Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kelle36

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kelle36

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 3 augusti

Kontaktinformation

 • MSN
  Kerstin.ledin@tele2.se

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Västerås
 1. Ja det är ett nytt problem. Tror inte jag har ändrat något eller installerat något. Jag kan logga ut från användarkonto.
 2. Modellnr.: a6412.sc Artikelnr.: KQ412AA-UUW Serienr.: CNX8130M2V Programversionsnr.: 82SVv3PrA2 Service-ID: 070-408 PCBRAND: Pavilion Operativsystem Vista
 3. Det blir krångel när jag tar ur väggkontakten för att spara ström, sen får jag inte igång min dvd. Har fått ett tips att hålla in standby-knappen medan jag kopplar in strömmen och släppa när texten visar "is tv on?" men det går inte. Har försökt en massa gånger att komma till setup. Det enda jag har kommit till är " wait." Den stannar på "is tv on?" och sen kan jag varken stänga av eller sätta igång dvd-n. Vad ska jag göra? Tacksam för råd och tips.
 4. Av misstag har jag laddat hem något som heter RadioBar men jag vill inte ha det. Hur tar jag bort RadioBar?
 5. Tack för svar. Jag har ändrat till viloläge efter 1 tim, hoppas det ska fungera. tak för
 6. Det går bra om jag använder datorn hela tiden, det är när jag gör uppehåll som den hänger sej. När jag startar om fungerar det bra så länge jag använder datorn.
 7. jag går in där när jag har stängt av och startat datorn igen via powerknappen.
 8. Köpte en ny HP Pavillon (stationär) 2008 med Vista. Jag har ett problem som jag även har haft tidigare, då fick jag rådet av supporten att göra systemåterställning, vilket jag gjorde. Men nu är problemet här igen. Efter cirka 30 min slocknar mus och tangentbord och skärmen är svart, powerlampan lyser liksom lampan på skärmen. I enhetshanteraren står det att mus och tangentbord fungerar ok. Kan någon hjälpa mej? tack! Kerstin
 9. Tack, du var till stor hjälp. Tack vare ditt tips om Enhetshanteraren fick jag en beskrivning av problemet som jag kunde skicka till datorsupporten - innan dess kunde han inte klara av denna fråga. Med ledning av beskedet i enhetshanteraren har han nu kunnat hjälpa mej så jag kan använda kameran till datorn. mvh Kerstin
 10. Tack för att du svarar. Har kollat Enhetshanteraren, får följande svar: egenskaper för usb CF Reader Den här maskinvaran kan inte startas eftersom dess konfigurationsinformation i registret är ofullständig eller skadad. (Kod 19) Klicka på Sök efter lösningar om du vill skicka information om enheten till Microsoft och kontrollera om det finns någon lösning. --------Här sökte jag efter drivrutiner och fick svar: "det gick inte att läsa in drivrutiner" Jag har Vista operativsystem. Kamerans filer finns under Program där jag har installerat men sen "finns det inget kamera" när jag försöker ansluta den.
 11. Har inget annat att testa. Dom fungerade bra föresystemåterställningen.
 12. Var tvungen att göra en systemåterställning och sedan går det inte att ansluta kameran till datorn. Har provat i båda uttagen för usb. Det har fungerat bra tidigare. Hjälper inte installera om kameran. Fick en uppdatering av zoombrowser från Canon men det hjälper inte.
×
×
 • Skapa nytt...