Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hurvan

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

hurvan vann dagen: 22 mars 2018

hurvan hade det mest gillade innehållet!

Om hurvan

 • Medlemstitel
  Användare
 1. hurvan

  SSID

  Ok. Nu börjar allt gå runt runt. Jag få tacka mina trevliga vänner för all hjälp, men det är nog dags för mig att försöka få till en kontakt av tredje graden nu. Ska se om jag kan hitta något företag i närheten som kan skicka någon. Än en gång, tack mina vänner!
 2. hurvan

  SSID

  För att kunna välja den på tv´n måste jag få upp den på lista "Använd I-FI" i mobilen. Samma lista kommer nämligen upp på tv´n. I mobilen hamnar min hotspot under "Sparade nätverk". Hur flyttar jag den till listan?
 3. hurvan

  SSID

  1. Så ser den ut hos Hardrest och i min Lägg till nätverk. Och hamnar i sparade nätverk. 2. Det är i Wi-Fi Direct jag hittar den när jag sökte runt. Jag har inte lagt till den där själv. 3. Samsung är tv´n.
 4. hurvan

  SSID

  Idag använder alltså tv´n datorn som hotspot men jag vill att den ska byta till mobilen som hotspot.
 5. hurvan

  SSID

  Jag vill se svt play på tv´n inte på mobilen, men jag vill att tv´n använder de GB jag har på mobilen inte de jag har i datorn, vilka den i vanliga fall gör.
 6. hurvan

  SSID

  Jag vill att min tv använder de GB jag har på mobil då jag tittar på tx svtplay. Idag använder den datorns, men jag har satt stopp för det nu.
 7. hurvan

  SSID

  Ok, här igen. Gjort en system reset av Wi-Fi inställningarna samt på tv´n. Hardrest.info hade en bild för "Set up Wi-Fi hotspot", den överensstämmer med hos mig Wi-Fi →Använd Wi-Fi → +lägg till nätverk. Nu har jag ett nätverk på Använd Wi-Fi → Sparade nätverk och Tv´n på Wi-Fi → Använd Wi-Fi →Inställningar för Wi-Fi - Avancerat - Wi-Fi Dirct Anslutna enheter "Samsung tillgänglig". Hur jag sedan ska kunna sammankoppla dem verkar inte kunna gå. Finns inte några alternativ då t ex inte finns någon trepunkts"ikon" för dem, inte heller fungerar en "längre" pekning. Kan ni ge mig en hint?
 8. hurvan

  SSID

  Tack. Jättesnällt. Börjar bli tjock i huvudet nu. Kommer att läsa igenom det i morgon med ett nytt huvud. Ser dock ut som bra instruktioner. Godnatt mina vänner!
 9. hurvan

  SSID

  Gick in på den andra länken du gav mig med bild på varje steg. Tjusigt. Och vet du, där ser man att jag har inte har "Hotspot & tethering" tab! Konstigt. Hur kan man få det? Jag såg att jag har android 9. Finns kanske inte kvar på den?
 10. hurvan

  SSID

  Oj, den har jag inte sett. Ska sätta mig in i vad där står. Mobilen är inte ansluten. Jag upptäckte nämligen att den föredrog datorns GB framför sina egna. Snål mobil detta. Tack för ditt tålamod med en gammal tant.
 11. hurvan

  SSID

  Jag har något som heter Nätverk och Internet. Under det ligger Wi-Fi, Mobilnätverk, VPN och Privat DNS
 12. hurvan

  SSID

  Med "hotspot" menar jag att jag inte har "Internetdelning och hotspot" i Inställningar. Har något som heter "Wi-Fi Direct och där har jag hittat "Anslutna enheter" där det står: Samsung 6 tillgänglig, också med ett låst hänglås.
 13. hurvan

  SSID

  Efter många om och men har jag fått in det som det ska på mobilen utom att den har ett låst hänglås vid sidan om. Får inte fram något om hotspot någonstans. På tv:n har jag också fått in det men det går inte att ansluta. "se till att det trådlösa nätverket är på och koppla sedan bort och återanslut det trådlösa nätverket" står det där. Och: se till att den trådlösa routern är påslagen och starta om den trådlösa routern (mobilen kan jag tro). Är väl troligen att jag måste öppna hänglåset på något vis.
 14. hurvan

  SSID

  Det är en Xiaomi A2 Lite. Android 8.1.
 15. hurvan

  SSID

  Har en mobil där jag samlat på mig 111 GB. Skulle vilja koppla min tv via wifi så jag kan titta på t ex SVT play. Den vill veta SSID. Mobilens wifi kan jag förstå. Har sökt runt på mobilens nätverk och internet men kan inte ens hitta något 32 tecken nummer av slag. Var ska jag leta? Tack till den som lyckas!
×
×
 • Skapa nytt...