Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dr_Ernst

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Dr_Ernst

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1987-06-08

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.dreamlandproduction.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Jesus, kex och rock and roll!
 1. Vore smart om man kunde köpa högtalare med inbygda ljudkort vore ju inte så svårt tänker jag mig.. bara det att man kopplar dom till usb utgången simsalabim så har du en mindre otympligt ljud-arrangemang för många!
 2. Bra o billiga ljudkort - var finner man det?Någon som har något tips på något bra ljudkort? Mitt har pajjat (det har under en längre tid inte fungerat med mick men nu har den helt lagt av).. Net on Net (som jag har runt knuten) verkar iaf billigast.. Men fråga vilken är bäst i klassen billig ca200-500kr? Jag skulle gärna vilja kunna koppla in en midisynt också, vad ska man tänka på då? Hemma bio funktionalitet inte ett måste.. Men deras specifikationer säger typ ingenting till mig förutom att Surround är bra och att de inte har så mkt inngångar, men det har ju redan den billigaste modellen (på net on net).. På Net on NEt (de mesta säger ingenting till mig men de verkar inte säga ngt om ingångar..): Surround kort för 99kr verkar bra om det är sannt.. Vad nu det innebär det kanske innebär att man har en utgång för ljud bakåt och framåt också. Men måste man då kanske hitta några special anpassade högtalare för det också? En annan: Sweex 7.1 Digital Out PCI Specifikationer: 32-bitars PCI BUS master Spela in och spela upp i full duplex C-MEDIA chipset PCI revision 2.2 7.1-anslutning S/PDIF koaxial digital utgång Paketets innehåll 7.1 Ljudkort PCI Rena grekiskan för mig - men jag antar att man kan googla också.. 8) Trevligt dock om ni har ngt tips!
 3. Schysst tack för tipset.. det verkar va bra om man kan köpa en ny licens av dom synd bara att det var enbart va PS.. Funderar nu istället på att köpa hela CS5/CS4 -student licensen, e ju student faktiskt.. Men jag har för mig att de är ganska hårda på att man inte får använda det i kommerciellt syfte.. Men jag som frilansar drar knappt in 10000kr per år, på mitt photoshopande. I Svensk lag kan jag säkert skatta för min verksamhet som hobbyverksamhet.. I och med att det är sådan liten omsättning, tror ni Adobe ser det lika hårda.. Har för mig att jag tittade igenom deras licenser för ngt år sedan och att de var benhårda på sina gränsdragningar.. Iofs är målet att man ska kunna jobba på det, det är en av mina planer iaf.. (har dock tänkt gå klart min utbildning..). Så i framtiden kanske man köper den riktiga licensen.. Tycker att de tar ut ocker priser, det är en ond cirkel, de höjer priserna fler goes pirate etc etc. Bättre vore om de visade tendenser på att bli billigare, då tror jag att cirkeln kunde brytas att man kunde mötas på mitten så att säga.. 8) Ps. de kunde nog också integrera photoshop, och illustrator, och sälja detta program separat.. I would buy it.. så öndigt att splitta alla shyssta verktyg på två program, de gör de främst bara för att kunna sälja mer tror jag. (fasst jag är medveten om att det skulle bli väldigt många menyer i ett PS/Illustrator-combined program.. men några av de onödigaste funktionerna skulle man kunna sålla bort också..) Var på releasen av CS5, i sthlm, det var bra men det var inte jätte revolutionerande, men bra var de nya funktionerna!.. T.ex. hade det härmat firebug och inkluderat det i Dreamweaver, och fixat in bättre funktionalitet för CMS system så som drupal, wordpress, så man kunde surfa runt på sin site inne i Dreamweaver fasst det var ett CSM system då.. förut kunde man ju bara surfa runt på vanliga html siter (om man höll in ctrl).. BTW. det nyaste Photoshop elements är långt ifrån hur det vanliga PS funkar ska varna för det.. Då är det vi fick med till vår burk för 5 år sen bättre för den som är van vid vanliga photoshop!
 4. Någon som vill sälja ett gammalt CS2 design suite licens? Jag vill köra lagligt och tycker en CS2 är alldelles tillräkligt för mig.. Har tänkt mig för 2000kr.. Helst ska Flash ingå! CS3-CS4 kan också va intressant om ni har ett intressant pris! /Andreas
×
×
 • Skapa nytt...