Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peyrie

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, jag registrerade en hotmail adress till min pappa igår. & idag när jag försökte logga in på den så står det ''E-postadressen eller lösenordet är fel. Försök igen'', jag har försökt skriva lösenordet med CAPS och utan. Men det fungerar inte. Sedan tänkte ''aja okej... får väl trycka på ''glömt lösenordet'' så att de kan skicka de till den alternativa emailen''. När jag fyller i informationen för att få tillbaks mitt lösenord, så står det att hotmail användaren inte existerar.... :S Men det gör den visst! för när jag försöker göra en ny användare med samma namn, så står det att det namnet redan är taget.... Vet någon vad som är fel? Tack i förhand!
 2. Jag kan inte trycka på någon knapp alls! Eller jag kan men ingenting händer
 3. Vänta lite, förlåt om jag framstår som elak & ifrågsätter dig men asså vad skulle hända ifall hårddisken var hel? Skulle jag behöva köpa en ny dator eller vadå? Förlåt om jag framstår som en nybörjare haha men jag är inte så bra när det gäller datorer. För min pappa sa att vi lika gärna kan lämna in den på lagning.
 4. Hej, tack för ditt svar! Så om jag har förstått det rätt så ska jag bränna ISO filen till en CD skiva och sedan köra den på datorn och välja ''Advanced Test'' eller Avancerad test. Vad kommer detta att göra? Kommer detta att hjälpa? Kommer jag att förlora alla mina filer? Förlåt om allt detta står i manualen men jag är inte så bra på engelska... För Advanced och Avancerad är ju ändå lika så, så dum är jag ju inte ahhahaha. (Är bara nyfiken)
 5. Hej, först och främst vill jag be om ursäkt ifall denna tråd är i fel område i forumet... Jag skulle uppskatta ifall någon skulle kunna flytta den där den hör hemma ifall de skulle vara så att den är i fel område.. Min bror hade datorn imorse och då var han bara inne på Facebook och sedan stängde han av datorn, och allt fungerade normalt enligt honom. Någon timma senare när jag försökte starta datorn, så gick det inte. När jag startar datorn fungerar den normalt tills http://h10025.www1.h...s/c01413989.jpg <---- den här skärmen kommer fram. Allting stannar ingenting händer jag kan inte starta datorn i felsäkert läge, jag kan inte trycka på varken F1, F10 eller ESC! Ingenting händer när jag gör det, jag har testat att trycka på nån utav de knapparna så fort datorn startar men inget resultat. Försökte även formatera om datorn men de gick inte eftersom att inget hände när jag klickade på ''space''. Snälla skulle ni kunna hjälpa mig? Tack i förhand.
 6. Jag har faktiskt ingen aning.. Vår dator är liksom begagnad jag fick den utav mina kusiner, så jag tror nog inte dom har kvar den skivan.. Men kan alltid fråga. Jag gissar på att mitt fall är hopplöst, heh ?
 7. Ja det var just den produktnyckeln jag använde! Den var fastklistrad ovanför en streckkod på datorn!
 8. Okej, nej det kom inte med någon CD skiva. Jag har letat men inte kunnat hitta en.
 9. Peyrie

  Aktivera Windows!

