Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hurvan

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av hurvan

 1. hurvan

  SSID

  Ok. Nu börjar allt gå runt runt. Jag få tacka mina trevliga vänner för all hjälp, men det är nog dags för mig att försöka få till en kontakt av tredje graden nu. Ska se om jag kan hitta något företag i närheten som kan skicka någon. Än en gång, tack mina vänner!
 2. hurvan

  SSID

  För att kunna välja den på tv´n måste jag få upp den på lista "Använd I-FI" i mobilen. Samma lista kommer nämligen upp på tv´n. I mobilen hamnar min hotspot under "Sparade nätverk". Hur flyttar jag den till listan?
 3. hurvan

  SSID

  1. Så ser den ut hos Hardrest och i min Lägg till nätverk. Och hamnar i sparade nätverk. 2. Det är i Wi-Fi Direct jag hittar den när jag sökte runt. Jag har inte lagt till den där själv. 3. Samsung är tv´n.
 4. hurvan

  SSID

  Idag använder alltså tv´n datorn som hotspot men jag vill att den ska byta till mobilen som hotspot.
 5. hurvan

  SSID

  Jag vill se svt play på tv´n inte på mobilen, men jag vill att tv´n använder de GB jag har på mobilen inte de jag har i datorn, vilka den i vanliga fall gör.
 6. hurvan

  SSID

  Jag vill att min tv använder de GB jag har på mobil då jag tittar på tx svtplay. Idag använder den datorns, men jag har satt stopp för det nu.
 7. hurvan

  SSID

  Ok, här igen. Gjort en system reset av Wi-Fi inställningarna samt på tv´n. Hardrest.info hade en bild för "Set up Wi-Fi hotspot", den överensstämmer med hos mig Wi-Fi →Använd Wi-Fi → +lägg till nätverk. Nu har jag ett nätverk på Använd Wi-Fi → Sparade nätverk och Tv´n på Wi-Fi → Använd Wi-Fi →Inställningar för Wi-Fi - Avancerat - Wi-Fi Dirct Anslutna enheter "Samsung tillgänglig". Hur jag sedan ska kunna sammankoppla dem verkar inte kunna gå. Finns inte några alternativ då t ex inte finns någon trepunkts"ikon" för dem, inte heller fungerar en "längre" pekning. Kan ni ge mig en hint?
 8. hurvan

  SSID

  Tack. Jättesnällt. Börjar bli tjock i huvudet nu. Kommer att läsa igenom det i morgon med ett nytt huvud. Ser dock ut som bra instruktioner. Godnatt mina vänner!
 9. hurvan

  SSID

  Gick in på den andra länken du gav mig med bild på varje steg. Tjusigt. Och vet du, där ser man att jag har inte har "Hotspot & tethering" tab! Konstigt. Hur kan man få det? Jag såg att jag har android 9. Finns kanske inte kvar på den?
 10. hurvan

  SSID

  Oj, den har jag inte sett. Ska sätta mig in i vad där står. Mobilen är inte ansluten. Jag upptäckte nämligen att den föredrog datorns GB framför sina egna. Snål mobil detta. Tack för ditt tålamod med en gammal tant.
 11. hurvan

  SSID

  Jag har något som heter Nätverk och Internet. Under det ligger Wi-Fi, Mobilnätverk, VPN och Privat DNS
 12. hurvan

  SSID

  Med "hotspot" menar jag att jag inte har "Internetdelning och hotspot" i Inställningar. Har något som heter "Wi-Fi Direct och där har jag hittat "Anslutna enheter" där det står: Samsung 6 tillgänglig, också med ett låst hänglås.
 13. hurvan

