Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Isbjörnsson

Medlem
 • Antal inlägg

  60
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Isbjörnsson

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Njurunda
 • Intressen
  Fågelprojekt,ringmärkte 47 tornseglare 2011. Byggt stor damm, 66 kbm. Tändkulemotorer. Allmoge. Är träsnidare.
 1. Tack. Jag har provat detta,men fungerar inte.Nu har jag tryckt på meddelandet jag fick från Facebook,när jag ändrade e-posten.Tryckt en gång till,och skall vänta i 72 timmar,om det blivit något fel där.Jag har provat alla tips på internet.
 2. Har försökt redigera e-postadressen på Facebook. Har försökt ändra min nya e-post,att bli primär. Men pricken i cirkeln på gamla e-posten går ej att få bort.Vill även få bort den gamla e-posten. Men ingenting händer.Har läst alla tips och förslag på internet. Men nej.
 3. Jag sparade,som vanligt,via symbolen i verktygslisten,och öppnade favoriter i Utforskaren.Ingenting hände med Edge. Men med IE 11 fungerade det.Jag får tacka för mig,och avvakta.Det är inga märkvärdigheter att spara i favoriter,men av någon konstig anledning,gick det inte.
 4. Tack. Kanske jag gjorde fel då. Men jag lade till favoriter,som man skall,och tryckte spara.Och då borde man kommit till Edge mappen.Och jag är inte någon höjdare,vad gäller datorn. Men nu fungerar det,och byter inte tillbaka,förrän Edge fungerar.Men kanske det fanns en annan väg till favoriter.??
 5. Tycker Vindovs 10 är bra,men upptäckte att det inte gick att spara i favoriter.Testade webbläsaren,misslyckades med Jawa,kollade,och läste att Edge inte var kompatibel med Jawa.Jawascript var aktiverat.Bytte till IE 11,och nu fungerar spara i favoriter.Undrar,om webbläsaren Edge,kommer att uppgraderas,så att den fungerar?Trodde i min enfald,att Edge var färdigutvecklad.
 6. Efter att ha läst en massa insändare,kom jag på att många virusprogram saktar ner datorn,när dom letar.Så nu köpte jag esetnod32,det programmet tär inte så mycke på datorn. Det tärde lite på plånboken.Jag överlever,väl.
 7. Det var inget lysande resultat för Microsoft.Jag får vänta någon dag,men hoppas Avira blir bra för Vindows 10. Tack för tipsen.
 8. Hade Essential med V 7. Nu Defender med V 10. Hur skall en vanlig inföding veta,vad som gäller. En del skriver,att Defender är ett sämre program. Jag vill inte tro,att dom skickat med ett sämre virusprogram. Det verkar som att Defender sköter sökningen automatiskt. Essential fick man köra en gång i veckan.Det är lite som"Expressen eller Aftonbladet",för att citera Hasse Ekman.
 9. Nej,nu vågar jag inte städa mer.För oss,som inte kan så mycke data,är detta forum perfekt. Men jag gillar Vindows 10.lite ovant,innan man hittar alt. Tack.
 10. Tusen tack. Skall fixa detta nu. Hade inte kommit på det själv. Tack.
 11. Före uppgradering,från Vindows 7,till nya 10,hade jag 36 Gb ledigt på ssd disken,som är på 76 GB.Efter uppgraderingen har jag 20 GB kvar.Tar inte installationon bort gamla Vindows 7?Jag har kört spårrensning,och vill ha bort allt onödigt.Och är ingen ungdom,som kan allt om datorer.Help,vad tar jag till för hårdför metod nu??Har kört cleaner registerrensning också.
 12. Tack,Det var det jag innerst inne förstod.SpyHunter är inte aktuellt. Jag har under många år försökt gå på djupet,vad gäller datorkunskap.Ju mer jag lär mig, blir förståelsen större för,hur lite jaq kan.Men,det är därför man är här.Skall försöka få grepp om registernycklar,framför allt,rester av avinstallerade program. Sedan skall jag följa upp dom tips jag fått av Er,och verkligen gå in i detaljerna.Det är,tyvärr,lätt att man överlåter jobbet,till ett köpt program.Som ofta fungerar dåligt.
 13. Blev själv kapad avYAC(Yet Another Cleaner! kanske fler. Ja, även Vosteran Search. Revo uninstaller Pro,rådde inte på programmen.Så jag laddade ner SpyHunter,och körde. Resultat 643 hot,vilka programmet redovisade namn på. Jag kunde avaktivera dom i kryssrutan,men dom finns kvar i datorn. Om någon dag får jag hem ett nytt godkänt bankkort,så jag kan köpa SpyHunter,och förpassa hoten, till ett hett ställe.Det finns inga gratisprogram,tror jag,som kan avinstallera skräpet.Och så länge dessa vebbkapare är kvar,så är datorn vinglig.
 14. Nu fungerar det.Jag översatte,markerade både den svenska texten,och den översatta texten. Kopierade. Gicktill sidan jag skulle klistra in. Markerade meddelande,klistrade in. Det gick inte,på något vis. Men, markerade jag med muspekaren,så endast den översatta texten, blev blå,kopierade,gick till önskad sida,klistrade in. Då fungerade det. Så enkelt var det.Att man aldrig blir fullärd. Tack för allt.
 15. Tack ,,mbgtmari å LARSAS. Vad beträffar språk,kan jag bara svenska. Men,ingenting är omöjligt. Nu har jag fått bra svar,som hjälper mig spara tid.Med boken Vindows 7 grunder, och svaren,blir det bra.Annars hade man försökt,med fel metoder.
×
×
 • Skapa nytt...