Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rainboom

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om rainboom

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja det kunde varit så enkelt, detta är minst sagt mycket underligt problem. Jag testade skärmtangentbordet och det gav inga utslag när ja tryckte på tangentbordet men fungerade i skärmtangentbordet. Det som gör detta oerhört mystiskt är följande 1. Det är både ALT och ALT-Gr som inte fungerar 2. Jag har testat ett annat tangentbord som innan det lades åt sidan fungerat perfekt (chansen att just det Tangentbordet skulle ha precis samma fel är inte särskilt stor gissar jag på) Men men, jag pluggade in ett USB-bord istället å de fungerade prima, det enda jag kan tänka mig skulle vara något knas i PS/2 kontakten eller liknande. Jag tror inte på att 2 helt olika bord skulle få precis samma fel i exakt samma tangenter där ett av dom legat i en byrålåda senaste 2 åren Det är så konstigt med datorer, jag kan en hel del, har haft dator i hemmet sen jag var 7 å i många år har jag fixat datorer åt folk, installationer, service underhåll, tweaking, Överklockning å allt vad det nu heter. Men det tycks alltid uppkomma unika och väldigt märkliga fel när de väl kommer så man lik förbannat måste vrida hjärnan ut å in å söka som en tok efter vad det kan vara som inträffat. nåja, blir iaf till å köpa ett USB-TB till tjejjens dator men ska endock djupsöka efter vad felet kan vara. Är ju alltid bra med en lösning på problemet ifall det skulle inträffa igen.
 2. Som jag skrev i huvudfrågan, Jag har stängt av och på Sticky keys (Tröga tangenter) utan framgång. känns så oerhört jobbigt att det börjar dra sig till att installera om hela datorn för något så larvigt som detta. Fan ska dom sätta in kommandon som förstör sättet man använder ett tangentbord på? Och som dessutom verkar vara så gott som omöjligt att hitta en lösning på, om man vill ha det tillbaks till normala stadiet igen. suck
 3. Tack för tipset, testade det men de verkade inte som att man kunde göra annat än att söka efter fel. Alltså fel som programmet uppfattar som fel, Å det problemet vi har med denna datorn är förmodligen inget fel utan någon idiotisk inställning som råkat bli aktiverad pga någon knapptryckning/kombination. Finns ju en del sånna i windows, som jag inte förstår va de är till för å istället bara är i vägen. Men nu är det så, och jag kan inte få bort det, verkar inte som någon annan kan heller :/
 4. Jag är en vad de flesta skulle kalla för datornörd, stöter sällan på problem som jag inte kan lösa men detta är riktigt jobbigt. För ungefär en månad sedan så lånade min sambos mamma en av våra datorer och sedan dess så har inte ALT eller ALT-Gr fungerat. Detta är ju särskilt jobbigt eftersom den används till rätt mycket, ännumera ifall man ofta använder kortkommandon å liknande. Jag har letat som en tok på nätet, stängt av å på sticky keys (tröga tangenter) å förmodligen testat allt jag kan hitta/komma på utan att installera om datorn. Det finns inga virus, datorn är i prima skick, har även testat ett annat tangentbord som jag vet fungerar men samma fel på detta uppstår. Operativsystemet är Windows 7 Ultimate x64 Antar att det inte behövs veta så mycket mer. Så min fråga är, vad i helsingdar är det som har hänt? ska jag behöva installera om datorn bara för en klantig mamma tryckt nå konstig knappkombination som förmodligen har med handikappanpassade inställningar att göra? blir så frustrerad. hoppas på en lösning på detta en gång för alla peace!
 5. Jag är en vad de flesta skulle kalla för datornörd, stöter sällan på problem som jag inte kan lösa men detta är riktigt jobbigt. För ungefär en månad sedan så lånade min sambos mamma en av våra datorer och sedan dess så har inte ALT eller ALT-Gr fungerat. Detta är ju särskilt jobbigt eftersom den används till rätt mycket, ännumera ifall man ofta använder kortkommandon å liknande. Jag har letat som en tok på nätet, stängt av å på sticky keys (tröga tangenter) å förmodligen testat allt jag kan hitta/komma på utan att installera om datorn. Det finns inga virus, datorn är i prima skick, har även testat ett annat tangentbord som jag vet fungerar men samma fel på detta uppstår. Operativsystemet är Windows 7 Ultimate x64 Antar att det inte behövs veta så mycket mer. Så min fråga är, vad i helsingdar är det som har hänt? ska jag behöva installera om datorn bara för en klantig mamma tryckt nå konstig knappkombination som förmodligen har med handikappanpassade inställningar att göra? blir så frustrerad. hoppas på en lösning på detta en gång för alla peace!
×