Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lundsbrunn

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag skulle byta processorfläkt från stock till en CM hyper 212 evo. När jag skulle ta bort stock fläkten följde processorn med upp, och nu kan vi inte få loss den. Vi har försökt tandtråd, värme (via en hårtork) och dynamit (nästan) och den lossnar inte. Vad ska vi göra? Processor: AMD Phenom II X4 975 Moderkort: M4N98TD EVO
 2. Antar att man kopierar Informationen från en hårddisk till en annan, som man bara sätter in i det andra PS3'et.
 3. Vill bara tillägga att anledningen att X360 spel som är multikonsoll generellt sett ser bättre ut, är dels för att det flesta spel (ca 96%) blir kodat först till X360 och sen till PS3 och resten av konsollerna. En annan anledning (Tex. med CoD: Black Ops) är att PS3 versionen bara andvänder hälften av PS3'ets RAM-minne(256mb).
 4. Man kan köpa något som kallas Freeloader, som gör att man kan köra spel från andra regioner. Men om man uppdaterar systemet systemet då så blir den "Brickad"(oanvändbar.)
 5. Visste inte hur man gjorde ett "Skärmklipp", så jag gjorde en " Ctrl+PrtSc", klippte till det lite, och laddade upp det på Twitpic. Ledsen om förra posten var lite... Aggresiv, men det var inte meningen, det var bara det, att jag har så lite hårddiskutrymme att jag bara har det nörvändiska. Oh, just det ja, här är länken till Twitpicen-bilden: http://twitpic.com/3pof1z
 6. Tack för snabbt svar. Även om jag vet att det förmodligen skulle hjälpa, är tyvärr rensning av Hårddisken inget alternativ, eftersom jag bara har dom nödvändigaste programmen. Vad det gäller skadliga program så gjorde jag några Virus, Malware, Trojan och några andra sökningar för att försäkra mig om att det inte finns något skadligt i Datorn, så det är jag 100% på att det inte finns.
 7. Jag har en Acer Extensa 5220 som är på uphällningen. Nu, ungefär då någonting har varit "På"( Internet etc.) Så slutar programmet svara. Då får jag upp Vistas "Programmet svarar inte och måste avslutas". När jag klickar på "Avsluta program" så minimeras även denna ruta, och får "Programmet svarar inte" vid fonten högst upp. Detta fortsätter, vad jag vet, tills datorn krashar (testade tills det var 17 olika "Programmet måste avslutas) program uppe. Kan man fixa detta? Läste att man kunde installera en ny "Drive" Men eftersom hälften av förklaringen var på en mycket dålig blandning av nederländska, franska, och italienska, så förstod jag som väntat inte så mycket. Funderade också på att köpa en ny, skulle denhär kunna vara bra för lätt spelning, annars mest surfning och lätt ordhanbtering: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=610421#extra
 8. Jag hade det med min Acer Extensa 5220. Jag fick Installera om datorn. Irriterande, men det funkade klockrent sen.
 9. Jag är inte så bra på dylikt, men jag vet att DSi har programvara mot producter som dessa. För att kunna andvända Acekard2 så måste DSi'n ha samma version av "Operativsystem" hela tiden(har för mig att han måste ha ver.1,8 eller liknande), vilket betyder att han altså inte kan uppdatera konsollen. Jag vet inte vad felet är precis, men jag skulle gissa på att felet är att Versionen på DSi't (operativsystemet alltså) är för nytt och att det är något Anti-pirat program i DSi't som kommer i vägen. Jag vet inte hur man löser detta heller, men jag vet att det är mycket enklare att andvända Acekard och sådant på Original DS samt DS Lite, då dessa inte går att uppdatera.
 10. Testade att starta om AC adaptern, men nu "hänger" wiiet sig när den testar uppkoplingen, utanför spelet T_T
 11. Det var tydligen räätså kompliserat, men ungefär: Att du tar ut AC adaptern från wiiet, kopplar ur den ur uttaget, väntar 5 min, stoppar i den i ditt wii först, sen direkt in i uttaget(om den inte redan var det), och altså inte i en multikontakt.
 12. Konsollen är inte moddad på något sätt, så skivan är givetvis original. Vad det gäller uppkopplingen, Wii'et är uppkopplad mot en repeater, så det kan vara fallet, men det känns inte så troligt.Har hört att man kan starta om AC adaptern, vilket, enligt nintendo, ska lösa nästan alla ström problem. Kan det hjälpa?
 13. Jag har ett problem med Monster hunter Tri. Det har fungerar nästan felfritt offline, men online får jag stora problem. Jag kan göra en quest online, sen, i mitten av quest 2, så hakar wiiet upp sig. Inga knappar på kontrollen fungerar, inte heller på själva konsollen. Det enda man kan göra är att dra ut strömmsladden. När man stoppar i den igen, så får wiiet ingen ström i 4min 37 sek, Sen fungerar det igen. Jag har märkt att om man byter lobby, så hakar det inte upp sig. Kan någon säga vad det är för fel? Min kompis har inte samma problem, så det är inget fel på spelet i sig. Nån som vet vad som pågår?
 14. Hade liknande problem med min acer extensa 5220, men jag var tvungen att formatera hårddisken 2 gånger
 15. Det var i samband med flytt, som var runtomkring 07, så den borde vara ca 3 år gammal. Skärm och mus och sån't är inget problem, då min Pappa har drygt 3 skärmar, Möss(Musar?) och tangentbord över(Hans hemsida http//www.tecknologen.se) Vad det gäller flytt av allting, så lär jag helt enkelt få lösa det. Det känns som att det finns 2 alternativ: Antingen punga ut för en ny dator, eller fixa docka och allt sånt, men då kravs en ommöblering av mitt rum hos morsan,vilket kan bli lite problematiska, med tanke på att mamma har rättså illa reumatism, och hennes sambo också, Men vilket beslut känns bäst? Vet inte om jag har pengarna Till en ny dator, men det kan ju betala sig i längden :/
×
×
 • Skapa nytt...