Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kema01

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. står säkert "Made in Taiwan" på modekortet!
 2. Detta beror oftast på att nån system fil är korrupterad eller att nåt virus har skrivit över nån viktigt kod/funktion i minnet/fil. Försök köra virus scanning om du inte redan har gjort det.
 3. Kan vara skärmsläckaren som ställer till det, fler haft samma problem. Gör så här: 1. Klicka på Start, Kontrollpanelen, Utseende och anpassning, Anpassning och Skärmsläckare. 2. Vid antal minuter finns det en check ruta med texten Återvänd till inloggningsskärmen bocka av den ifall den är ibockad.Nu använder jag inte vista så informationen kan vara missvisande men hoppas du förstår ändå
 4. Kema01

  Hjälp!?

  Snabb googling hittade jag detta. http://www.winhelponline.com/articles/33/1/How-to-restore-the-missing-Security-Center-service-in-Windows-XP-SP2.html
 5. Sökning på nätet gav följande lösning: This turns out to be a result of low resources due to an improper PAGING FILE setting that was causing XP to run low on resources. I had forgotten that the PAGING FILE settings got changed by an "optimizing" software. Once I set it back to system managed paging file size the winsock error went away.
 6. Kolla tangentbords inställningar under kontrollpanelen , kan ju vara för känsligt inställd.
 7. Det betyder att två enhter i din dator använder samma irq vilket skapar konflikt, det du kan göra är att gå in i felsäkert läge och sen system/enhetshanteraren (hundra år sen jag använde Millenium så min info kan vara lite rostig) där borde du se ett gult utropstecken vid nån enhet markera den och höger klicka välj egenskaper, kolla om finns nån flick eller liknande med resurser där står lite om IRQ osv.. tror finns manuellt läge där man kan välja egen IRQ då bara testa olika tills det funkar.
 8. Kan ju vara antivirusen som scannar spelets process när den körs igång!
 9. Nej troligen inte hdd utan nån system fil som har blivit korrupterad. det som kan behöva göras är att reparera windows det kan man göra antingen genom en oem eller retail xp skiva (antar att xp han kör, är det vista så blir det en vista skiva osv..) isåfall bootar man skivan och väljer installera windows och inte reparera windows med recovery console där efter kan man välja reparera windows när man valt sin windows installation. Såg även att du nämnde Back on Track där vet jag inte vad för knapp en använder för köra programmet men testa med F8 och F12.
 10. Tyvärr funkar inte det att lura xp setup program att ett usb minne är en diskett detta har inget med xp att göra utan att datorns bios ger den informationen till xp men det du kan göra är att intregera rätta drivrutiner i xp setup skiva men detta kräver massa jobb vilket inkluderar att man kopierar xp skivan till hdd sen där modifierar den med nya drivrutinerna och sen bränner en ny skiva med den nya modifierade xp setupen så enklaste är att du skaffa en diskenhet för usb och lägger rätta drivrutinerna på en diskett.
 11. Windows gör sådär automatiskt om man ansluter en disk och sen tar bort någon (som exempel) på den externa disken för att få bort mapparna så måste du göra det när windows inte är igång utan använda ett extern system som Damn Small Linux (http://www.damnsmalllinux.org/) genom att boota upp det när du startar datorn så windows inte körs igång sen ansluta den externa disken och ta bort dom genom nya systemet. Med detta menar jag att du INTE ska installera nåt nytt system utan bara som exempel bränna DSL på en skiva och köra igång skivan istället för hdd med windows på sen göra dina ändringar och starta om datorn ta ur skivan och starta windows som vanligt.
 12. Gör så här: När rutan ploppar upp stäng den inte utan tryck ctrl+alt+del och kör aktivitetshanteraren under Program flicken markera pop-up rutan och höger klicka på den i menyn välj gå till process där ser du (förhoppningsvis) vilken process den tillhör. Detta fel kan uppstå även i program som är gjorda i autoit.
 13. Kema01

  Datorkaos

  Har du kört windows update sistonde? kan vara nån system fil som har blivit överskriven med en äldre eller buggiare version av nåt program. Chansen är att windows update fixar det (men bara en pyteliten chans ;P )
 14. låter som har nåt göra med grafiken antagligen directx eller opengl (vet inte vad wow använder). Testa ominstallera nyaste directx för ditt system och kolla om det finns något nyare grafikkorts drivrutiner för din dator.
 15. för hitta Uniblue mapparna så ta 1. startknappen 2. Sök 3. alla filer och mappar 4. fler avancerade alternativ 5. boka i sök i dolda filer och mappar 6. skriv Uniblue i översta rutan 7. tryck Sök då borde du få fram alla mappar och filer som heter nåt med Uniblue, markera dom som du vill ta bort och tryck delete knappern eller höger klicka och ta bort.
×
×
 • Skapa nytt...