Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KMWA

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Välkomstmeddelande: NOX23 orsakade ett allmänt skyddsfel i modul KERNEL32.DLL på adress 025f:agf87fbf Åtgärd: Skicka en ny med AMD-processor så jag kan göra allt som alla andra gör och lite till.
 2. Är du säker på att du vill starta datorn? Ja. Det är många program som startas just nu så det tar lite tid. Ok. Jag har ett allmänt skyddsfel här, vad gör vi då? Inte vet jag, det är du som är datorn. Internet är inte tillgängligt just idag, men kanske i morgon. I morgon? Men jag måste ju surfa nu. Kan du låta lite mindre? Nej, det är min fläkt. Jaha. Den är trött. Jaha. Eller nej, nu får det räcka. Det är slut, nu är det över. Nu ska jag skaffa en ny. Med AMD-processor. Men jag då? Adjö gamle vän. Hälsa återvinningen.
 3. AMD ger styrkan i datormodellen som håller mig sällskap om kvällen. Den hjälper mig skapa och upptäcka livet, snygg, snabb och kraftfull är den såklart, det är givet.
 4. Varför skriver jag här? Jag vill plugga till veterinär. Vara en virtuell resenär. Leka att jag är konstnär. Spela så jag blir miljonär. Snygga till CV:t för min karriär. Skicka videohälsning till den jag har kär. Men främst hålla kontakt med alla jag känner, här och där. Därför skriver jag här.
 5. Eller nej, kanske ändå inte. Inte behöver väl jag någon ny dator. Min gamla är bara 10 år och går som ett spjut. Och hårddisken har hela 8 GB. Så ge den till någon annan. Men känslan… Kunna göra allt man bara drömt om… Så kanske ändå…
 6. När AMD-kraften är med mig är inget omöjligt
 7. Hennes bruna ögon och det lockiga håret. När hon ler bultar mitt hjärta. Och det bästa av allt, hon vill gärna träffa mig. Kan det bli bättre? Hon är den jag letat efter. Det finns ett men. En liten hake på vår rosenväg. Har inte vågat bjuda hem henne än. Hon älskar ny teknik. Det senaste ska det vara. Vad kommer hon att säga när hon ser mitt gamla tröskverk till dator? Nej, jag vågar inte. Det blir nog aldrig något mellan oss.
 8. AMD med kraften jag behöver, hastigheten jag söker och kvalitén jag letar efter. Får jag den blir det: Äventyr och spänning Drömmar och minnen Vänner och arbete
 9. Hjärtat bultar, kanske är jag kär. Men hon bor långt borta och det på kärleken tär. Ge mig möjlighet att digitalt kommunicera. Då kan vi hålla ut tills vi kan träffas mera.
 10. Jag har så många önskningar, hur många kan ni uppfylla? Jag skulle gärna vilja ha en mus som husdjur. I lägenheten ligger mängder med bilder som borde upp på väggarna men jag saknar RAM. När det inte finns några rena tallrikar i skåpet vore det bra med en rejäl hårddisk. Surfa har jag alltid velat lära mig, Stilla havets vågor vore trevligt. Är det verkligen sant att man kan få allt detta i en bärbar låda?? Eller är det något jag har missat?
×
×
 • Skapa nytt...