Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kat7egorisk

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om kat7egorisk

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. IDG, det är så mkt reklam här som stör rullningen av sidan och gör de svårare att pricka rätt inlägg och citera. Får hela tiden rulla upp och ner för att inte skriva på fel ställe. Går det att förbättra? Jag har windows 7, IE v 11, men det borde vara ok.
 2. Beskriv vad jag/man gör fel? Utveckla!
 3. Beskriv hur det är jämförbart med att det som händer i datorn inte är synligt och inte påverkar det som händer med din egen kropp eller fysik. Utveckla! Ja, vem skulle kunna betala för detta?? Bankerna, som har pengar och tjänar på att vi digitaliserar oss? Eller data-företagen, som också tjänar multum på detta?
 4. Utveckla gärna dina tankar! Vi vet ju ex varför bilen blir smutsig etc.
 5. Tack för konstruktivt svar! Sen är det ju alla de som inte vågar sej på annat än skicka mail, surfa och ev betala räkningar via datorn. Känner flera i min bekantskapskrets och ålder. (ny-pensionär)
 6. Nu i en tid då det krävs att ha dator för att klara vardagslivet smidigt, så undrar jag vad som är rimligt att ta betalt för, när det gäller underhåll av datorn, såsom rensning av skräpfiler, antivirusskydd och även prestanda försämringar (vad de nu beror på). Innehållet på hårddisken sväller av nån förklarlig/oförklarlig anledning. Det känns som all detta inte är "mitt fel" på nåt vis. Kanske inte är någons fel utan snarare oförutsedda följder av system- och program-uppbyggnad. Men ska jag som konsument betala för det? Vad anser forumet? Windows har ju tack och lov lite inbyggda systemverktyg, som får bort mycket, men inte allt, och hackers bakom trojaner, maskar och virus jobbar väl gratis!? De skulle leverera gratis antivirus med!
 7. En oskärmad kabel läcker ut störnings-frekvenser erfor jag, då jag ställde en gammal transistor-radio i närheten! Men de var inte starkare än att när jag fick in en FM-station, så nästan försvann det gälla ljudet! Är nog inte lämpligt med oskärmat i sjukhus där det finns mycket elektronisk, viktig utrustning. Å andra sidan kanske den är väldigt bra avskärmad, vad vet jag!?
×
×
 • Skapa nytt...