Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tennie

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Tennie vann dagen: 29 september 2011

Tennie hade det mest gillade innehållet!

Om Tennie

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 1. Tack så mycket Flyfisherman och Thirteen! Än så länge har den inte dykt upp, men om den gör det har jag nu en del som jag kan prova. Bussigt ni tog er tid!
 2. Jag har provat med AdwCleaner men får den inte till att fungera. Antingen får jag beskedet att "Adwcleaner svarar inte" eller så blir allt mjölkvitt och jag får beskedet "Adwcleaner har slutat fungera, Windows söker efter lösning på problemet". Jag tog sedan en chans och gjorde en systemåterställning långt tillbaks i tiden, tre veckor, och efter det verkar det som att skräpet inte har kommit tillbaka. Får väl hoppas att det håller i sig. Undrar bara om det ändå finns något kvar på hans dator som kan dyka upp senare?
 3. Rubricerade toolbar går att avinstallera men återkommer alltid efter omstart! Finns på brorsans dator och han fick tydligen med det då han installerade ett uppdateringsprogram för drivrutiner, tror det hette Slimdrivers. Fil: AVG Secure Search_toolbar.dll Mapp: C:\Program Files\AVG Secure Search\13.2.0.5 Hjälper inte att ta bort och/eller avinstallera, skräpet kommer alltid tillbaka. Någon som vet hur man tar bort det?
 4. Om du kollar på skivan som följer med senaste numret av PC För Alla så finns där med ett program som kanske kan hjälpa dig.
 5. Radera mailet! Har sjäv fått sådana mail och när jag sedan gått vidare på skoj har jag fått fina bankpapper som visar att de satt in pengar på mitt konto på Ebberöds Sparbank.
 6. Ja det är en oftast mycket enkel anslutning. Jag vågar inte uttala mig om hastighet eller stabilitet. Titta på testet i bif. länk; pcforalla.idg.se/polopoly_fs/1.136623!tabell_elnat.pdf
 7. Du kanske kan använda elnätet? Kolla det som finns här; http://www.netonnet.se/art/dator/natverk/powerlan
 8. Tack för hjälpen bägge två! Det löste iofs inte problemet men nu är jag mer insatt. Konstigt att man måste gå över brevlådan för att få svar...
 9. Hej! När jag söker problemrapporter och främst lösningar får jag beskedet att systemadministratören inaktiverat grupprincipen. Konstigt, jag är ju administratör på denna datorn. De andra två kontona är standard. Jag vill kunna bocka i rutan "Sök efter lösningar automatiskt". Hur gör jag? Någon som vet? Dessutom finns inte ikonen "Problemrapporter och -lösningar" i kontrollpanelen.
 10. Detta kan kanske vara värt att prova; http://www.howtogeek.com/howto/37920/the-50-best-registry-hacks-that-make-windows-better/
 11. Nej, det hjälpte inte. Inställningarna var redan gjorda. Fler förslag?
 12. Tack, jag skall prova. Återkommer.
 13. När jag försöker skicka en pdf-fil som är öppnad i Adobe Reader får jag beskedet att "Acrobat kan inte ansluta till ditt e-postprogram". Det öppnas en ruta till höger där alternativen "Bifoga till e-postmeddelande" och en ruta med "Bifoga" finns. Någon som vet vilka inställningar jag måste göra för att detta skall fungera? Använder W7 och Windows Live Mail.
 14. Tack alla för hjälpen!
×
×
 • Skapa nytt...