Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

CatatoniC

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Fick ett problem igår när jag skulle installera en äldre version av MSN. Själva installationen gick bra, men när jag skulle starta programmet så fick jag upp ett fönster som sa att jag inte kunde köra Messenger för att jag hade en gammal version och måste uppdatera! Gick inte att gå runt det!
 2. Har bara den inbyggda webbkameran installerad nu, men det funkar ändå inte! Ska avinstallera MSN ikväll och installera en äldre version så får vi se!
 3. Funkar fortfarande inte, ingen som har nåt förslag på lösnig?!
 4. Fungerade tyvärr inte fast vi båda hade nyaste versionen! Nån som har fler tips?
 5. Har valt en av kamerorna som standard. Ska testa ikväll med nån som har nyaste versionen så får vi se! :-)
 6. Okej så skulle det kunna vara kanske! Men är det inte lite konstigt att det slutade fungera innan jag uppdaterade MSN? Om det då var mina kontakter som uppdaterat så borde det väl börja fungera när jag uppdaterade till nyaste, om det nu var så att dom gjort det och därför inte fungerat? Får helt enkelt fråga vilken version dom har! :-) Tackar!
 7. Japp, installerade den igår, problemet kvarstår dock! :-(
 8. Har problem med mina webbkameror i MSN. För ett par veckor sedan fungerade dom utan problem och har inte gjort några förändringar eller installerat nåt sedan dess. Har även gjort en systemåterställning till ett datum då jag vet att det fungerat utan framgång! Använder Windows vista och har även ominstallerat MSN Messenger. Hade två kameror sen tidigare, en inbyggd i min laptop och en Philips. Båda har fungerat tidigare och nu har jag köpt en creative, men inte den heller vill fungera. Problemet är att jag inte kan starta kamerorna i MSN och mina kontakter ser inte att jag har en heller, har valt att dom ska göra det. Går jag in under verktyg och kamerainställningar så kan jag välja nån av de tre utan problem och ser att dom fungerar där! Men varför fungerar dom inte när jag samtalar med mina kontakter? Tacksam för hjälp!!
×
×
 • Skapa nytt...