Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hurvan

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

hurvan vann dagen: 22 mars 2018

hurvan hade det mest gillade innehållet!

Om hurvan

 • Medlemstitel
  Användare
 1. hurvan

  LÖST Bild på Adobe PDF fil

  Tack .M för att du fick igång mig! Gick vidare till adobe forum och fick ytterligare info om hur jag skulle få "thumbnail picture". Under redigera-inställningar-allmänt finns en box som måste vara bockad "Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer i Windows utforskaren" och sedan OK. Funkar jätte bra nu.
 2. Hallå vänner! Om jag har en .odt fil så ser jag första sidan på den där den ligger. Ikonen eller vad man kallar den. Alla Adobe PDF filer däremot visar bara loggan. Kan man byta ut den mot någon bild ur PDF dokumentet. Man hittar det man söker mycket snabbare om man ser bilder än om man måste läsa texten under "ikonen". Någon som vet om man kan göra så och i så fall hur?
 3. hurvan

  SEEEEEG

  OK. Försökte skriva ett svar i förmiddags. En så lång mening tog då ungefär 5 min att skriva. Firefox tar ungefär 45 de andra ca 10 var. Lite svårt att se exakt då de byter plats under tiden jag flyttar blicken från namnet till värdet. Ett jäkla håll igång som ni förstår. Jag vill tacka er alla för ert visade intresse men jag har nog inte tillräckligt med kunskaper för att riktigt klara av detta. Får bida min tid och köpa en ny om något år.
 4. hurvan

  SEEEEEG

  1. Läste att ssd behöver mer än mina 4 GB RAM minne.16 vore bättre. 2. WmiPrvSE.exe och dmw.exe är de som använder CPU mest efter firefox just nu och är seg.
 5. hurvan

  SEEEEEG

  Tack Cecilia. Har gjort en Panda Generic Uninstell. Kaspersky tror jag inte. Haft den en dryg vecka och problemet med seeeeg dator har varit sedan i mars. Funderar på större RAM och en ssd. Verkar det att ta i? Måste ändå vara billigare än en ny dator efter två år och en skral ekonomi.
 6. hurvan

  SEEEEEG

  Såg panda-url och har avinstallerat det. Var ett eget program som jag missade när jag avinstallerade Panda. Hade anda tidigare men när den var på upphällning kollade jag antivirus test och sedan köpte jag Kaspersky. Ska kanske prova Opera. om den tar mindre plats.
 7. hurvan

  SEEEEEG

  Hur kan explorer ha så många trådar när jag inte kör den? Hittar den över huvud taget inte. Finns inte med när jag väljer vilken browser jag föredrar som standard.
 8. hurvan

  SEEEEEG

  Ok, så här.
 9. hurvan

  SEEEEEG

  Så här ser resursövervakaren ut då det är seeeegt.
 10. hurvan

  SEEEEEG

  Wow Flyfisherman, här finns mycket att lära. Får ta mig en ny funderare på åtgärd. RAM är nämligen 4 GB. vertpre, tack för din observation. Problemet blev att Speccy säger E502 och lappen på min laptop säger L502. Systeminformationen i datorn säger E502. E502 har alltså ett nytt BIOS att ladda ner. Vad skulle hända om lappen är rätt, vilket jag faktiskt betvivlar, och jag installerar "fel" BIOS?
 11. hurvan

  SEEEEEG

  OK, då har jag tagit ett beslut. Jag följer Cecilias och Oves råd och byter ut hårddisken. En ssd. Då blir det problem igen. OS ligger väl på hårddisken? Finns ingen CD spelare på den här laptoppen. Hur får jag in det då?
 12. hurvan

  SEEEEEG

  Tack Ove för den länken. Mina drivrutiner är up to date. Jag kan ju tillägga att problemet blir tillfälligt något bättre i 20 till 30 minuter om jag defragglar datorn. Dvs jag behöver göra detta ett flertal gånger per dag. Hiva datorn och köpa ny är väl antagligen det bästa tipset. Den här är bara två år så någon ny ASUS blir det inte.
 13. hurvan

  SEEEEEG

  Jag använder 20 %. Har en extern HD där jag lägger sådant jag vill spara och inte arbetar med för tillfället.
 14. hurvan

  SEEEEEG

  Jag har en ASUS L502MA EEEBOK.
 15. hurvan

  SEEEEEG

  Hallå alla, har sedan mars efter en stor W10 uppdatering haft en otrooooligt seeeg CP. Gjort en total ominstallering, kört Malwarebite, kört Spybot. Hade Panda pro som nyss gick ut och har nu Kaspersky Internet Security. Borde alltså inte ha något utifrån kommande skit i datorn. Vad kan det då vara. Om jag t ex går igenom ett dokument tar det lång tid att öppna det sedan kan jag skrolla några cm och sedan står det programmet svarar inte, klickar lite hit och dit och så går det några cm till. Är så in i bomben less! HJÄLP! Snälla! Info om systemet bifogas.
×