näe det funkade inte ... men fick det löst genom flera bra svar på webforum.nu.
 9. Har ett par bilder jag behöver lägg ner på textrad i absbottom-läge ... det blir bra i Firefox men i IE hamnar bilderna på "bottom" bara = inte längst ner på t.ex. ett "p" utan längst ner på ett "o". Någon som är insatt?
 10. Tack för informationen! För mig spelar det ingen roll om det är subweb eller subdomän (vill ju bara att det är lite smidigt knutet till samma huvudadress) ... men börjar misstänka att det är subdomän som är den enklare lösningen. Får kolla upp med webhotellet space2u om dom ska ha något extra betalt för ett par subdomäner.
 11. Frågan är hur jag skall publicera dem på internet!
 12. Cheers! Frontpage kom in i bilden för att jag sett att endast Frontpage kan lägga upp subwebs ... men det kanske går bra att plocka ihop ändå? Externa sajten är för externt folk/"sälj" och internsidorna är för folk i föreningen. Dom interna sidorna fungerar enskilt fint idag och kräver registrering + inloggning ... om det nu är samma sak som intranät vet jag inte.
 13. Jag har 3 sajter för en förening jag ska börja webmastra för ... som ultimate newbie! - en extern sida i PHP - en intern sida med adresslista i JSP - en intern wiki-sida i PHP (Mediawiki) Idag har föreningen en adress typ www.minforening.se ... frågan är hur jag ska organisera / placera de 2 interna sidorna så att de blir lite trevligt knutna till adressen www.minforening.se? Kan man lite enkelt placera de två interna sajterna i subwebs typ: - www.minforening.se/adresser - www.minforening.se/wiki ... har konstaterat att Frontpage har den möjligheten men att det inte är helt simpelt att bara lägga upp en sajt i underkatalog / subweb. Vad rekommenderar experterna? :-)
 14. Nej jag har testat det mha "MJ's Help Report".
×
×
 • Skapa nytt...