Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Status

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för ditt svar //gästen! Har Googlat lite snabbt på "Gatukontor +Falun" men hittar inget relevant, så det kanske inte finns något? Antar att det får bli att ringa Polisen. 112!!!
 2. Du får ursäkta mig nu men - jag förstår inte riktigt vad det är du skriver? Det jag ville veta var: Vilket/vilka företag sköter om trafikljusen här i Sverige? Alltså, om jag t.ex. vill anmäla en skada, eller har frågor om övervakningen som ibland sitter vid ett övergångsställe m.m - vart ska jag höra av mig? Förstår ni?
 3. Hej, Vilket företag är det som har hand om alla trafikljus i Sverige? Kan det vara så att det är Vägverket?
 4. Tack för ditt svar! vi får väl se vad min advokat säger, har faktiskt inte hört någonting så jag antar att de hör av sig idag. Personen som körde är ju helt klart misstänkt för vårdslöshet i trafik då personen körde mot rött (vilket flera vittnen kan styrka).
 5. Försäkringsbolagen är redan kontaktade. De hävdar att det skall gå på hennes trafikförsäkring (vilktet det är lag på att ha). Polisen är ju redan inkopplade En advokat/jurist har jag redan varit i kontakt med, inväntar på svar. Självklart skall det gå att få ut ett skadestånd - annars är det ju konstigt. Vet inte, men tror ni att denne persons körkort har rykt? eftersom personen körde mot rött? (hade inte koll alls i trafiken).
 6. Polis kom till plats och den ambulans jag for iväg i så jag antar att det är polisanmält, de kom och förhörde mig på sjukhuset också. Om övergångsstället är anpassat för cyklister vet jag ärligt talat inte - folk cyklar över där hela tiden i princip. Polisen berättade för mig att den person som körde är misstänkt för "svindlande i trafik", eller nått liknande - minns inte helt säkert. Men jag vet att de misstänker en hel del på personen.
 7. Glömde att nämna att det finns ett flertal vittnen som kan styrka att denne person körde mot rött. Tänkte i en eventuell rättstvist.
 8. Hej, jag har blivit påkörd av en bilist när jag var ute och cyklade. Händelsen skedde när jag skulle cykla över ett övergångsställe (ett sådant man inväntar grön gubbe). Jag tryckte på knappen och som sagt inväntade grön gubbe och RÖTT för bilisterna - jag började trampa över då det small till och jag hade blivit påkörd. Smärtan i ryggen är olidlig. Tack och lov visade röntgen ingenting. Men det jag skulle vilja veta nu är om jag på något sätt kan stämma denne person som körde? evetuellt att personen blir skadeståndsskyldig. Vet ni hur detta funkar? tack!
×
×
 • Skapa nytt...