Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

saifyn

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Okej då jäklar ska de reklameras! Tack så hemskt mycket igen för all hjälp
  2. Tack så mycket för så snabba och "lätta att förstå svar" Datorn är inte så hemskt gammal men vet inte om det går att reklamera, eftersom jag öppnade burken och bytte cd läsare. Tänkte att medan man ändå håller på och ska handla ny hårdisk kanske man kan ta och köpa en SSD och ha windows på ? För snabbare uppstart av datorn, skulle det funka?
  3. Här kommer det lite bilder, ursäkta att de är ifrån Imageshack Benchmark: http://img15.imagesh...f/33596408.png/ Health: http://img811.images...i/97680186.png/ Om någon vill ha någon annan information så är det bara att fråga, jag är jätte tacksam för all hjälp!
  4. Har haft problem med min burk ett rätt bra tag känns som det är en flaskhals som stoppar upp den och gör den otroligt slö med jämna mellanrum, när den går segt kan det ta upp till 30 sekunder om inte mer att öppna upp rutor osv, Så jag har snokat runt här på forumet och tittat lite på folk med liknande problem och scannat virus etc och inte hittat något UNTILL NOW! Laddade ner HDtune och kikade lite och det verkade vara okej (i mina ögon, kan inget om sådant som det stod om) ända tills jag kollade på "Health" fliken där det stod (0A) Spin retry count, "Current, 100" "Worst 100" "Threshold 97" "Data 47" Warning Så tror jag rätt om att min hårdisk håller på att gå i graven? Kan jag lösa detta problem eller är det bara att bege sig ut o köpa en ny? MVH Saifyn
×
×
  • Skapa nytt...