Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KiinngeeN

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. jag har ett litet problem och det är att när jag gjorde en aoutomatisk uppdatering så står det att man måste starta om datorn nu. då valde jag det. sen efter det så har datorn startat om sig hela tiden. när den kommer till win xp laddningen så startar den om sig. man kan ju välja felsäkert läga och det. jag har prövat både starta normalt och starta med gammla inställningar eller vad det står.. vad är det för fel ? hur fixar jag det ? hela skärmen blir blå och med någon vit text i 2 sek. innan den startas om.. snälla svara!!
 2. nej. men fixade ett nytt modekort. men fick då ett annat problem och det är att jag startade upp den och allt var som det skulle. sen när jag gjorde en aoutomatisk udatering så började datorn att starta om sig.. sen kommer det fram om man ska välja felsäkert läge eller starta normalt eller starta med gammla inställningar. jag har prövat att trycka på både starta normalt och med gamla inställningar men den startar bara om sig när den kommer till win xp laddningen.. vad kan det vara?
 3. jaa men det är samma svar när jag tar min dator till annan skärm
 4. hej jag har ett litet problem. när jag startar datorn ibland så kommer det inte alltid bild till skärmen.. som om den inte läser hårdiskarna eller något. har ett nytt grafik kort i. tror inte det ska vara det. får starta om datorn 300 gånger innan det kommer bild till skärmen. kan någon säga mig vad det är för fel ?
 5. hejhej är det någon som kan hjälpa mig? jag har ett litet problem här, när ja har datan igång så kommer det upp konstiga ljud från ingen stans någon som vet vad det kan vara ? och vet hur man får den det? ljudet kan vara på arabiska och alla möjliga språk. har sökt igenom datan på virus med 3 olika program norton internet security 2010, F-security 2010 och avg. och inget av dom hittar något. och jag har kollat aktivitetshanteraren om de skulle vara någon proces som gjorde det men det är inte det heller.. är det någon som vet vad det kan vara? jag börjar bli ireterad. man kan inte lyssna på musik eller något för de är i vägen. SNÄLLA HJÄLP MIG!
 6. nej alla båda har fungerat tidigare. dom har helt enkelt lagt av nu. nej den är helt svart, fast det kommer upp en ram som det står no cable or no conections på. sen är det bara helt svart.. joo jag har haft isär allt ihopa men den hoppar inte igång iaf
 7. hejsan... ja det har jag och det funkar ändå inte ja det låter så.´nej det har jag inte testat så ska göra det nu.. det va vad dom hette likså som namn. det stod på datorerna.. sen vet ja inte va de va för namn..
 8. hejsan jag har 2 windows XP som jag skulle villja ha lite hjälp med. den första: windows XP intel. den startar upp men det vill inte komma någon färg till skärmen. skärmen står bara och blinkar. grafik kortet är det inte något fel på har prövat att sätta den i en annan dator och då funkade allt som det skulle. har kollat att kopla in till annan skärm med. vad kan det vara för fel? den andra: en windows XP sapphire. den startar upp och kommer bild till skärmen men dan stannar i första bildläget laddar ej vidare sen. någon som vet vad det kan vara med den? SKULLE VARA VÄLDIGT TACKSAM FÖR SVAR OCH HJÄLP MVH Pierre.
×
×
 • Skapa nytt...