Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mats E.

Medlem
 • Antal inlägg

  142
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Mats E.

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Nyköping
 1. Ja sådär ser ju inte mitt ut. Kolla skärmklippet.
 2. Hittar inte vad du menar, finns ingen knapp för Arkiv eller Exportera. Måste nog ha utförligare hjälp. Tyvärr så är jag inte så duktig på det här med datorer.
 3. Jag använder mig av Windows 7 med Windows Live Mail som e-post program. Nu undrar jag över ett par detaljer. Om jag vill spara (kopiera) mina befintliga kontakter, vissa skickade meddelanden, mottagna meddelanden, sparade meddelanden till t.ex ett USB-minne, hur gör jag då? Jag letar och letar men kan ej komma på hur jag ska göra.
 4. Tack "happyfejs" & "Mr Andersson" fungerade jättebra. Jag utgick från mitt mp-3 album och stoppade i en vanlig cd-skiva i datorn, tryckte sen på "Bränn" sen så skötte det sig automatiskt, fungerar i hemma-stereon samt i bilen.
 5. Har laddat ner ett album med en artist i mp3-utförande som jag har lagt i en mapp under Musik i huvudmenyn. Jag har därifrån laddat ner innehållet till min mp3-spelare. Men nu undrar jag. Kan man även föra över detta album till en CD-skiva som ska spelas upp t.ex i bilens cd-anläggning. Hur gör jag då ? Det är Windows 7 jag har med Windows Media Player.
 6. Jag tittade lite på den sidan som du föreslog, där är "Egen-rutan" kryssad, mer törs jag inte ändra ifall det skulle bli något tokigt, det kan aldrig jag återställa. Får väl fortsättningsvis kopiera och klistra in länken på e-posten jag ska sända, det går ju bra det med
 7. Nu har jag gjort vad du föreslog, men fortfarande är: "Skicka länken med e-post" samt "Skicka sidan med e-post" inaktiva, går ej att använda det kommandot.
 8. Har Windows 7 med Internet Explorer 8. Om jag är inne på en intressant sida och vill skicka den till en kompis så har jag alltid klickat på Sid-ikonen uppe till höger. Då har man haft en del alternativ, bl.a "Skicka länken med e-post" eller "Skicka sidan med e-post". Nu har detta hänt att det går inte att markera dessa två alternativ längre för mig, dom är ljusgråa i färgen och verkar inte vara aktiva, syns en liten blå högerpil till vänster också. Vad betyder detta? Hur får jag dessa alt. aktiva igen så det går att använda?
 9. Har Windows 7 med Internet Explorer 8. Om jag är inne på en intressant sida och vill skicka den till en kompis så har jag alltid klickat på Sid-ikonen uppe till höger. Då har man haft en del alternativ, bl.a "Skicka länken med e-post" eller "Skicka sidan med e-post". Nu har detta hänt att det går inte att markera dessa två alternativ längre för mig, dom är ljusgråa i färgen och verkar inte vara aktiva, syns en liten blå högerpil till vänster också. Vad betyder detta? Hur får jag dessa alt. aktiva igen så det går att använda?
 10. Det är en Acer laptop. Inställningar vet jag inte direkt om jag har rört, hög prestanda har jag den står på, vilolägena tror jag inte heller att jag ändrat.
 11. Jag brukar först dra ur strömsladden ur vägguttaget, sen Start/Stäng av
 12. Upplever att min dator (Windows 7) vid start på morgonen titt som tätt inte startar riktigt som den ska.Får sitta och vänta och vänta och ibland så kommer det fram en sida som kollar igenom mina filer innan den startar om datorn och jag kan börja. Sen kommer det fram ett felmeddelande om att inte datorn stängdes av på rätt vis. Jag tycker att man kan bara stänga av på ett sätt. Vad ska man tänka på vid avstängning så att allt blir rätt?
 13. Javisst är det så som du skriver, nu funkar allt till belåtenhet.
 14. Ja, när jag högerklickar och väljer Öppna i "Paint" då kom det sparade skärmklippet fram. Bara lite konstigt tycker jag, har alltid tidigare bara dubbelklickat på skärmklippet och det har då öppnats utan några problem. Men du är en duktig "Promblem-lösare" Cecilia.
 15. JPEG-fil är det som jag sparar i. (på min andra dator där det fungerar var det: PNG-fil) Därför provade jag att spara i PNG-fil även i den datorn som skärmklippet inte går att öppna i, men tyvärr, går inte att öppna.
×
×
 • Skapa nytt...