Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rolig

Medlem
 • Antal inlägg

  977
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. http://www.jmedata.se/start.asp?store=I&target=product.asp||dept_id=||itemno=21603
 2. nej det är inte prisvärt gamla delar så den är nog begagnad bjud 2500kr mer är det inte värt
 3. idag har du inbyggt grafikkort ? det är ett agp kort det nya ? kan du inte tabort det i bios. så gör det i felsäkert läge.
 4. slö dator det kan vara så att du har fått nått fel ä glöm de det ä bara att tabort den du inte vill ha kvar släng i papperskorgen !!!
 5. är det inte den första sen kom väll SE
 6. http://download.com.com/2001-2003-0.html?tag=stbc.gp
 7. LUFTLJUDSISOLERING Ett sätt att minska utbredningen av buller är att avskärma bullerkällan med en vägg eller huv. En väggs ljudisolerande förmåga ökar med ytvikten hos väggen. Isolerförmågan kan vid de flesta frekvenser ytterligare förbättras med en dubbelväggskonstruktion. Isolermattor finns med och utan slitskikt.Reduktionstalet anger hur många dB sänkningen är vid en väggpassage. STOMLJUDSDÄMPNING Stomljud är svängningar i fasta material som alstras t.ex. av en maskin. Stomljud kan dämpas med enkelsidig beläggning eller med sandwichmetoden. I båda fallen omvandlas svängningsenergin till värme. Förlustfaktorn anger hur stor del av vibrationsenergin som omvandlas till värme. LUFTLJUDSABSORPTION Luftljud som reflekteras mot hårda ytor, t.ex. en huv över en maskin eller väggarna i ett rum, kan minskas genom att ytorna kläs invändigt med absorbenter av t.ex. skumplast, textilfiber eller metall. Luftljudsabsorbenter omvandlar luftljud till små mängder värmeenergi. SONOLOGISKA TERMER Frekvens mäts i Hertz (Hz, svängningar per sekund) och anger tonhöjden på ljudet. 100 Hz är en baston med 3 m lång våglängd medan våglängden för 3000 Hz är endast 1 dm. Decibel (0,1 Bel = 1 dB) är ett relativt nivåmått på flera ljudstorheter. Förutom ljudtryck (Lp) anger man även intensitet (Li), ljudeffekt (Lw), ekvivalentmedelvärden (Leq) i dB. Man har satt 0 Bel vid den lägsta hörbarhetsgränsen (ljudtryck). 6 dB högre ljudnivå är en fördubbling av ljudstyrkan. 2 lika starka oberoende ljudkällor resulterar i 3 dB högre nivå än en ensam. Lp dB (A) är ett medelvärde över alla frekvenser i det hörbara området, justerat efter örats känslighet för de olika frekvenserna.
 8. att ha ram minne så har du win 98 så är 512mb max utan problem med win 2000 o xp så är 512mb inte mycket utan 512-1024 standard idag så köp mer minne
 9. tar bort "newdot*.dll"??? http://www.newdotnet.com
 10. http://www.mozilla.org funkar fint mot popup-reklam
 11. rolig

  formatera

  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;sv;313348
×
×
 • Skapa nytt...