Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MatsHolmberg

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har en iMac med OS 9.2. Jag har tidigare haft en Iomega brännare som jag använt med Toast utan problem. Nu har den klappat ihop och jag har varit ute och köpte en Iomega 52x med USB. Det stod visserligen inte att den skulle fungera mer än upp till 9.1 men jag tänkte att det fixar jag, men efter letande på Iomegas, Roxios och Apples hemsidor plus diverse forum ger jag upp. Har någon ett förslag på en hyfsat billig brännare med USB eller Firewire som fungerar med 9.2?
 2. Hej Jag har använt mitt Eudora 5.2 ganska länge nu och jag har aldrig haft några problem förrän nu då min IN box inte går att få upp. Breven finns där för söker jag så kan jag få upp enskilda brev men hela boxen går alltså inte att få upp. Jag har Mac OS 9.2. Tacksam om någon har ett tips.
 3. Tack för hjälpen. Det fungerade alldeles perfekt. Mats
 4. Hej Jag har en av de första iMacarna med OS 8.5, eftersom jag har en nyare också så har jag en CD med OS9.1 på. När jag försöker installera det på den gamla så kommer det upp en ruta som säger att datorns fasta programvara behöver uppdateras. Har nån koll på vad detta betyder och vilken programvara det i så fall gäller.
 5. Hej Jag har en imac med OS 9.2 och iTunes 2.03. Dessutom har jag Toast 5.02. Jag lyckas inte bränna CD-skivor vare sig i itunes eller Toast. När jag hade itunes 1.1 och OS9.1 gick det bra men nu är det bom kört alltså. jag har försökt att stänga av authoring support. Och jag har som sagt laddat ner Toast uppgradering. jag har prövat att slänga disc burner. Inget hjälper. I toast låster sig programmet under "writing lead-in", Sense key:medium error, Sense code:0x73, 0x03 och i itunes så startar bränningen men ganska snart stoppas det hela med följande felmeddelande: 14009. Tacksam för hjälp.
×
×
 • Skapa nytt...