Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sixten610

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om sixten610

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Jag har en timecapsule NAS från apple som funkar finfint. Jag har en PC och en macbook och de funkar perfekt trådlöst till Timecapsule. Men nu köpte jag en ny dator och en D-link DWA 131 USB nätverksadapter. Jag får full styrka men det händer näst intill ingenting när jag försöker att surfa. Alltså, det går inte ens att surfa. Jag testa att surfa in på google.com och det tog 3 minuter innan den visa sidan. Finns det någon intsällning som går att ställa in så jag kan komma runt problemet. Det skall ju inte vara på det här sättet, det skall ju funka felfritt. Datorn är en Dell Optiplex 330 med en helt ny installation av windows Vista.
 2. Absolut tycker jag att den är bedrövlig rätt över. Mitt problem är att dom är svåra att sälja till. Dom tycker "Designen" är helt ok. Då är det svårt för mig att komma till dom med en design och säga -Den här är snyggare, ni kommer sälja fler båtar. Jag vill ha kött på benen när jag säljer in den nya. Kunna peka på saker som kan göras bättre på en ny. Därav min tråd på det här forumet. Här är punkter över saker som är DÅLIGA med sidan. 1 Olika typsnitt på texter. 2 Svår navigerad. 3. Ingen struktur. 4. Röriga bakrunder. 5. Den säljer inte båtar, Den borde förföra båtköparen, inte skrämma iväg folk. Fyll gärna på min lista med punkter ni kan komma på.
 3. Jag planerar att göra en skiss/förslag till dom. Men vad tycker du är dåligt eller bra med deras nuvarande sida? Funktionsmässigt och designmässigt?
 4. Hej Jag undrar vad ni tycker om den här hemsidan. Användarvänlighet? Design, funktion osv. Jag antar att ni liksom jag tycker att den ser för taskig ut. Hemsidan är gjord i Microsoft Frontpage och uppdateras hela tiden med samma verktyg. Företaget säljer båtar och vill sälja mer båtar. Jag har försökt att sälja in en sida för några år sedan men dom tyckte då liksom nu att den dom har är kanonbra! Jag vet inte vilka argument jag skall lägga fram för att dom skall förstå att den ligger inte i tiden. Företaget har ca 10 anställda och omsätter 40 till 50 millioner och har nordens största utställningshall när det gäller båtar. Detta speglar inte hemsidan direkt. Med vilka argument kan jag sälja in en ny hemsida till dom? Kom gärna med synpunkter och tankar. www.rodinsmarin.se
×
×
 • Skapa nytt...