Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sim0n

Medlem
 • Antal inlägg

  81
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Sim0n

 1. Sim0n

  Minecraft

  Ja, jag har en server men jag släpper bara in kompisar som bor nära här.. vi kör runt 4 st, annars blir det delay på servern, även fast jag har en bra dator. Om du har en bra ny dator, kan du hosta en server, annars kan du fråga nån av dina kompisar, om dom har en bra dator. Oftast måste man öppna port 25565 i routern för att servern ska gå att joina från andra datorer.
 2. Flaggade meddelandena för skräppost och svarade att jag trodde han försökte scama, och att jag inte ville ha några fler svar.. Läste om någon i usa som hade drivit med någon scammare i nigeria, och att han hade skickat en perm istället för dator, och gjorde en sida om hur man gjorde permerna.. men den sidan vart tydligen DDoS ad av scammern, plus att scammern försökte skicka virusmail till försäljaren.. borde jag vara orolig för att han vet min ip adress, kommer hacka ngt eller göra ngt annat med min data..?
 3. Fick ett mail från någon som kallade sig för cecilia, fick ett meddelande som såg lite fejkat ut.. Hello Dear, I hope you are doing good I am currently working for nurses without boundary in Uk, and will like to buy the item to my Pastor's Son who is in a school exchange programme in west Africa Nigeria as a birthday gift i was referred to this website by >an< Swedish Doctor in the hospital where we work, so he is the one giving me guide lines Can you ship> international? if so, let me have your paypal request or bank Details and shipment cost so i can make the payment and send you the shipping Om man är från england och seriös borde man väl stava bättre? man sätter t.ex inte an före swedish Jag la ut annonsen på blocket samma dag som jag fick meddelandet.. Har läst om en annan som skulle skicka en dator till nigeria (på blocket) och vart lurad.. ska jag lita på cecilia eller strunta i att skicka det till henne?
 4. Jag vet inte de, kollade vad folk tyckte om adaptern på olika sidor, verkade som att det är mycke delay i adaptrarna. Kanske bara får lära mig att spela med dom där obekväma kontrollerna
 5. Windows 7 är redan riktigt användarvänligt.
 6. Hade ungefär samma problem för några dagar sedan, uppdaterade routerns firmware, sen funkade de
 7. Först bör du kolla upp hur mycket ram ditt moderkort klarar av, och vilken typ av ram den har stöd för.. Kolla om det finns stöd för DDR3 (som det säkert gör), och vilken hastighet ditt moderkort har stöd för. t.ex PC3-10600, PC3-12800, PC3-16000.. Och sen är det bästa valet att köra med 3 st minnen, eftersom du har intel. Ordningen du sätter i grejerna spelar ingen roll, gör bara en backup av dina viktiga filer, byt ut grejerna sen installerar du windows 64bit på den nya hårddisken..
 8. Tjo jag har ett ps3 och gillar inte alls kontrollerna. Jag kan inte styra med dom, Sen låter den högt när man spelar. Det är PS3 320 Gb slim.. Är det värt att köpa en 360 då istället, och sälja mitt ps3? Den stora nackdelen skulle vara att de flesta av mina vänner kör ps3, och några på xbox.. Antingen köper jag en adapter, så att man kan spela med 360 kontroller i ps3't, eller så köper jag ett nytt 360. Jag vill veta om 360 slim är högljudd, någon som vet?
 9. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323200 Färdigt paket som säkert klarar mw2 på max.
 10. Avinstallera drivrutinerna för din videocam och hitta nya drivrutiner, kanske.
 11. Har maxat cod6 och haft datan på hela dagen, den har gått upp i max 47 står det. Och i mitt rum är det runt 25 grader, och där idlar den också. Men nätagget hörs knappt, köpte för starkt nätagg för komponenterna (650 W Corsair) så att det inte skulle vara högljut och varmt. Jag har Xfx radeon 6850 och phenom II 955 X4.
 12. Asså jag vet inte.. Men den går på 26 grader i idle nu och funkar tyst, nu är det lugnt.
 13. nja jag använde samma kylpasta innan som jag använder nu.
 14. Jag gjorde Pea method iaf, snarare för lite än för mycket om det var något av dom
 15. Köpte nyss en kylare som hette shuriken big, och kylpasta, arctic silver 5. Rengjorde grejerna med kemiskt ren bensin och drog på kylpasta och kylare. Processorn är AMD Phenom II 955 X4. Nu ligger idle på 30~ och förut låg den på 27~ Är det för att stockkylaren är bättre? eller för att kylpastan typ måste "stelna"? Köpte kylaren för att den som följde med cpun lät som ett jetplan. Trodde att den skulle gå ännu kallare nu med ny kylare.
 16. Jag tror att jag får några FPS lägre i spel, men jag är inte säker.. Men då låter jag nog energi-sparningen vara på, jag har beställt en Scythe shuriken kylflälns till processorn, Pga att stockkylaren var högljudd.
 17. Hej. Mitt moderkort är m4a88td-m evo, Och min processor är Phenom II x4 955. Och minna minnen är 2 st 2 GB DDR3 BallistiX 1600 mhz på 1.65 volt. På moderkortet har jag nån funktion som heter EPU, som ska spara energi på något sätt. Så min processor går upp och ner i volt och frekvens. Och frågan är om de andra komponenterna också gör det. t.ex grafikkort och ram. (Vet inte vilket program jag ska använda för att se det) Är northbridge också nått jag bär ställa in manuellt? Hur ställer jag in dessa saker på manuellt på ett säkert sätt i BIOS? Eller stänger av EPU på något sätt? Tacksam för svar.
 18. Om du ska ha det att spela med, köp ett med PCI-e.
 19. Vad du än gör, bry dig inte mycket om hur stort minnet är i grafikkortet. Jag rekommenderar minst 256-bit på grafikkortet. Och klockhastigheten är viktig.
 20. Okej tack så mycket för hjälpen, uppskattat.
 21. Har dragit om alla kablar, gjort om allt snyggt i datorn och installerat windows, drivrutiner och Cod6. Funkar väldigt bra. Och jag tror jag överdrev lite, jag slant liksom bara med skrivmejselns egna vikt. jag tryckte inte på den.. Är det ändå risk att moderkortet gick sönder, fast jag upplever allt som fungerande?
 22. När jag byggde min dator så slant jag med skruvmejseln (GANSKA) löst, på typ två - tre skruvar, ner på moderkortet. Är det något jag borde bry mig om? Kan den ha gått sönder? Så slog jag dit Dvd brännaren med lite våld, är dom känsliga?
 23. http://portforward.com/ Det är en bra sida för att lära sig portforwarding. Välj namnet på routern sedan får du leta på minecraft från listan Prova att gå in på servern innan du öppnar porten, det är bara att kopiera din IP från www.portforward.com Leta på "Your external IP is ...." på sidan. Och för att komma in på servern, klicka bara på "Multiplayer" och klistra sedan in din IP-adress, och klicka på enter.
×
×
 • Skapa nytt...