Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Thirteen

Medlem
 • Antal inlägg

  2 524
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  130

Allt postat av Thirteen

 1. Min högst personliga teori är att programmet ”någonstans” i bygget är stort och tungt så just funktionen miniatyr inte orkar fram/visas efter ett tag.
 2. Funkar bra nu! 🙂
 3. Känner väl igen Pelle Pennas beskrivning av olika ikoner med Acrobat Reader. Det stör mig varje gång det ska jobbas med det programmet. Min erfarenhet är att förr eller senare försvinner miniatyrerna och den större logo-ikonen tar över.
 4. AV-Comparatives Performance Test October 2019 Länk finns nu överst i post #4
 5. AV-Comparatives Real-World Protection Test July-October 2019 Länk finns nu överst i post #4
 6. Thirteen

  Defender

  Test utförs på aktuellt operativsystem. Undantag som funnits är tester på Windows 7 som har haft en större andel av marknaden en längre tid och därmed har det funnits ett intresse för tester på just W7.
 7. Thirteen

  Defender

  ”Although the internal Windows Defender already does a good job, other products can partly do better.” https://www.av-test.org/en/news/21-security-suites-and-packages-put-to-the-test-for-windows-10/ 🙂
 8. AV-TEST 21 Security Suites and Packages Put to the Test for Windows 10 Länk finns nu överst i post #4
 9. Nordkoreanskt antivirus, kan det vara nåt? https://www.youtube.com/watch?v=7xcLAiWQm9Y&feature=emb_logo
 10. Google är din vän. Du liksom jag hittar svar direkt.
 11. Gillar https://imageresizer.com/bulk-resize
 12. AV-Comparatives False Alarm Test September 2019 Länk finns nu överst i post #4
 13. När det gäller marknadsandelar så handlar det ju bara om vem som lyckats kränga ut mest av sin produkt på marknaden. Den som har lyckats med det är ”vinnaren”. Konsumenten är inte vinnare i det här spelet. Den vanliga konsumenten är inte på Eforum, läser på den här tråden eller på någon mer specialiserad webbsida. Med videon kan man se hur det sett ut genom åren. En faktisk vinnare får sökas någon annan stans.
 14. Har du läst? https://helpx.adobe.com/se/lightroom-classic/help/photo-collections.html
 15. Skriv "Om din dator" i sökfältet.
 16. Thirteen

  Pop-Up

  Nej, slutsatsen var inte självklar. I preventivt syfte föreslogs avinstallation då program som inte uppdateras blir inkompatibla med tiden. Virusskydd i dag har ofta, men inte alla, någon form av beteendeskydd och baseras då sällan på enbart signaturer.
 17. Thirteen

  Pop-Up

  Rätta mig om jag har fel men utvecklingen av WinPatrol verkar ha avstannat för ett par år sedan https://filehippo.com/download_winpatrol/ https://malwaretips.com/threads/winpatrol-plus-no-longer-developed.86426/ Du gör bäst i att avinstallera programmet.
 18. TS. efterfrågar inte den här guiden om fältet favoriter och bokmärken men postar den ändå https://lindasdatorskola.blogg.se/2017/september/visa-faltet-favoriter-i-microsoft-edge-och-lagga-till-bokmarken-i-det.html
 19. Löst. Tråden kan stängas. Det blev en HP 250 G7.
 20. Möjligen ett feltänk från min sida. Finner det dock själv bekvämt att lägga distribuerat kursmaterial på tv-skärmen för att på så sätt frigöra laptop skärmen, med cast.
 21. Visst kan du ansluta tv:n till datorn trådlöst! https://www.youtube.com/watch?v=y5IXbGWrx6c http://www.hur.se/hur-installerar-man-chromecast/
 22. AV-Comparatives Malware Protection Test September 2019 Länk finns nu överst i post #4
 23. Antar att du har rätt, att det åter igen är gratis. https://pctidningen.se/datorutrustning/operativsystem/windows-10/fri-uppgradering-till-windows-10-har-igen
×
×
 • Skapa nytt...