Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

violin

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Är det någon som vet om det går att öppna ett nytt epostkonto t ex gmailkonto i Outlook 2003? tacksam för svar.
 2. Undrar om det finns router, trådlös och för kabel? i samma.
 3. Hej, jag vill ha en stationär dator. jag har bildskärm, tangentbord, mus, har inte Windows 7, bara XP.
 4. Hur gör man en ominstallation?
 5. violin

  ny dator

  Jag behöver köpa en ny dator för bl a videoredigering, foton, spela in musik. Vilken dator kan någon rekommendera mej? Tacksam för svar.
 6. violin

  Windows 7

  Undrar vilka fördelar och nackdelar det är mellan Windows Xp och Windows 7? Jag har för närvarande Xp i min dator men funderar på Windows 7 i min nya dator. Tacksam för svar.
 7. Jag använder min dator till bl a redigera videofiler, bilder, musik.
 8. Jag skulle vilja ha tips på ett bra ljudkort. Tacksam för svar.
 9. Datorn är flera år gammal: Jag har en några år gammal dator: Pentium ® 4 CPU 2.80 GHz 1 GB ram Service Pack 3 C:ledigt utrymme 49% D:ledigt utrymme 58% Datorn är mycket seg allt tar tid. Jag försöker redigera egna filmer, jobbar med musik och bilder. Kanske det är dags att inhandla en ny dator?
 10. Hej, Jag har en några år gammal dator: Pentium ® 4 CPU 2.80 GHz 1 GB ram Service Pack 3 C:ledigt utrymme 49% D:ledigt utrymme 58% Datorn är mycket seg allt tar tid. Har nyligen köpt en ny kamera. Det fungerar inte att redigera film osv. Ljudet stämmer inte överens med filmen. Den gamla kameran jag hade fungerade det bra detta. Jag undrar om jag måste köpa en ny dator, för att få detta med filmredigering och musik och bild ska fungera, eller kan det gå att uppdatera min dator? Jag är novis när det gäller detta. Vore tacksam för råd hur jag ska göra.
 11. Jag har köpt en kamera: Nikon Coolpix L820. När jag har överfört en videofilm till datorn i programmet ViewNX2, och spelar upp den i datorn så stämmer inte ljud och film med varandra. Min dator är flera år gammal. jag har testat allt i en nyare dator och allt fungerar där. Kameran är mycket bra. Jag undrar om det kan vara fel med min dator. Tacksam för hjälp.
×
×
 • Skapa nytt...