  Hej.. jag tror den här tråden hör till denna del utav forumet (hoppas jag ). Iaf, alla mina problem började såhär. Jag formaterade om min dator, ( pirat XP-skiva ).. och då funkade den perfekt om som den skulle, laddade ner alla nödvändiga program och etc jag ville ha/behövde. Sedan märker jag att jag får detta meddelandet.. i det lägre högra hörnet http://nl.tinypic.com/r/20ixh5d/5 (har windows vista tema, för jag tycker att det är finare!) Så jag klickade på meddelandet och försökte aktivera windows via internet, jag visste inte riktigt vad min nyckel var så jag kollade utanpå min dator asså inte skärmen, utan den där andra grejen.. osså hittade jag en produkt nyckel där eller vad det är och slog in den, men det gick inte. Sedan försökte jag aktivera via telefon, och jag ringde upp dom angav mitt handlings id, dom sa att det var ogiltigt? Så jag tänkte ''okej fan vad sjukt'', sen så hittade jag en ''key finder'' sak på datorn som jag tror kom med installerad, notera att min kusin formaterade om datorn INTE jag. Så jag sökte efter min nyckel på det key finder programmet, och den hittade en, jag testade men det fungerade inte heller!? Sedan fick jag ett meddelande som sa att det finns nya uppdateringar till min dator, och det var windows service pack 3. Jag installerade det och sedan efteråt fick jag ett sånt windows geuine meddelande skit grej... Jag sökte på google om mitt problem och lydde instruktionerna om att ta bort windows geuine grejen på kontrollpanelen > Lägg till/Ta bort program. Det gjorde jag, men jag kunde inte hitta windows genuine grejen i Internetalternativ > Program > Hantera Tillägg. Så ja... och sedan sa dom på ett annat forum att man skulle ladda ner någon cracker grej med ett helt paket med typ; wga-fix, windows xp keygen, keyfinder, MGAdiag & sånt typ. Så jag startade windows xp keygen men så hände detta....... http://nl.tinypic.com/r/e5i3us/5 Jag är så frustrerad, för efter alla mina andra problem med datorn som jag lyckades fixa så dyker det bara upp mer och mer. Jag hoppas någon kan hjälpa mig.. & jag skulle uppskatta om ni inte dömde mig för att jag använder pirat kopior för att formatera om datorn, för jag tror nog inte att ni skulle vilja slösa en eller ett par tusenlappar på en CD-skiva ? Tack i förhand för er hjälp.
 10. Det går inte att installera själva programmen, utan jag får bara fel meddelanden.... Jag tror faktiskt jag ska formatera om datorn igen fast med en nyare version utav Windows XP...
 11. Hej, jag formaterade om min dator idag, och nu är den typ skit konstig verkligen. Min kusin formaterade om den åt mig, och han hade bråttom så han var tvungen att gå innan han kunde ta en bra titt på den. Jag vill bara påpeka att jag inte är bra när det gäller ämnet datorer, så jag hoppas ni inte blir irriterade på mig ifall jag frågar för ''självklara/lätta'' frågor...<br />När jag försökte installera mina ljud driv enheter så funkade det inte... <br />Jag får bara ett fel meddelande när jag ska uppdatera den som säger <br />''Updated failed to install sucessfully...''<br /><br />Jag får verkligen panik, jag kan inte ladda ner Windows Live Messenger, ELLER Internet Explorer 8. Jag får bara konstiga fel meddelanden... Som typ '' Det går inte att hitta proceduradressen'' jag vet inte vad... :S<br /><br />&amp;<br />jag kan även inte ladda ner AVG free virus programmet utan jag får ett fel meddelande att min användare är för gammal elr något !? <br /> sen så är hela mitt skrivbord konstigt... Det är liksom flyttat åt vänster så att det är en rad svart på höger sidan typ så här <a href='http://i42.tinypic.com/67ie6u.png' class='bbc_url' title='Extern länk' rel='nofollow external'>http://i42.tinypic.com/67ie6u.png</a><br /><br />&amp; för att skrivbordet liksom är flyttat till vänster, så kan jag inte se facebook chatten på facebook ?<br /><br />Asså jag ber om ursäkt ifall jag framstår som en otrevlig person, men jag har bara panik. För jag är bara en 15 årig kille som verkligen inte kan någonting om datorer !<br /><br />Snälla jag uppskattar vilken hjälp som helst !! Jag har en HP Pavilion t3056 Windows XP Intel ® Pentium ® 4 CPU 3.20 GHz 3.20 GHz 1.00 GB RAM är det ens rätt information ? :S
 12. tack, men jag har försökt, vissa var tvungna att använda gamlare versioner. men det kan nt jag med tanke på att jag får det fel meddelandet. s:
 13. Jag testade att ominstallera Windows Live Messenger.. men det hjälpte inte. :/ Förlåt, men jag fattar inte att detta händer. Jag är verkligen beroende utav MSN & förlitar mig på den jätte mycket ! Men om någon annan kanske har någon annan idé, skulle jag upskatta det VÄLDIGT mkt...
 14. Jag har faktiskt ingen aning vad det kan vara... Men jag gissar på att det kanske är nån fil, för om det hade varit servern så hade väl inte någon hotmail kunnat loggas in ?
 15. Oj nu gick det på Internet Explorer också !! fan vad smart !! förlåt om jag typ framstår som fåfäng elr hur man nu ska beskriva det. men jag gillar den nyaste versionen utav msn, med tanke på dens snygga design och så ! okej men iaf, jag laddade ner en gamlare version och när jag försöker logga in så får jag ett fel meddelande... :S '' Signing in to .NET Messenger Service failed because the service is not compatible with this version of the program. ''
×
×
 • Skapa nytt...