Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PC Doktor i Stockholm

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av PC Doktor i Stockholm

 1. Högerklicka i aktivitetsfältet (fältet där Startknappenligger) och välj egenskaper. Klicka på fliken Start-menyn och ställ in där vad du behöver. Fler energiinställningar.
 2. En rekommendation för andra som får liknande problem är att först prova Systemåterställning vilket faktiskt är väldigt enkelt och inte alls lika tidskrävande. Systemåterställning återställer datorns systemfiler till en tidigare tidpunkt innan datorvirus infekterade systemet och på det sättet tar du bort viruset utan att påverka de privata filer och dokument i datorn. Hjälper inte det, först då kan det vara bra att prova nånting annat mer komplicerat och mer tidskrävande.
 3. OBS- OBS- OBS datorsupporten.se är NY SIDA med NY ÄGARE, och har ingenting att göra med den gamla sidan förutom adressen som är den samma. /Thomas där har tydligen missuppfattat hela guiden där, missförstått tipset om det där med google och om man skulle läsa igenom allt och inte bara skumma igenom skulle man inte skrivit så. I guiden står det tydligt så här: ”3. Gå till http://www.google.se och sök dig fram till tillverkarens hemsida där du har drivrutiner för just din moderkort. Välj operativsystem som passar dig, ladda ner och installera drivrutiner.” Den delen låter möjligen lite oförståeligt men det beror på att det där är steg 3 i hela guiden så att intresserade borde läsa guiden från början. Här nedan följer länken till sidan som /Thomas kritiserar http://www.datorsupp...-ljud-i-datorn/ Tack för er förståelse och jag hoppas kunna få mer tips om hur sidan kan förbättras, och i så fall är ni välkomna att höra av er här eller direkt till mig på info@datorsupporten.se
 4. Hur har du portionerat den med något program från Windows, från diskhanteringsverktygen i Windows eller innan installationen av Windows med verktygen Fdisk eller nåt? Här är en något förenklad lösning som kanske kan vara användbar. Om du startar från Vista skivan och formaterar om hårdiken borde det hjälpa, om Vista inte hittar den så kan du försöka köra formateringen med Windows XP skiva.
 5. Hej dersen, det där svaret var tänkt för den andra killen som har problem med ljudet och du kan pröva det här. Att du har ljud via hörlurar betyder att felet inte ligger i programvaran, alla drivrutiner stämmer men du borde kolla om alla kablar sitter där de ska i datorn, kabeln till högtalarna borde sitta i den gröna ingången. Sen kan du högerklicka där på ljudikonen och välj "Playback Devices", testa att aktivera några olika och se om det hjälper. Tänk på att varje gång du aktiverar ett annat "Playback Device" så behöver du starta om media spelaren innan ändringar börjar gälla, alltså om du spelar musik samtidigt som du ändrar där kommer inget förändras innan du stänger när media spelaren och startar den igen.
 6. Det kan hända att du inte har den aktiv, prova så här. Högerklicka "Computer", välj "Manage", navigera ner till "Device Managment" och till "Sound", högerklicka på dessa drivrutiner och kolla om de är avaktiverade så aktivera dem. Kör också det här. Klicka start och i "Run" ,körfältet, skriver du "dxdiag", "ok", låt programmet göra klart sökningen. Där borde du se flickar med "Sound" på, klicka där och om du har fler som det visas på bilden här så kolla vilken av dessa är aktiv eller "Default". Det här kan också bero på dåliga soundcodec men försök först med det här och om det inte hjälper så fortsätter vi.
 7. OBS: datorsupporten.se blir snart aktuell igen MEN det här gången med NY ÄGARE. Härmed vill jag ta avstånd från allt som den förra ägaren hade gjort och försäkrar alla att ingenting liknande kommer hända nu. Jag tog mejlkontakt med Pontus Jeppsson communitychefen här på eforum.idg.se och i ett del av mejlet skriver han så här "Vi har som policy att inte radera gamla forumtrådar såvida de inte bryter mot våra regler och innehåller något som är otillåtet. I det här fallet finns det inte några sådana regelbrott. Anledningen är att vi annars snabbt skulle hamna i en ohållbar situation om vi tog bort all information på sajten som olika företag menade var felaktig eller inaktuell." Jag hoppas att alla bedömer för sig själva nu den nya datorsupporten.se, som snart blir aktiv, och bortser från vad den tidigare ägare har gjort. Det som jag vill här är att ta någonting som en annan person har förstört och vända det till någonting bra och användbart för många människor. Nu är det totaländring på gång och det enda som förblir samma är adressen datorsupporten.se. Besök gärna snart datorsupporten.se för mer information eller om inget annat så åtminstone för att se för er själva att datorsupporten.se är nytt, fräscht och inget annat än eget forum. Tack för er förståelse.
×
×
 • Skapa nytt...