Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kava

Medlem
 • Antal inlägg

  67
 • Gick med

 • Senaste besök

Om kava

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  https://www.facebook.com/kalle.k.andersson

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Valskog
 • Intressen
  Idrott, natur, musik

Senaste profilbesöken

4 220 profilvisningar
 1. Har googlat runt och det verkar som att det går inte styra bilderna från WhatsApp till SD-kortet. Den funktionen saknas i appen, än så länge. Can I move WhatsApp to my SD card? It is not possible to move WhatsApp into a memory card (SD card) at this time. We are working on improving our application size and memory utilization. In the meantime, if you need to free up space for WhatsApp, we recommend moving as many other applications and media files as possible to your SD card. Cheers, WhatsApp Support Team Kanske detta hjälper andra med samma tankar :-)
 2. Hej! Har en S5 Neo Android Har också WhatsApp på den. Nu vill jag att bilder och videos från WhatsApp hamnar automatiskt på SD-kortet i mobilen. Jag har kollat alla möjligheter, t.o.m flyttat mappen WhatsApp till sd men det hjälpte inte, mer än att alla bilder i appen blev blurriga. Går detta att göra och hur i så fall? Hoppas på hjälp/Kalle
 3. Har uppdaterat drivrutiner för ljudet via Driver Booster 3. Efter det så fungerar inte volymkontrollen på tangentbordet längre. Har kollat på egenskaper både på ljud och tangentbord men inte hittat felet. Vad gör man?
 4. Mikael63, Tack! Jag körde med ditt tips och det funkade. Lite bökigare än om man får upp mobilen i utforskaren via kabeln men nu får jag köra så. Tack!
 5. Går inte iallafall. Hopplöst tycks det. Inget funkar.
 6. Jadå den är upplåst. Förövrigt samma på alla tre mobiler. Använder en att lyssna på talböcker.
 7. Datorn hittar inte mobilen längre! Det piper till och så står det att drivrutin installeras, sedan står det att den inte kunde installeras så jag kommer ingenstans. Har tagit hem nytt "Kies", nya drivrutiner men det funkar inte ändå. Vad gör man? Så här ser det ut i enhetshanteraren, se bild. Står så här i stället för mobilens "namn", inget syns dock i utforskaren. Vad gör man? Tacksam för hjälp!
 8. Det nya är tillbakaskickat. Jag har den senaste uppdateringen, den kom när jag satte modemet i datorn. Där finns inget ställe att välja "timeout" på.
 9. Hej! Jag har de där inställningarna.
 10. Ett tag kan vara en kvart eller en halvtimme det varierar hela tiden. Att sätta igång något i bakgrunden som laddar in vill jag inte, jag vill ta reda på vad som gör att det stängs av.
 11. Hej! Jag satte in stickan i datorn och den installerade en massa drivrutiner, men jag kom inte ut på nätet. Nu satte jag i stickan i routern och då funkar det...tills det stängs av igen antar jag. Jag läste det andra inlägget på det forumet och det verkar vara så att streamar man eller laddar hem nåt så bryts det inte, vilket man får vara tacksam för. Men vad gör att det bryts, var finns en eventuell inställning? På routern har jag inställningen 0, vilket är oändligt.
 12. Hej! Jag har en stationär dator, en router-TP-Link MR3420, en sticka(modem) från Bredbandsbolaget (Huawei) Stickan har jag alltid i routern för att få wifi. Det har fungerat förut men nu har någonting hänt för när jag är inaktiv ett tag på datorn stänger modemet av sig. Då får jag dra ut det och vänta några sekunder, stoppa in det sedan funkar det till nästa gång det stängs av. Har letat överallt om någon inställning som säger att det ska stänga ner har blivit aktiverad men hittar inget, varken på modeminst. eller på routerns sida. Jag har haft kontakt med Bredbandsbolaget så de skickade ett nytt modem(ZTE MF821D) men det funkade över huvud taget inte i ruotern eller i datorn. Så nu jävlas jag med det gamla modemet tills någon kan komma på vad felet är. Om jag t.ex. kollar på en hockeymatch i datorn stänger det inte av. Tack på förhand för hjälpen :-) /Kalle
 13. Mailen funkar utmärkt efter lösenordsbytet, så bra att "Mailer Deamon" är tillbaka i stor stil och bajsar i både inkorg och skräpkorg! Trots byte av lösen, scanning av dator osv.
 14. Jag hade lagt regel för Mailer Deamon men nu tog jag bort dom och vips funkar det....hoppas jag för jag fick aviseringen härifrån! Tack för hjälpen iaf!
×
×
 • Skapa nytt...