Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ImoK

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ok, det skall jag göra, tack. Känns skönt att det finns chans att grafikkortet mår bra i alla fall, hoppas att det är kompatibilitets problem med windows 7. Hatar att reklamera varor, tar sån jäkla tid och supporten är oftast sämst. Innan jag la upp tråden så har jag googlat omkring lite, och har också fått svar om att det är win7 / drivrutiner osv. Men har du fått pixel fel också när detta kommer upp?
  2. Som topic titel lyder, jag får detta meddelande ibland. Idag när jag startade igång datorn och gick därifrån så hade datorn pixlar över hela skärmen när jag kom tillbaka. Jag startade om datorn och allt fungerade igen, men jag fick det där meddelandet som sagt "nvidia drivrutiner har slutat fungera och har återställts korrekt". Allt fungerar, kan spela spel i flera timmar utan problem, men jag har fått det där meddelandet som sagt två gånger nu. Jag har senaste drivrutinerna från nvidias hemsida. Grafikkortet är gigabyte geforce gtx 460 oc, fabriksöverklockat. Är detta något jag skall oroa mig över eller helt enkelt ignorera? Delarna var köpta från inet, allt är nytt.
  3. @FxEffekt ok, det låter bra! yep, jag har senaste versionen. @vertpre ledsen, menade inte att uppstå som otacksam, jag uppskattar all hjälp! jag har inget annat headset, men jag har ett par stereo hörlurar utan mic. jag lyssnar inte på alls hög musik, om jag har på musiken jättelågt så hör dom det ändå. @MatsH förstår inte riktigt vad du menar, men om du menar att jag kanske har kopplat fel är det väl mycket möjligt, men jag har dubbelkollat det så det borde inte vara felet, allt verkar sitta rätt
  4. @FxEffekt Så här ser det ut i mina mikrofoninställningar, allt är disablat förutom mikrofonen : @vertpre Jag vet att allting som jag spelar upp på datorn ger utslag för att när jag sitter i skype med mina kompisar klagar dom att jag spelar på musik och spel hur högt som helst, högre än vad jag pratar som jag har skrivit nu ett par gånger edit: jag har det ikryssat, jag har både testat att ha de inte ikryssat och ikryssat, inget funkar
  5. @MatsH Jo, det ser jag också. Men detta har aldrig varit ett problem innan, det är väl klart att man skall kunna ha sina egna ljud i hörlurarna på oavsett volym utan att alla andra i ett skypesamtal skall höra det. Då menar jag inte så högt att ljud "läcker" ut ur hörlurarna så att mikrofonen tar upp det . @FxEffekt Så här ser det ut i inställningarna, och det går inte ändra på någonting (det är de enda som finns). edit: Du ser också att mikrofonen tar upp en massa ljud, det är från musiken som jag har på i hörlurarna just nu, och det är inte änns högt ljud, kanske lite mindre än medel. Ändå tar mikrofonen upp det ljudet som att det streamas direkt :S.
  6. Allt jag hör stängs ju av då förutom samtalet =(, jag vill gärna höra musik eller mitt spel ljud osv samtidigt som jag pratar med de.
  7. Byggde en ny dator häromdagen och installerade windows 7 (vilket är nytt för mig). Efter alla drivrutiner osv var installerade så tänkte jag snacka med lite kompisar på skype och problemet ligger där med ljudet. Det är nämligen så att allt ljud som jag hör i mina hörlurar (har ett headset) hör dom också. Om jag spelar ett spel, så hör dom samma ljud som mig eller om jag spelar musik osv (ni förstår). Har ett realtek hd audio ljudkort integrerat i moderkortet så det är rätt drivrutiner o allting. Hur fixar jag så dom bara hör min röst i micen och inte allt annat också som jag har på datorn?
  8. Tack för svar! Skall läsas igenom, och @Flyfisherman, ja det stämmer =P alltså 965 (Black Edition) respektive 645.
  9. Jag beställde en amd athlon II x4 3.1 ghz processor till datorn men får nu tvek vid närmare eftertanke. Hur stor är skillnaden då mellan dom här två processorerna? Prisskillnaden ligger på 400 kr på inet mellan 3.1 ghz athlon och 3.4 ghz phenom2
  10. Hallå! Har nyss beställt en dator i delar och kom på lite senare att jag borde ha kollat nätaggregatet lite mer om det är tillräckligt starkt. ( Jag har inga planer på att uppgradera datorn i framtiden, så oroa er inte för det ! ) Gigabyte GA-870A-UD3 (motherboard) 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ (harddisk) Corsair 4GB (2x2048MB) 1333MHz XMS3-10600 AMD Athlon2 X4 640 3.1GHz Gigabyte GeForce GTX 460 1GB OC Fractal Design R3 Optiarc AD-7260S DVD±RW Svart SATA, OEM nätaggregatet: Corsair VX 550W
  11. Tack för hjälpen, en sista fråga: Hur ska jag hitta en prisvärd router med bra kvalitè ? Har inte hittat mycket på google, vill helst ha en router under tusenlappen som skall vara kompatibel med både 802.11g och n (om jag beslutar mig för att uppgradera internet och dator lite senare).
  12. Har googlat en del och det verkar inte som att jag är ensam med det här problemet att netgear routrarna bara fungerar med WEP på vista. Jag vet dock inte om det är värt att lämna tillbaks routern bara för att få använda WPA2, men om jag lägger ner pengar på en router så förväntar jag mig nog att alla funktioner ska vara kompatibla med allt som står på förpackningen. @Cecilia: det tror jag inte, lösenordet innehåller siffror och vanliga bokstäver från det engelska alfabetet
  13. långt ifrån apparater som kan ge störningar och nära datorerna antar jag väl, ändringar på router antennen påverkar också signalstyrkan
  14. Gick in i routerinställningarna och stängde av WPA2 och aktiverade ett WEP lösen istället, då fungerade allting utmärkt. (Felet ligger alltså i krypteringen antar jag?) Vill helst ha WPA2 men tills vidare får jag väl använda de här inställningarna, tror att det är dessutom ett känt fel hos netgear routrar och vista att det inte fungerar med vissa krypteringar
×
×
  • Skapa nytt...