  SSID

  Efter många om och men har jag fått in det som det ska på mobilen utom att den har ett låst hänglås vid sidan om. Får inte fram något om hotspot någonstans. På tv:n har jag också fått in det men det går inte att ansluta. "se till att det trådlösa nätverket är på och koppla sedan bort och återanslut det trådlösa nätverket" står det där. Och: se till att den trådlösa routern är påslagen och starta om den trådlösa routern (mobilen kan jag tro). Är väl troligen att jag måste öppna hänglåset på något vis.
 14. hurvan

  SSID

  Det är en Xiaomi A2 Lite. Android 8.1.
 15. hurvan

  SSID

  Har en mobil där jag samlat på mig 111 GB. Skulle vilja koppla min tv via wifi så jag kan titta på t ex SVT play. Den vill veta SSID. Mobilens wifi kan jag förstå. Har sökt runt på mobilens nätverk och internet men kan inte ens hitta något 32 tecken nummer av slag. Var ska jag leta? Tack till den som lyckas!
 16. Tack .M för att du fick igång mig! Gick vidare till adobe forum och fick ytterligare info om hur jag skulle få "thumbnail picture". Under redigera-inställningar-allmänt finns en box som måste vara bockad "Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer i Windows utforskaren" och sedan OK. Funkar jätte bra nu.
 17. Hallå vänner! Om jag har en .odt fil så ser jag första sidan på den där den ligger. Ikonen eller vad man kallar den. Alla Adobe PDF filer däremot visar bara loggan. Kan man byta ut den mot någon bild ur PDF dokumentet. Man hittar det man söker mycket snabbare om man ser bilder än om man måste läsa texten under "ikonen". Någon som vet om man kan göra så och i så fall hur?
 18. hurvan

  SEEEEEG

  OK. Försökte skriva ett svar i förmiddags. En så lång mening tog då ungefär 5 min att skriva. Firefox tar ungefär 45 de andra ca 10 var. Lite svårt att se exakt då de byter plats under tiden jag flyttar blicken från namnet till värdet. Ett jäkla håll igång som ni förstår. Jag vill tacka er alla för ert visade intresse men jag har nog inte tillräckligt med kunskaper för att riktigt klara av detta. Får bida min tid och köpa en ny om något år.
 19. hurvan

  SEEEEEG

  1. Läste att ssd behöver mer än mina 4 GB RAM minne.16 vore bättre. 2. WmiPrvSE.exe och dmw.exe är de som använder CPU mest efter firefox just nu och är seg.
 20. hurvan

  SEEEEEG

  Tack Cecilia. Har gjort en Panda Generic Uninstell. Kaspersky tror jag inte. Haft den en dryg vecka och problemet med seeeeg dator har varit sedan i mars. Funderar på större RAM och en ssd. Verkar det att ta i? Måste ändå vara billigare än en ny dator efter två år och en skral ekonomi.
 21. hurvan

  SEEEEEG

  Såg panda-url och har avinstallerat det. Var ett eget program som jag missade när jag avinstallerade Panda. Hade anda tidigare men när den var på upphällning kollade jag antivirus test och sedan köpte jag Kaspersky. Ska kanske prova Opera. om den tar mindre plats.
 22. hurvan

  SEEEEEG

  Hur kan explorer ha så många trådar när jag inte kör den? Hittar den över huvud taget inte. Finns inte med när jag väljer vilken browser jag föredrar som standard.
 23. hurvan

  SEEEEEG

  Ok, så här.
 24. hurvan

  SEEEEEG

  Så här ser resursövervakaren ut då det är seeeegt.
 25. hurvan

  SEEEEEG

  Wow Flyfisherman, här finns mycket att lära. Får ta mig en ny funderare på åtgärd. RAM är nämligen 4 GB. vertpre, tack för din observation. Problemet blev att Speccy säger E502 och lappen på min laptop säger L502. Systeminformationen i datorn säger E502. E502 har alltså ett nytt BIOS att ladda ner. Vad skulle hända om lappen är rätt, vilket jag faktiskt betvivlar, och jag installerar "fel" BIOS?
×
×
 • Skapa nytt...